Εντυπώσεις από την Έκθεση

Καλησπέρα,
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, σε ότι αφορά τον χώρο. Η ύπαρξη και μόνο τοίχων απο γυψοσανίδα, επέβαλε πολλούς περιορισμούς ειδικά σε συστήματα με μεγάλα ηχεία που δεν μπορούσαν να παίξουν δυνατά. Σε αυτό οφείλετε -κατά την γνώμη μου πάντα -και το γεγονός ότι συστήματα με μικρά ηχεία έπαιζαν τηρουμένων των αναλογιών πολύ καλά. Η έκθεση ήταν πολύ καλά οργανωμένη και είχαμε την ευκαιρία να δούμε ποικιλία μηχανημάτων για όλα τα γούστα αλλά και πορτοφόλια. Σε τέτοιου είδους εκθέσεις πάμε πρώτα για να δούμε και αν μας αρέσει κάτι οπτικά και - όσο καταλάβουμε - ακουστικά πηγαίνουμε και το ακούμε σε πιο ελεγχόμενες συνθήκες.
Άντε και του χρόνου καλύτερα.

Ναι βρε παιδί μου, δε διαφωνώ, αλλά όταν μιλάμε για highend πολλά μπορεί να πάνε στραβά, γι'αυτό ας μην απορρίπτουμε τίποτα.

Ποτέ μη λες ποτέ.

IMHO είναι λάθος αν κάτι δε σου άρεσε στην έκθεση να μη του δώσεις μια ευκαιρία, αυτό λέω.

Να σου πω παράδειγμα?

Κι εγώ λέω ότι έχω ακούσει αρκετούτσικα συστήματα στη ζωή μου.
Ε, κάποιες μάρκες δε μου έχουν κάτσει καλά, όπως και να το κάνουμε. Κάποιες μάρκες που τις έχω ακούσει σε διάφορα συστήματα και πάντα...δεν.

Να πω και τις μάρκες?

Ηχεία audio physic. Δεν.... γενικά, δε μου κάνουν κλικ ρε παιδί μου.

Το 50άρι της sony. Μετά από πολύμηνη ακρόαση στο σπίτι μου, δε μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί το ζητάνε όλοι σαν τρελλοί. Το 900 το DVD της sony έπαιξε μακράν μουσικότερα.

Τα audionet. Γερμανέζικα μηχανάκια, αδιάφορα για τα γούστα μου με μόνη εξαίρεση το cd τους.

Τα καλώδια της nordost (με εξαίρεση τα φτηνά τους super flatline). Λεπτόηχα IMHO.

Ε, άκουσα όλα αυτά μαζί στο σύστημα του Πανούση του Τζιμάκου και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό, ονειρικό, θαυμάσιο, ισορροπημένο κλπ κλπ.

Οπότε από εκεί και πέρα... κρατάω πάντα μικρό καλάθι σε αυτά που λέω.

ΥΓ: έπαιζε καλά ο Ερμής με τον parasound ε? Όταν τον είχα δε δοκίμασα ποτέ να του βάλω κανα τέρας ενισχυτή...

Σε γενικές γραμμές για τις μάρκες και τα μοντέλα που ανέφερες έχω κι εγώ παρόμοια άποψη με σένα.
Και όπως πολύ σωστά είπε ο συνονόματος φίλος Tasos Kal παραπάνω, αν ένα σύστημα πάιζει σωστά σε έναν μέτριο χώρο θα παίξει καλύτερα σε έναν καλύτερο. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι από δύο συστήματα που παίζουν σε παρόμοιούς χώρους και το ένα παίζει καλά και το άλλο χάλια, ότι αν τα πάω σε καλύτερους χώρους το χάλια θα ξεπεράσει το καλό. Ε, αυτό δεν γίνεται. Θα παίξουν και τα δύο καλύτερα, και το καλύτερο, θα είναι πάλι καλύτερο.

Οσον αφορά τον καινούργιο Ερμή. Είναι μακράν το καλύτερο ηχείο που έπαιζε στην έκθεση. Και έπαιζαν ηχεία πολλαπλάσιας τιμής. Ο Ερμής όμως ήταν πεντακάθαρος, κρυστάλινος, με όγκο και ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ! Και επειδή το δωμάτιο της Audio Spectum ήταν στον πρώτο όροφο από τα πρώτα που επισκεφτόταν κανείς, έχοντας στα αυτιά μας το άκουσμα του Ερμή οτιδήποτε κι αν ακούγαμε στην συνέχεια ήταν υποδεέστερο του Ερμή. Και υπήρχαν συστήματα που κόστιζαν πολλές φορές πρισσότερο από ότι ο Ερμής και τα Parasound, μόνο που ο ήχος τους ήτανε πολύ πίσω από τον ήχο του Ερμή.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την Έκθεση

Kosh, δεν ήταν σωστό κατά τη γνώμη μου αυτό το τελευταίο που έγραψες για το μέλος Kharmacoma.

Ξανασκέψου τι έγραψες, κάνε τώρα αυτό που οφείλεις να κάνεις, πριν αποφασίσεις να ξαναγράψεις σε αυτό εδώ ή σε άλλο φόρουμ.
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός, ξέρεις :ADFAD2:

Θες να μου εξηγησεις δημοσια τι εννοεις η οχι?

:firstprize:

Γιατι οφειλω οντως να πω δυο πραγματα παραπανω
ειδικα σε καποιον που συμφωνει δημοσια και επικροτει τα σχολια του γνωστου τεως μελους ( για το ποιον του avclub και την αναρμοστη συμπεριφορα μας απεναντι του ) αλλα μετα ποιει την νησσαν ......ετσι κυριε καρμακομα?

.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την Έκθεση

Καλησπέρα,
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, σε ότι αφορά τον χώρο. Η ύπαρξη και μόνο τοίχων απο γυψοσανίδα, επέβαλε πολλούς περιορισμούς ειδικά σε συστήματα με μεγάλα ηχεία που δεν μπορούσαν να παίξουν δυνατά. Σε αυτό οφείλετε -κατά την γνώμη μου πάντα -και το γεγονός ότι συστήματα με μικρά ηχεία έπαιζαν τηρουμένων των αναλογιών πολύ καλά. Η έκθεση ήταν πολύ καλά οργανωμένη και είχαμε την ευκαιρία να δούμε ποικιλία μηχανημάτων για όλα τα γούστα αλλά και πορτοφόλια. Σε τέτοιου είδους εκθέσεις πάμε πρώτα για να δούμε και αν μας αρέσει κάτι οπτικά και - όσο καταλάβουμε - ακουστικά πηγαίνουμε και το ακούμε σε πιο ελεγχόμενες συνθήκες.
Άντε και του χρόνου καλύτερα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ερμής. Είναι ένα ηχείο μεγάλων διαστάσεων που θέλει πολλά τετραγωνικά χώρου για να παίξει. Παρόλα αυτά μέσα στο μικρό δωμάτιο έπαιξε ΤΕΛΕΙΑ καλύτερα ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ηχείο της έκθεσης. Σαφώς σε ένα σαλόνι 40 ~ 50 m2 θα παίζει ακόμα καλύτερα! Δεν άκουσα τον Πετρόπουλο να κατηγορεί τον χώρο (όπως άκουσα αρκετούς άλλους) ότι δεν ταίριαζε στο ηχείο του. Τουναντίων το ηχείο του είναι ΑΨΟΓΟ και παίζει παντού! Και εκεί μέσα, και στα πολλά τετραγωνικά μπορεί να δείξει την κλάση του.

Δεύτερο παράδειγμα: Τα τερατώδη ηχεία της SPL audio ύψους 1,65μ και βάρους 110 κιλών. Ογκο δεν θυμάμαι. Σαφώς και ήταν φτιαγμένα να παίζουν σε ΠΟΛΥ μεγαλύτερους χώρους. Επαιξαν όμως άψογα και εκεί μέσα.

ΑΜΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.
Σταματήστε να τρώτε το παραμύθι, "μάς φταίει ο χώρος, μάς φταιει το ρεύμα, μάς φταίει η σελήνη που μπήκε στον αστερισμό του σκορπιού, μάς φταίει ο κακός μας ο καιρός". Οι ίδιες συνθήκες θα επικρατούν και στα σπίτια μας.
Αρα κάποιοι πάνε να μάς πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες με περιτύλιγμα πολλών χιλιάδων ευρώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την Έκθεση

Θες να μου εξηγησεις δημοσια τι εννοεις η οχι?

