Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Re: Απάντηση: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Ρε λιγούρια δεν ντρέπεστε... τα κοριτσάκια επιτελούν έργο, κάνουν την δουλειά τους και εσείς τα χαλβαδιάζετε... τσ... τσ...τσ... ντροπή ρε... αίσχος...:violent-smiley-030::rifle:

Υ.Γ. Αλήθεια το περίπτερο της Sharp είναι αριστερά ή δεξιά όπως μπαίνουμε; Eχω σταμπάρει κάτι HD πολυτελείας!:flipout:

Κοίτα ποιός μιλάει, για να σε δώ αγόρι μου, δίπλα στους πειρασμούς αυτούς και μετά τα λέμε. :music-smiley-005:

Ασε βρέ... που νομίζεις ότι βρίσκομαι κάθε μέρα... (λόγω επαγγέλματος)... αυτά για μένα είναι... ψωμοτύρι!:flipout:

Re: Απάντηση: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Κατάλαβα... Υπάρχει πιθανότητα λοιπόν, μια μικρότερη TV - σύμφωνα με τις προδιαγραφές της πάντα - να είναι καλύτερη. εεε;

Εσύ μικρέ τι θέλεις και ξύνεσαι ?????:slapface:-bye-

Λιγουρια που ειστε ολοι σας...τσ τσ τσ...:twoguns:

(να βαλουμε κοστουμι δηλαδη αυριο??? :D:p)

Ας εκφράσω και τη δική μου άποψη στο θέμα: Οι κοπέλλες φοβερές σε σημείο που τραβούν περισσότερο την προσοχή παρά οι τηλεοράσεις!!! Με σειρά από τις καλύτερες στις λιγότερο καλύτερες:
1. Τα κορίτσια της LG: Με μαύρες μίνι φουστίτσες-ζώνες, άσπρα στενά μπλουζάκια και ψηλά τακούνια αποτελούσαν τον κύριο προορισμό του επισκέπτη!
2. Τα κορίτσια της Samsung: Με μπλε στενά κοντά φορέματα τραβούσαν τον επισκέπτη σε σημείο που να μην προσέχει τις πολυάριθμες τηλεοράσεις της εταιρίας.
3. Το κορίτσι της Philips: Μια, αλλά φαρμακερή η κοπέλλα που μοίραζε φυλλάδια της Philips. Αν μπορείς μην πάρεις!!!

Όσον αφορά πιο γενικά την έκθεση, αρκετά καλή με λίγες όμως εταιρίες (μόνο Lg, Samsung, Philips και Sharp από τις μεγάλες). Καλό και το promotion των εταιριών παρόλο που θα μπορούσαν να έχουν άτομα που γνωρίζουν περισσότερα για τα προιόντα τους. Και κάτι τελευταίο, γιατί όλοι οι κατασκευαστές αρνιούνται το burn-in στις plasma και κάνουν σαν να μην υπάρχει;

Ας εκφράσω και τη δική μου άποψη στο θέμα: Οι κοπέλλες φοβερές σε σημείο που τραβούν περισσότερο την προσοχή παρά οι τηλεοράσεις!!! Με σειρά από τις καλύτερες στις λιγότερο καλύτερες:
1. Τα κορίτσια της LG: Με μαύρες μίνι φουστίτσες-ζώνες, άσπρα στενά μπλουζάκια και ψηλά τακούνια αποτελούσαν τον κύριο προορισμό του επισκέπτη!
2. Τα κορίτσια της Samsung: Με μπλε στενά κοντά φορέματα τραβούσαν τον επισκέπτη σε σημείο που να μην προσέχει τις πολυάριθμες τηλεοράσεις της εταιρίας.
3. Το κορίτσι της Philips: Μια, αλλά φαρμακερή η κοπέλλα που μοίραζε φυλλάδια της Philips. Αν μπορείς μην πάρεις!!!

Όσον αφορά πιο γενικά την έκθεση, αρκετά καλή με λίγες όμως εταιρίες (μόνο Lg, Samsung, Philips και Sharp από τις μεγάλες). Καλό και το promotion των εταιριών παρόλο που θα μπορούσαν να έχουν άτομα που γνωρίζουν περισσότερα για τα προιόντα τους. Και κάτι τελευταίο, γιατί όλοι οι κατασκευαστές αρνιούνται το burn-in στις plasma και κάνουν σαν να μην υπάρχει;

+1
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο στο παραπάνω κείμενο.Ταυτίζεται ακριβώς με τη δική μου γνώμη για την έκθεση.

Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

:eek:

Έκανα αναλυτική αναφορά για τις κοπέλες της LG στην ενότητα "εντυπώσεις από την έκθεση" δεν χρειάζεται να ξανά αναφερθώ για αυτά τα πραγματικά αγγελούδια και υπέροχες υπάρξεις που άφηναν άφωνο τον επισκέπτη......

Απάντηση: Re: Eντυπώσεις από τις κοπέλες στην έκθεση!!!

Ξέχασες και της Sharp τα κορίτσια που μοιράζανε τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ σακούλες.

Ένα είναι σίγουρο: αντί να βλέπουμε τηλεοράσεις αυτό που μας τράβησε περισσότερο ήταν οι κοπέλλες των εταιριών. Είπαμε καλό promotion αλλά αυτό ξέφυγε λίγο από τα όρια!!! Φυσικά με την απουσία μεγάλων εταιριών από την έκθεση, ευτυχώς που ήταν και αυτές να μας φτιάξουν και λίγο το κέφι!!!:grinning-smiley-043

εγω βλεπω οτι μονο λογια εισαστε :D,μονο ο Γιωργος εβγαλε και καμμια φωτο,μπραβο τεκνον:worshippy:

εγω βλεπω οτι μονο λογια εισαστε :D,μονο ο Γιωργος εβγαλε και καμμια φωτο,μπραβο τεκνον:worshippy:
Φίλτατε, εκείνη την ώρα το μυαλό μας δεν ήταν στις φωτογραφίες αλλά.......:BDGBGDB55: