Εντυπώσεις από την Έκθεση

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την Έκθεση

φίλε Kosh γράφαμε μαζί.

Λέμε το ίδιο πράμα.

Θα εκτιμούσα όμως πολύ αν δεν ξαναέβλεπα εδώ μέσα υπονοούμενα για "προσκυνήματα" και τα ρέστα.

Αυτά δεν βοηθούν καθόλου.

Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και μπορούμε να κρατήσουμε τη συζήτηση σε καλό επίπεδο.

Σωστα Στεργιο.

Αλλα αν καποιος ειρωνευεται και χλευαζει τη σοβαροτητα αυτων που λεω τοτε δεν εχω παρα να θυμησω καποια αλλα πραγματα........για να ξερουμε και ποιοι ειμαστε.:ADFADF1:

εγω παντως εχω το παραπονο οτι ζηταγα συμβουλη εξω απο το δωματιο μας να παω ν'ακουσω κατι και κανεις δεν μου προτεινε τιποτα.:frown:Το καλο με το ξενοδοχειο αυτο ειναι οτι εχει ανοιγμα προς τα μεσα κι ειναι πολυ πιο αερατο απ'τα αλλα που εχω παει.Επισης ειναι κυκλικο και κανεις το γυρο χωρις να χρειαζεται να ψαχνεις πως πας πισω.Δεν εχω ασχοληθει ποτε με ηχο χαι-εντ αλλα αμα ακουσω κατι που μ'αρεσει το καταλαβαινω.Μ'αρεσε το δωματιο που αναφερθηκε αλλα ο τυπος μιλαγε με αστρονομικα νουμερα.Μας ειπε οτι εχει σπιτι του συστημα 350.000 ευρω!!!!!!!!!!
Λογικη τιμη και ευχαριστα μου φανηκαν τα audio technologies.Δενξερω αν ειχε αλλος πανελ αλλα δεν ειδα.Πολλα δωματια που ειχαν πολυ καλα συστηματα παιζανε πολυ χαμηλα και δεν ακουγα τιποτα με τον κοσμο.Αυτο ειναι και το βασικο μου παραπονο.Μαλλον πρεπει να παει κανεις αλλη ωρα.Δεν ξερω πολλα απο ηχο αλλα ειπα να γραψω δυο λογια.-bye-

Φιλε μου εσυ χλευασες αυτα που εγραψα και οχι εγω.
Οσο για τη σοβαροτητα αστο καλυτερα.
Ποιοι ειμαστε ρε παιδακι μου πες μας επιτελους

Δεν θα σου κανω τη χαρη περαιτερω.....

τα σεβη μου

AYTO που πραγματικά έχει βελτιωθεί με τα χρόνια , είναι το φινίρισμα απο τα μηχανάκια έχει πραγματικά ξεφύγει σε απίστευτα επίπεδα , έβλεπες κάτι που κόστιζε 2, 3 ,4 χιλιάρικα και σου άφηνε αίσθηση για πιο πολλά !!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την Έκθεση

Αρχική Δημοσίευση από Kharmacoma :
" Εσυ εκανες σοβαρο σχολιο τωρα? Τι να πω για μερικους......Περυσι ας πουμε ηταν αρκετα καλυτερα. "

Kosh: " Το ποιος ειναι σοβαρος εχει να κανει και με τον ποιον προσκυναει μερικες φορες....
Οποτε αστο και παμε στην ουσια..."
.

Kosh, δεν ήταν σωστό κατά τη γνώμη μου αυτό το τελευταίο που έγραψες για το μέλος Kharmacoma.

Ξανασκέψου τι έγραψες, κάνε τώρα αυτό που οφείλεις να κάνεις, πριν αποφασίσεις να ξαναγράψεις σε αυτό εδώ ή σε άλλο φόρουμ.
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός, ξέρεις :ADFAD2:

Last edited:
Αναρωτιέμαι, ποιοι από εσάς έχετε πάει σε εκθέσεις του εξωτερικού.