:firstprize:

Γιατι οφειλω οντως να πω δυο πραγματα παραπανω
ειδικα σε καποιον που συμφωνει δημοσια και επικροτει τα σχολια του γνωστου τεως μελους ( για το ποιον του avclub και την αναρμοστη συμπεριφορα μας απεναντι του ) αλλα μετα ποιει την νησσαν ......ετσι κυριε καρμακομα?

.

Δεν τη παλευεις καθολου αγορι μου εε??Βαζω στοιχημα οτι με ειδες στο υπνο σου το μεσημερακι που κοιμηθηκες!!!

Προσωπικά χάρηκα πάρα πολύ που πραγματικά είδα και άκουσα άπειρες μηχανές, απίστευτη ποικιλία και πολύ εξυπηρετικοί όλοι στα περισσότερα δωμάτια. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους του εκθέτες που προσπαθησαν να στήσους συτήματα μυρίων σε γελοίους χώρους και πολύ μικρούς στην πληοψηφία τους.

Απ την άλλη πραγματικά απαράδεκτο ηχητικό αποτέλεσμα που αδίκησε για μια ακόμη φορά κατασκευές, κατασκευαστές και αντιπροσώπους. Αποκλείεται όλα αυτά να παίζουν τόσο χάλια.

Στον αντίποδα όμως υπήρχε ένα ζευγάρι ηχεία που πραγματικά με τρέλανε. Ο κατασκευαστής του ήταν η TONIAN LABS και το άκουσα στο δωμάτιο 350. Παρόλο που τα ενισχυτικά το πρόδιδαν κατα περιόδους, λόγω μικρής ισχύος, παραγματικά ήταν ένα σόκ σε όλους του τομείς, αλήθεια πιστεύω οτι είναι το καλύτερο ηχείο που έχω ποτέ ακούσει εξαιρουμένων κάποιων χτιστών στην Σουηδία κάποτε. Το σόκ φυσικά ήταν και στην τιμή του 37Κ!

Να ευχαριστήσω, προσωπικά,όλα τα μέλη του club που βοήθησαν στο στήσιμο του δωματίου μας και φυσικά όλα τα μέλη που περάσανε από εκει! Τρομερές συζητήσεις, πλάκα και προπαντώς εικόνα και ήχος από ένα vintage σύστημα εκτός συναγωνισμού! Πάντα τέτοια!!!!:SFGSFGSF:
Την άλλη φορά όμως θα χρειαστούμε πολύ μεγαλύτερο δωμάτιο σαν αυτά του πρώτου ορόφου ας πούμε.

Καλησπέρα,
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, σε ότι αφορά τον χώρο. Η ύπαρξη και μόνο τοίχων απο γυψοσανίδα, επέβαλε πολλούς περιορισμούς ειδικά σε συστήματα με μεγάλα ηχεία που δεν μπορούσαν να παίξουν δυνατά. Σε αυτό οφείλετε -κατά την γνώμη μου πάντα -και το γεγονός ότι συστήματα με μικρά ηχεία έπαιζαν τηρουμένων των αναλογιών πολύ καλά.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την Έκθεση

Δεν τη παλευεις καθολου αγορι μου εε??Βαζω στοιχημα οτι με ειδες στο υπνο σου το μεσημερακι που κοιμηθηκες!!!

καταπληκτικο προεδρικο υφος.....εχεις παρει σοβαρα μαθηματα συμπεριφορας

Σε γενικές γραμμές για τις μάρκες και τα μοντέλα που ανέφερες έχω κι εγώ παρόμοια άποψη με σένα.
Και όπως πολύ σωστά είπε ο συνονόματος φίλος Tasos Kal παραπάνω, αν ένα σύστημα πάιζει σωστά σε έναν μέτριο χώρο θα παίξει καλύτερα σε έναν καλύτερο. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι από δύο συστήματα που παίζουν σε παρόμοιούς χώρους και το ένα παίζει καλά και το άλλο χάλια, ότι αν τα πάω σε καλύτερους χώρους το χάλια θα ξεπεράσει το καλό. Ε, αυτό δεν γίνεται. Θα παίξουν και τα δύο καλύτερα, και το καλύτερο, θα είναι πάλι καλύτερο.

