ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ KAI ΦΩΤΟ DM 500 HD

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ KAI ΦΩΤΟ DM 500 HD

Δηλαδή τον 500hd τον βγάλανε για να χτυπήσουνε τον 800άρη;
Γιατί θεωρώ ότι και οι 2 έχουν το ίδιο target group !
Γιατί να προτιμήσει κάποιος πλέον τον παλιό στην κατηγορία τιμής ....+350 !
Ελα τωρα σαν παιδι κανεις........αφου ο φιλος εχει τον αλλο, εσυ με τον 800 θα κατσεις:flipout::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ KAI ΦΩΤΟ DM 500 HD

O humax εχει εξοδο hdmi ή dvi; Πως έχεις συνδεσει τον dream 500 στην tv σου; Μηπως συγκρινεις απο αναλογικη εξοδο εικονας γιατι και μονο η hdmi που έχει ο 500 του δινει σαφες πλεονεκτημα στην εικονα.

Σε SD definition o humax ειναι καλυτερος. Εχει πιο φυσικα χρωματα και δεν εχει artifacts. Εννοειται οτι εβαλα hdmi στο Dreambox. Την εικονα που επαιρνα απο RGB scart με τον humax δεν την εχω.

Τα καλα του DM500HD ειναι αλλου. Eχει HD, δικτυο, esata κλπ. γενικα ειναι πιο εξελιγμενο μηχανημα, το αγορασα, με αυτο θα παιζω αλλα λεω αυτο που βλεπω.

φαντομά,
δεν έβαζες ακόμα ένα κατοστάρικο και να έπαιρνες τον Marusys VU+ duo με τα σέα του και τα μέα του;:grinning-smiley-043
Τι στο καλό σου συμβαίνει;:grinning-smiley-043

:flipout::flipout::flipout:

Τελικα μπορει να ενεργοποιηθει η usb στον 500hd με καποια τροποποιηση αλλα φυσικα οποιος το τολμησει χανει την εγγυηση αφου επεμβαίνει στο hardware του δεκτη.

φαντομά,
δεν έβαζες ακόμα ένα κατοστάρικο και να έπαιρνες τον Marusys VU+ duo με τα σέα του και τα μέα του;
Τι στο καλό σου συμβαίνει;

Tον αγορασε?? ε δεν νομιζω με τοσο διαφημηση που εχει κανει.Απο την παρασκευη τον εχει :guitarist::guitarist:

Απάντηση: Re: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ KAI ΦΩΤΟ DM 500 HD

Tον αγορασε?? ε δεν νομιζω με τοσο διαφημηση που εχει κανει.Απο την παρασκευη τον εχει :guitarist::guitarist:
:offtopic:
Υπαρχει αποδειξη αγορας οποτε μην λες ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και προσβαλεις το προσωπο μου.
Ποτε στη ζωη μου δεν ζητησα κατι το οποιο δεν το εχω πληρωσει.
Διαφημηση γιατι να τον κανω, ολος ο κοσμος τον ξερει.Οποτε μην γραφεις ασηναρτισιες, και αλλα παιδια γραφουν εδω μεσα για αλλα μαγαζια παει να πη οτι τους κανουν διαφημηση? ενα εχω να σε πω :grinning-smiley-043στο προσωπο μου. Και κατι ακομα το οποιο ζητω απο την διαχειριρη να περιορισουν το μελος souzakia, διοτι της τελευταιες μερες με ακολουθη κατα ποδας και με προσβαλη με ανηθικο τροπο κατα εμε μπροστα στα ματια τον μελον του φορουμ αυτου. Απαιτω απο την διαχειριση να λαβει μετρα προς το μελος souzakia.

Last edited:
Μεταφέρω:
there have been reported problems with a bootup problem with the dm500hd

Code:
for the problems with DM500HD on bootup
this problem is ONLY with Newnigma II image
and there only with an unofficial release which was never on their website

also hearing
possibly dreamelite image may have same problem
no problems with standard CVS or any other firmware

if people can not fix it by themselves there is ONLY the way to send box to DMM, currently NO OTHER solution.

Code:
DreamUp expects a ping from box upon connection which box will not send,so DreamUp is NO SOLUTION

και πάμε παρακάτω
(χαχαχα, κάποτε κοροϊδευα την DGS με τα "κουφά" που μας πρότεινε ώστε να επισκευάσουμε τα S2 tuner)
DO THIS AT YOUR OWN RISK

the following procedure might help to restore DDR
put DM500HD in a sealed air tight plastic bag and then place in freezer
leave it there over night take it out of freezer and let it totally defrost in the air tight sealed plastic bag for 4 or 5 hours.

If lucky you will get a ping with DreamUp.
If not leave on power and do not touch box might come on after 3-4 hours showing OLD image i.e. Newnigma II or what ever image you used.

:flipout::flipout::flipout:
Φαντομά, πόσταρε και μια φώτο με την σακούλα (αν και όταν την πατήσεις):flipout::flipout:

no problem, με το release-dm500hd-2.7.1 και με σκιν του Ηλια μαμη. Αλλα το κακο ειναι αλλο τωρα με τα team του καθε ιματζ, καλα την πηρα πρεφα στα γερμανικα site και εβαλα μαμα ιματζ.
Εμενα κατι δεν με εκατσε την ωρα που εκανα multibot.

Παρέλαβα τον δέκτη χτες από το σέρβις, άλλα πάλι έβγαλε πρόβλημα δεν μπουταρι.
Δεν μας τα λένε καλά εκεί στην dream-multimedia.
Και μερικές Φώτο του δέκτη εσωτερικά:

0277-1.jpg

0278.jpg

0279.jpg

0280.jpg

Last edited:
Εν τέλει επειδή ψήνομαι...

Τι γίνετε πλέον με τα προβλήματα που υπήρχαν??
Έχουν αντιμετωπιστεί?

Τι παίζει πλέον με το δέκτη?