Να μιλήσουμε για Γερμανία?...
Ένας τεράστιος χώρος στο ισόγειο, που προσπαθούν να σου παρουσιάσουν μέσα σε containersσυστήματα αξίας κάποιων χιλιάδων !
Στους ορόφους, που τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, επίσης τεράστιοι χώροι με ένα σωρό μηχανήματα και ηχεία να παίζουν ταυτόχρονα!

Να μιλήσουμε για Αμερική?...
Σε χώρους ξενοδοχείου, παρόμοιους με τους δικούς μας, να προσπαθούν να εμφανίσουν κάτι «τέρατα»!

Να μιλήσουμε για Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία?...
Βλέπε συνθήκες ίδιες με τις δικές μας!

Ήμαρτον παιδιά!
Αν περιμένετε να κάνετε testdriveσε έκθεση αυτοκινήτου, θα μπορούσα να σας καταλάβω!
Εκεί απαίτηση τέτοια δεν έχετε, γιατί απαιτείται από την οποιαδήποτε έκθεση HiFi/ HiEndνα έχει ιδανικές συνθήκες?

Θέλετε να ακούσετε ένα σύστημα?
Κλείστε ραντεβού, πάρτε τα δισκάκια σας και πηγαίνετε από το χώρο του αντιπρόσωπου.
Αν τώρα δεν θέλετε να χάσετε τη βολή σας και να σηκωθείτε από την καρέκλα του... κριτή, σεβαστείτε τον κόπο αυτών των ανθρώπων που προσπαθούν, κάτω από αυτές τις συνθήκες (οι οποίες είναι κοινές για όλο τον κόσμο, εκτός από τις ημέρες που σε αφήνουν οι διοργανωτές να στήσεις και να "ψάξεις" το χώρο), να παρουσιάσουν το καλύτερο για εμάς!

Μία έκθεση έχει ως σκοπό την παρουσίαση προϊόντων, την προσέλκυση του ενδιαφέροντος και την προσεκτική εξέταση του προϊόντος, μετά από αυτή, στο χώρο του αντιπρόσωπου.

Αν το σκεφτείτε, πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, η έκθεση έχει τόσους εκθέτες και τόση μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων.
Ένα τραγούδι να βάλεις στο κάθε σύστημα, ώστε να έχεις μία μερική άποψη αν σου αρέσει ή όχι, θέλεις ολόκληρη ημέρα να τη γυρίσεις!
Μέτρησα γύρω στα 78 δωμάτια!
Για πείτε μου, πόσο καιρό είχατε να δείτε τέτοιο αριθμό δωματίων και τόσο μεγάλη συμμετοχή αντιπροσώπων σε έκθεση?

Όσο για τον Ορφέα, έχει τόσες πολλές εταιρείες, που μου φαίνεται απόλυτα λογικό να έχει και τόσα δωμάτια…
Επίσης πολλά δωμάτια έχει η Sonus, η Obscure… δεν είδα κανένα παράπονο γι αυτά!

Αντί λοιπόν να γκρινιάζουμε ας γράψουμε ποια συστήματα μας άρεσαν, είτε ως απόδοση γενική, είτε ως σχέση τιμής/αξίας, είτε ως εμφάνιση, είτε ως καινοτομία, είτε ως ότι μας έρθει στο μυαλό.

Σας αφήνω τώρα στις σκέψεις σας, πηγαίνω να «ακούσω» τον 4ο όροφο, ακόμα δεν έχω καταφέρει να τον «ακούσω», εχθές κατάφερα να «τελειώσω» τον 3ο…

Last edited:
Για τα κόστη των πολλών χιλιάδων ευρώ,θα σας πω τούτο.

Ζευγάρι ηχείων έχει προτεινόμενη τιμή 21.000 ,σε αυτή την τιμή ο retailer(κατάστημα) έχει ένα περιθώριο έως και -30% (15.500 ),το δε κόστος του για τον αντιπρόσωπο είναι 9.000 .
Σίγουρα δεν δουλεύουν όλοι οι αντιπρόσωποι με αυτά τα περιθώρια κέρδους,
όμως τα νούμερα είναι πραγματικά και όλο και κάτι δείχνουν για πόσο πρέπει να πληρώσει κάποιος το μεράκι του για καλό ήχο.