Οσον αφορά τον καινούργιο Ερμή. Είναι μακράν το καλύτερο ηχείο που έπαιζε στην έκθεση. Και έπαιζαν ηχεία πολλαπλάσιας τιμής. Ο Ερμής όμως ήταν πεντακάθαρος, κρυστάλινος, με όγκο και ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ! Και επειδή το δωμάτιο της Audio Spectum ήταν στον πρώτο όροφο από τα πρώτα που επισκεφτόταν κανείς, έχοντας στα αυτιά μας το άκουσμα του Ερμή οτιδήποτε κι αν ακούγαμε στην συνέχεια ήταν υποδεέστερο του Ερμή. Και υπήρχαν συστήματα που κόστιζαν πολλές φορές πρισσότερο από ότι ο Ερμής και τα Parasound, μόνο που ο ήχος τους ήτανε πολύ πίσω από τον ήχο του Ερμή.

Συμφωνώ απόλυτα για τον Ερμή ότι ίσως ήταν το καλύτερο ηχείο στην έκθεση.
Και πρέπει να σημειωθεί ότι έπαιζε και με απλά καλώδια και με σχετικά φτηνό cd
player

Kαλησπερα και απο μενα.Μολις γυρισα και απο την εκθεση και θα ηθελα να πω την γνωμη μου πολυ απλα και ταπεινα δεν ειμαι ουτε ειδικος ουτε μηχανικος ηχου. Καταρχην υπηρχαν πολλα (μεγαλα) δωματια με πολυ ακριβα μηχανηματα που επαιζαν απο μετρια εως απαραδεκτα. Δεν λεω οτι φταινε τα μηχανηματα καθευατα, ισως το συνολο μαλλον δηλ. ακαταλληλος χωρος, πολυς κοσμος κτλ. Στα μικροτερα δωματια με πιο "ελεγχομενες" συνθηκες και με μικροτερα ηχεια (σαφως υπηρξαν τρανταχτες εξαιρεσεις) ο ηχος που ακουγα μου αρεσε περισσοτερο. Επισης τα συστηματα που επαιζαν με βινυλιο ηταν για μενα πιο κοντα στο γουστο μου.Προτιμω να εχω ενα συστημα που να "κανει" λαθη να μην ειναι δηλ αψογο τονικα αλλα να μεταδιδει οπως το αντιλαμβανομαι εγω μια πιο συναισθηματικη προσεγγιση της μουσικης.
Μου εκαναν τρομερη εντυπωση τα HOLFI με τα TOTEM , τα ATC που επαιζαν με ενα cd player πολυ φτηνο, τα ηχεια με κορνα ACAPELLA, το φορητο της MERIDIAN, τα MAGNUM DYNALAB, (Χριστε μου τι δεκτης ειναι αυτος ο 108!!!),
και μερικα αλλα που δεν θυμαμαι. Επισης ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του AVclub για το πιο παρειστικο και φιλικο περιπτερο της εκθεσης.
Ενα μεγαλο συγγνωμη απο τα παιδια που εφυγα χωρις να χαιρετισω.

Αν αφήσουμε τον Ερμή που ήταν μακράν εκτός συναγωνισμού (το ίδιο και τα ενισχυτικά της Parasound) η μία ευχάριστη έκπληξη ήταν τα ηχεία της Aurum Cantus. Eίχα διαβάσει καλά λόγια για αυτά τα ηχεία αλλά δεν είχα μεχρι τώρα την ευκαιρία να τα ακούσω.
Το φινίρισμα της καμπίνας ήταν το κάτι άλλο! Πραγματικό κόσμημα για το σαλόνι. Ο ήχος τους πολύ σωστός, πολύ ισοροπημένος. Πρώτη φορά άκουσα tweeter ταινίας να παίζει τόσο καλά, τόσο γλυκά, χωρίς να τσιρίζει χωρίς να είναι μουντό. Γενικώς δεν μού αρέσουν αυτού του είδους τα tweeters αλλά αυτά ήταν αποκάλυψη. Μάλλον μόνο η Aurum Cantus ξέρει να φτιάχνει τέτοια tweeters.

Και η δεύτερη ευχάριστη έκπληξη ήταν τα ηχεία της ιταλικής Opera τα οποία επίσης άκουσα για πρώτη φορά. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, άψογο ιταλικό design και ένας ήχος γλυκός, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές που ταίριαξε στο αυτί μου από τις πρώτες νότες που άκουσα.

Kαι εγω συμφωνω με τον Κomst για τα ηχεια της Aurum Cantus πολυ ωραιος ηχος και απιστευτο φινιρισμα.