Γεια σου ρε Vasilis-T αρχοντα!!
Ωραιο το φαι χτες, χαρηκα που σε γνωρισα!
Παρακαλώ ευχαρίστηση μου και εγω χάρηκα :ernaehrung004::ernaehrung004:
την αλλή φορα θα φάμε και πιο καλά !! (λίγο πιο πίσω στα αλλα μαγαζιά :p )

Γεία σας και απο μένα

Σε πολλά πράγματα έχεται δίκιο για το στήσημο και για μερικά συστήματα τα οποία έπαιζαν πολύ σιγά. Αλλά εγώ προσωπικά κρατάω κάποια πολύ μικρά και καλά στοιχεία που μου άφησαν ωραίες εντυπώσεις. Σε γενικές γραμμές και μιλώντας μόνο γία τον ήχο τα πράγματα ήταν αξιοπρεπέστατα.

Προσωπικά θέλω να αφήσω το σχόλιο μου για το δωμάτιο με τα Holfi και ta totem acoustics που πραγματικά ένα πολύ απλό σύστημα με ένα απλό πολύμπριζο των 5 ευρό έναν ολοκρηρομένο και ένα cd player έπαιζε μουσική. Δεν ξέρω απο σωστές τονικότιτες και άλλα τέτοια μεγέθη αλλά το σύστημα ήταν ξεκούραστο με πολύ ωραία δυναμικά και πανέμορφη εικόνα.

Ήταν πάντα κατά την άποψή μου ένα πάρα πολύ αξιόλογο σύστημα άμεσο και απλό.

Βέβαια απο κάποιες άλλες εταιρίες περίμενα πολύ περισσότερα άλλα δνε υπήρχε η δυνατότητα ίσως να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους.

Πάντα ελπίζουμε στο καλύτερο και κρίνουμε για να βελτιώνουμε τα πράγματα συνεχώς

Τάσος Κ
:ears::ears::ears:

Αρκετα καλη η φετινη εκθεση.Ενταξει δεν παιζανε και ολα τα συστηματα καλα ,αλλα μην ζηταμε και πολλα.....με τοσο χωρα τοσο κοσμο και τοσα μηχανηματα.Η ποιοτητα εχει ανεβει παρα πολυ ολων των μηχανηματων.Αυτο που μπου την δινει στα νευρα πραγματικα απο οροσμενους αντ/πους,την εμμονη που εχουν να παιζουν πολυ <<χαμηλα>> και αρκετα περιεργα ακουσματα......Υπηρχαν και καποιες απουσιες οπως focal, klipsh ,martin logan και αλλες.Μπραβο στο avclub για της <<μουσικες>> που ειχε.Μεγαλλυτερη παντως εντυπωση μου εκανε το <<φορητο>> της meridian,αλλα μολις ακουσα την τιμη....2.800:violent-smiley-030:,.any way....Και ο αναλογικως ηχος κραταει καλα τα σκηπτρα.Ωραια τα νεα triangle χεχεχε....Α!!!!πρωτη φορα που απογοητευτηκα απο zingali,κριμα,βεβαια μικρος χωρος. Αυτα, τα ολιγα,αντε και του χρονου με ενα κερδισμενο λαχειο ολοι να παμε για ψωνια:antlers::flipout::flipout:

Εχοντας ξοδέψει ένα 8ωρο το Σλαββατο στην Εκθεση από τις 10:00 έως τις 6:00 το απόγευμα μαζί με άλλους δύο φίλους μου που είχαμε έρθει μαζί μπορώ να πώ ότι ´Εκθεση ήταν καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.
Η επιλογή του ξενοδοχείου ήταν άριστη από κάθε άποψη: Από χώρους, από εύκολη πρόσβαση λόγω Μετρό, κλπ.
Και υπήρχαν πάρα πολλά μηχανήματα όπου μπορούσε να ακούσει κανείς.

Για να τελειώνει το παραμύθι με τους σωστούς ή λάθους χώρους κλπ. κλπ.
Τα δωμάτια του συγκεκριμένου ξενοδοχείου ήταν ότι καλύτερο για να ακουστούν τα μηχανήματα. Εξηγώ: Οι τοίχοι ήταν καλυμένοι με κουρτίνες και τα δάπεδα με μοκέτες. Το σημαντικότερο: Ηταν σχετικά χαμηλοτάβανα και πολλά είχαν κάπως ακανόνιστο σχήμα. Δεν ήταν δηαλδή το χάλι του Πεντελικού (αν θυμάστε) με τα τεράστια ψηλοτάβανα κυβικού σχήματος δωμάτια με τα άπειρα στασιμα κύματα και τις ακυρώσεις όπου τίποτα δε μπορούσε να παίξει σωστά.
Αντιθέτως χθες έπαιζαν τα περισσότερα συστήματα σωστά διότι οι χώροι ήταν σωστοί. Κάποια ηχοσυστήματα πραγματικά ήταν απογοητευτικά. Σκεφτήκατε όμως μήπως έφταιγαν τα ίδια τα ηχοσυστήματα; Οι χώροι ήταν ίδιοι πάνω-κάτω για όλους. Γιατί κάποια έπαιζαν άριστα π.χ. ο Ερμής με τα Parasound στο δωμάτιο της Audio Spectrum και κάποιοι άλλοι χάλια; Γιατί απλώς ΔΕΝ μπορούν να παίξουν καλύτερα, πολύ απλά. Φυσικά οι πωλητές τι θα πούνε; Κατηγορούν τον χώρο ότι είναι χάλια ότι δεν παίζει κλπ. Τι να πούνε; Οτι τα μηχανήματά μας είναι μούφες και ότι σάς πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;
Γιατί κακά τα ψέμματα, τα μηχανήματα αυτά είναι προορισμένα να παίζουν μέσα στο σπίτι μας. Τι παραπάνω θα έχει το σπίτι μας που θα τα κάνει να παίξουν που δεν υπήρχε εκεί; Τίποτα! 'Η μήπως έχουν την απαίτηση να φέρνουμε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο να κάνει μετρήσεις στον χώρο μας και κατόπιν να χτίζουμε ή να γκρεμίζουμε τοίχους κατόπιν υποδείξεών τους προκειμένου να παίξουν τα μηχανάκια τους;
Για να τελειώνει η κοροϊδία: ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. Θυμηθείτε πώς έπαιζαν τα Jupiter στο περίπτερο του Ορφέα στο χάος της προηγούμενης έκθεσης. Εκεί γιατί δεν τούς έφταιγε ο χώρος; Αμα ο χώρος είναι καλός θα παίξει ακόμα καλύτερα. Αμα όμως το σύστημα είναι μάπα όσους τοίχους και να χτίσουμε ή να γκρεμίσουμε δεν πρόκειται να παίξει με τίποτα.
Επειδή οι χώροι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ άνω του μέσου όρου και αντίστοιχοι των ελληνικών σπιτιών, ότι δεν έπαιζε εκεί μέσα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Τέρμα.
Ο σοφός λαός μας το λέει καθαρά: Της κοντής της πού...ς της φταίνε οι μακριές οι τρίχες.