:firstprize:Εγώ πιστεύω ότι ήταν μια καθόλα όμορφη και αξιοπρεπής έκθεση η οποία σεβάστηκε, τουλάχιστον από πλευράς συμμετοχής εκθετών, όλο τον κόσμο που πήγε να την δεί. Εύκολα προσβάσιμή. Και όπως πάντα το περίπτερο του AVCLUB με τον περισσότερο κόσμο!!!!:firstprize:

πράγματι το περίπτερο του AVClub είχε τον πιο πολύ κόσμο. Τού χρόνου πρέπει να πάρουμε την αίθουσα του 1ου ορόφου που είχε φέτος ο Ορφέας.

Μετά από 5 περίπου ωρίτσες περιπλάνησης, έχω να κάνω τα εξής σχόλια:

Πρώτο και βασικότερο:

Συγχαρητήρια σε όλους όσους κόπιασαν και ξοδεύτηκαν για να δούμε από κοντά ιερά και προσιτά τέρατα της βιομηχανίας audio...

Ας είμαστε φιλότιμοι...πολύ προσπάθεια η οποία έφερε πολύ καλό αποτέλεσμα!!!

Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά πολλά μηχανάκια, εντυπωσιάστηκα δε με τον αριθμό των νέων εταιρειών που έχουν ξεπηδήσει...

Έχω την αίσθηση πως πολλά συστήματα ασφυκτιούσαν στα στενά δωμάτια, αλλά μια καλή γεύση την πήρα!

Επίσης χάρηκα που είδα πολλούς φίλους που είχα καιρό να συναντήσω...μόνο και μόνο γι αυτό άξιζε!!!

Περί ήχου:

Εξαιρετικό το σύστημα nagra/ devore fidelity, όπως είπε καλός φίλος έπαιζε ΜΟΥΣΙΚΗ και όχι μπάσα & πρίμα!

Επίσης εντύπωση μου έκαναν: τα μικρά ATC, (που ν' ακούσω και τα 40άρια)...

Peak Consult & Weiss...με πηγή laptop...πολύ καλό αποτέλεσμα!

Audio Physic Tempo. Το ηχείο είναι πολύ καλό για τα χρήματα, θέλει όμως χώρο...

TLA & Wilson Audio Watt Puppy. Εξαιρετικό στήσιμο και αν και σχετικά μεγάλο ηχείο για το χώρο έλεγχε το μπάσο υποδειγματικά!

...και άλλα πολλά!

Α! να μην ξεχάσω την καλή διάθεση στα περισσότερα δωμάτια να μας εξηγήσουν τι και πως και να μας βάλουν τις μουσικές που θέλαμε...

SUPER ΣΑΣ ΛΕΩ, SUPER!!!

Last edited:

Γεία σας και απο μένα

Σε πολλά πράγματα έχεται δίκιο για το στήσημο και για μερικά συστήματα τα οποία έπαιζαν πολύ σιγά. Αλλά εγώ προσωπικά κρατάω κάποια πολύ μικρά και καλά στοιχεία που μου άφησαν ωραίες εντυπώσεις. Σε γενικές γραμμές και μιλώντας μόνο γία τον ήχο τα πράγματα ήταν αξιοπρεπέστατα.

Προσωπικά θέλω να αφήσω το σχόλιο μου για το δωμάτιο με τα Holfi και ta totem acoustics που πραγματικά ένα πολύ απλό σύστημα με ένα απλό πολύμπριζο των 5 ευρό έναν ολοκρηρομένο και ένα cd player έπαιζε μουσική. Δεν ξέρω απο σωστές τονικότιτες και άλλα τέτοια μεγέθη αλλά το σύστημα ήταν ξεκούραστο με πολύ ωραία δυναμικά και πανέμορφη εικόνα.

Ήταν πάντα κατά την άποψή μου ένα πάρα πολύ αξιόλογο σύστημα άμεσο και απλό.

Βέβαια απο κάποιες άλλες εταιρίες περίμενα πολύ περισσότερα άλλα δνε υπήρχε η δυνατότητα ίσως να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους.