Last edited:
Για να τελειώνει το παραμύθι με τους σωστούς ή λάθους χώρους κλπ. κλπ.
Τα δωμάτια του συγκεκριμένου ξενοδοχείου ήταν ότι καλύτερο για να ακουστούν τα μηχανήματα. Εξηγώ: Οι τοίχοι ήταν καλυμένοι με κουρτίνες και τα δάπεδα με μοκέτες. Το σημαντικότερο: Ηταν σχετικά χαμηλοτάβανα και πολλά είχαν κάπως ακανόνιστο σχήμα. Δεν ήταν δηαλδή το χάλι του Πεντελικού (αν θυμάστε) με τα τεράστια ψηλοτάβανα κυβικού σχήματος δωμάτια με τα άπειρα στασιμα κύματα και τις ακυρώσεις όπου τίποτα δε μπορούσε να παίξει σωστά.
Αντιθέτως χθες έπαιζαν τα περισσότερα συστήματα σωστά διότι οι χώροι ήταν σωστοί. Κάποια ηχοσυστήματα πραγματικά ήταν απογοητευτικά. Σκεφτήκατε όμως μήπως έφταιγαν τα ίδια τα ηχοσυστήματα; Οι χώροι ήταν ίδιοι πάνω-κάτω για όλους. Γιατί κάποια έπαιζαν άριστα π.χ. ο Ερμής με τα Parasound στο δωμάτιο της Audio Spectrum και κάποιοι άλλοι χάλια; Γιατί απλώς ΔΕΝ μπορούν να παίξουν καλύτερα, πολύ απλά. Φυσικά οι πωλητές τι θα πούνε; Κατηγορούν τον χώρο ότι είναι χάλια ότι δεν παίζει κλπ. Τι να πούνε; Οτι τα μηχανήματά μας είναι μούφες και ότι σάς πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;
Γιατί κακά τα ψέμματα, τα μηχανήματα αυτά είναι προορισμένα να παίζουν μέσα στο σπίτι μας. Τι παραπάνω θα έχει το σπίτι μας που θα τα κάνει να παίξουν που δεν υπήρχε εκεί; Τίποτα! 'Η μήπως έχουν την απαίτηση να φέρνουμε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο να κάνει μετρήσεις στον χώρο μας και κατόπιν να χτίζουμε ή να γκρεμίζουμε τοίχους κατόπιν υποδείξεών τους προκειμένου να παίξουν τα μηχανάκια τους;
Για να τελειώνει η κοροϊδία: ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. Θυμηθείτε πώς έπαιζαν τα Jupiter στο περίπτερο του Ορφέα στο χάος της προηγούμενης έκθεσης. Εκεί γιατί δεν τούς έφταιγε ο χώρος; Αμα ο χώρος είναι καλός θα παίξει ακόμα καλύτερα. Αμα όμως το σύστημα είναι μάπα όσους τοίχους και να χτίσουμε ή να γκρεμίσουμε δεν πρόκειται να παίξει με τίποτα.
Επειδή οι χώροι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ άνω του μέσου όρου και αντίστοιχοι των ελληνικών σπιτιών, ότι δεν έπαιζε εκεί μέσα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Τέρμα.
Ο σοφός λαός μας το λέει καθαρά: Της κοντής της πού...ς της φταίνε οι μακριές οι τρίχες.

Το σύστημά σου είναι τέλεια στημένο στο χώρο σου?

Πόσο καιρό σου πήρε να το στήσεις έτσι?

Παίζει το ίδιο αν είναι 3 ή 13 άτομα στο χώρο?

ΥΓ: αυτό που έγραψες δεν το λέει ο σοφός λαός. Το είπε πρώτος ο Πύργας! :flipout:

Το σύστημά μου είναι αρκετά καλά στημένο στον χώρο μου όπως ήταν αρκετά καλά στημένα και όλα εκεί μέσα.
Επειδή ήμουν στην έκθεση από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα επισκέφτηκα τα δωμάτια και με κόσμο και χωρίς κόσμο. Αυτά πού έπαιζαν σωστά έπαιζαν είτε υπήρχε κόσμος στο δωμάτιο είτε όχι. Τά άλλα άστα...
Αυτό που θέλω να πω ότι οι συνθήκες λίγο πολύ ήταν ίδιες για όλους. Αν κάποια συστήματα δεν κατάφερναν να παίξουν συγγνώμη αλλά δεν τούς έφταιγε ούτε ο χώρος ούτε ο κόσμος ούτε ο καιρός έξω που ήταν συννεφιασμένος.
Τόσα χρόνια στο "άθλημα" έχουμε δει και ακούσει πολλά φύκια που πωλούνται για μεταξωτές κοδρέλες.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.

Σίγουρα ο χώρος παίζει κάποιο ρόλο άλλα δεν είναι όλα τα σπίτια τέλεια studio μελετημένα για κάτι τέτοιο. Κάποια μηχανήματα ποθ χριάζονται τόσο μελετημένους χώρους απλά γι ανα αποδώσουν για μενα έχουν μόνο θεωρητική αξία σαν ένα τεχνολογικό επίτευγμα που απλά το χαζέυεις και χάνουν στα μάτια μου απλο άλλα που παίζουν " όπου καινα τα βάλεις ". Πραγματικά έχει αρχίσει να με κουράζει αυτή η κατάσταση απο κάποιους αντιπρόσωπους που προσπαυθούν να κάνουν ανακαίνηση στο σπίτι σου για να σου πουλήσαουν ένα σύστημα. ΕΛΕΟΣ.
Τα πράγματα στις περισσότερες εκφάνσεις της ζωής έιναι απλά γιατί τα κάνουμε δύσκολα. Κάτι που παίζει καλά σε ένα τέτοιο χώρο θα παίξει πολύ καλύτερα και σε ένα καλύτερο χώρο. Το ανάποδο δεν ξέρω αν συμβάινει....

Τάσος Κ

Το σύστημά μου είναι αρκετά καλά στημένο στον χώρο μου όπως ήταν αρκετά καλά στημένα και όλα εκεί μέσα.
Επειδή ήμουν στην έκθεση από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα επισκέφτηκα τα δωμάτια και με κόσμο και χωρίς κόσμο. Αυτά πού έπαιζαν σωστά έπαιζαν είτε υπήρχε κόσμος στο δωμάτιο είτε όχι. Τά άλλα άστα...
Αυτό που θέλω να πω ότι οι συνθήκες λίγο πολύ ήταν ίδιες για όλους. Αν κάποια συστήματα δεν κατάφερναν να παίξουν συγγνώμη αλλά δεν τούς έφταιγε ούτε ο χώρος ούτε ο κόσμος ούτε ο καιρός έξω που ήταν συννεφιασμένος.
Τόσα χρόνια στο "άθλημα" έχουμε δει και ακούσει πολλά φύκια που πωλούνται για μεταξωτές κοδρέλες.

Ναι βρε παιδί μου, δε διαφωνώ, αλλά όταν μιλάμε για highend πολλά μπορεί να πάνε στραβά, γι'αυτό ας μην απορρίπτουμε τίποτα.

Ποτέ μη λες ποτέ.

IMHO είναι λάθος αν κάτι δε σου άρεσε στην έκθεση να μη του δώσεις μια ευκαιρία, αυτό λέω.

Να σου πω παράδειγμα?

Κι εγώ λέω ότι έχω ακούσει αρκετούτσικα συστήματα στη ζωή μου.
Ε, κάποιες μάρκες δε μου έχουν κάτσει καλά, όπως και να το κάνουμε. Κάποιες μάρκες που τις έχω ακούσει σε διάφορα συστήματα και πάντα...δεν.

Να πω και τις μάρκες?

Ηχεία audio physic. Δεν.... γενικά, δε μου κάνουν κλικ ρε παιδί μου.

Το 50άρι της sony. Μετά από πολύμηνη ακρόαση στο σπίτι μου, δε μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί το ζητάνε όλοι σαν τρελλοί. Το 900 το DVD της sony έπαιξε μακράν μουσικότερα.

Τα audionet. Γερμανέζικα μηχανάκια, αδιάφορα για τα γούστα μου με μόνη εξαίρεση το cd τους.

Τα καλώδια της nordost (με εξαίρεση τα φτηνά τους super flatline). Λεπτόηχα IMHO.

Ε, άκουσα όλα αυτά μαζί στο σύστημα του Πανούση του Τζιμάκου και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό, ονειρικό, θαυμάσιο, ισορροπημένο κλπ κλπ.

Οπότε από εκεί και πέρα... κρατάω πάντα μικρό καλάθι σε αυτά που λέω.

ΥΓ: έπαιζε καλά ο Ερμής με τον parasound ε? Όταν τον είχα δε δοκίμασα ποτέ να του βάλω κανα τέρας ενισχυτή...