Πάντα ελπίζουμε στο καλύτερο και κρίνουμε για να βελτιώνουμε τα πράγματα συνεχώς

Τάσος Κ
:ears::ears::ears:

Συμφωνώ, με λίγα χρήματα πολύ καλός ήχος και μένουν χρήματα για περισσότερη μουσική
Ζήτησα από τον ανθρωπο να παίξει και λίγο βινύλιο από το πλατώ που ήταν στημένο και ο ήχος ήταν παραπάνω απ αυτό που περίμενα ,η έκπληξη ήταν μεγαλύτερη όταν έμαθα πως με βραχίονα (rega 250)και κεφαλή MM κόστιζε €1000, τα ίδια που ζήταγε και η THORENS (στην έκθεση) για ένα που δεν γέμιζε το μάτι :SFGSFGSF:

DF

.... η έκθεση ήταν μάλλον η καλύτερη (από πλευράς συμμετοχών / συστημάτων ) που έχει γίνει στην χώρα μας αλλά και γενικότερα, (έχω αρκετές εμπειρίες από εξωτερικό) ......

το δικό μας περίπτερο με πολύ παλμό και κέφι,

....λυπάμαι που θα διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες φίλους, αλλά ο ερμής μου φάνηκε απλά συμπαθής, ενώ το τόνιαν μάλλον εξετέθη όταν κλήθηκε να παίξει μεγάλη ορχήστρα (2 μέρος της 5ης του Μάλερ) ή να αποδώσει σωστά πιάνο. Σε μεμβράνες και (ένα - δύο ) πνευστά ήταν (αναμενόμενα ) καλό. Ο συμπαθέστατος αντιπρόσωπος με ενημέρωσε ότι το ηχείο αυτό , των 37 Κ , επωλήθη κατά την διάρκεια της έκθεσης !!!

Για μένα ο καλύτερος ήχος ήταν μακράν στα πακέτα aerial 20 T / nagra (πανάκριβος βέβαια συνδυασμός) και hyperion / wavac. Τα hyperion μάλιστα, πρέπει να είναι το κελεπούρι της εποχής μας, για όσους τα αποκτούν με τιμές αμερικής (περί τα 4.500 ντόλαρς δηλ. 3.000 ευρώ), γιατί δυστυχώς για Ελλάδα, ο αντιπρόσωπος μου είπε τιμή 7.500 μετρητοίς, ήτοι πάνω από δύο φορές την κανονική αξία τους.

Πολύ καλά έπαιζε και το συστηματάκι της holfi.....

Σας αρεσαν τα Pioneer S-1EX? Αν και επαιξαν με πηγη και ενισχυτη της Pioneer (δηλαδη hi-fi) και ηταν αστρωτα, εμενα μου αρεσαν πολυ. Στα λεφτα τους δεν θυμαμαι να εχω ακουσει καλυτερα.

Τα Ηolfi, οπως και περσι, ηταν σουπερ. Το φορητο της Meridian ειναι απιστευτο, oπως και τα μικρα της Sonus Faber. Μου αρεσαν και τα ηχεια της Vivid Audio, ακομα και για τα 17 χιλιαρικα τους. Στην εκθεση επαιζαν πολυ καλυτερα απο τα Sonus Faber Elipsa. Επισης, εκπληκτικο ηχο ειχε και στο δωματιο με τα Acapella.

Μπηκα σχεδον στα μισα δωματια γιατι ειχε πολυ κοσμο.

υ.γ. Δυστυχως, εκατσα μολις 1-2 λεπτα στο δωματιο του avclub γιατι τη λαθος ωρα εσκασε το λαθος τηλεφωνημα και επρεπε να φυγω.:mad:

Θα συμφωνησω με τον komhst στα περισσοτερα εκτος οτι δεν με εντυπωσιασε το audio spectum,παρολο που παντα ηταν απο τις συμπαθειες μου .Bεβαια εμφανισιακα πλεον δεν εχει αδυναμιες ειναι πλεον αψογα φινιρισμενα,εχω την αισθηση οτι παλαιοτερα ειχε καλυτερο ηχο.
Το καλο με την εκθεση ηταν οτι ειχε ωραια ατμοσφαιρα την καλυτερη απο οσες εχω παει το κακο ειναι οτι δεν με εντυπωσιασε τιποτα .Απογοητευτικα με τα wilson ,κι ενω πηγαινα να γοητευτω με τα hyperion o χειριστης τα τσιτωνε τοσο που δεν ακουγοτανε ,πιθανον το οτι πηδαγε το cd na οφειλοταν στην ενταση και οχι σε γρατζουνιες . Καλυτερος ηχος :tivoli :award::firstprize:.

Last edited: