μπράβο φίλε! ακριβώς έτσι είναι τα πράματα, είσαι αρκετά ενήμερος. αυτό το τηλ. πήρε και ο κολλητός μου που ασχολείται. όπως επίσης πήρε και την ΕΡΤ κ μια λέξη είχε να μου πει: ΔΗΜΟΣΙΟ. ο λαός μας φταίει που έχει μάθει όλα να τα ανέχεται και σε όλα να υπομένει...ΔΥΣΤΥΧΩΣ
όπως είδατε σε αυτόν που απευθυνόμουν το κατάλαβε και από μόνος του...γιατί όποιος έχει τη μύγα μυγιάζετε! ας απαντήσει όποτε θέλει. όλες οι μύγες το ίδιο χρώμα έχουν. δεν θα άλλαξει επειδή κάτι του είπαμε, όταν τα συμφέροντα παραμένουν τα ίδια. τα βλέπουμε καθημέρινα στις ειδήσεις, αλλά είπαμε εμείς οι υπόλοιποι φταίμε που δεν μιλάμε.
Λοιπόν λόγω δουλείας γνωρίζω αρκετούς τεχνικούς από digea, Nova και ΕΡΤ.
Γνωρίζω εν μέρη και τους νόμους αλλά και τη ζούγκλα των συχνοτήτων.
Τα παρακάτω είναι απλά λογικές σκέψεις από όσα γνωρίζω:
Τα στύρα δεν έχουν περιληφθεί στην ΚΥΑ/2008 για την ψηφιακή μετάβαση (βρίσκεται ακόμα σε ισχύ).
Για τον ίδιο λόγο δεν έχουν προβλεφθεί για εκεί μετακινήσεις ή κλείσιμο αναλογικών συχνοτήτων.
Πιο απλά, για να μετακινήσει κάποιος κάποιο κανάλι σε κάποια νέα συχνότητα (που δεν του ανήκει) θα πρέπει να του αποδοθεί αυτή η νέα συχνότητα από το υπουργείο ή την ΕΕΕΤ.
Μάλλον αυτός είναι ο λόγος. Και το ίδιο συμβαίνει ανά την Ελλάδα. Υπάρχουν περιπτώσεις και από τις 2 πλευρές.
Και είμαι σίγουρος πως η digea αν είχε νομικό έρεισμα θα είχε κάνει από καιρό τις ενέργειές της.
Γι´αυτό προέτρεψα το φίλο Bitter να μάθει την επίσημη θέση (με mail), ούτως ώστε είμαστε σε θέση να κρίνουμε πιο δίκαια/σφαιρικά.
Οσον αφορά το πού γεννήθηκα (Αθήνα), τα συμφέροντα, και τις μύγες, τα θεωρώ θέματα καφενείου που δεν αρμόζουν σε τεχνικές συζητήσεις.
Καταλαβαίνω πως έχετε πρόβλημα λήψης, αλλά μην επιτίθεστε σε κάποιον που έχει μια γνώμη με την οποία δεν συμφωνείτε.
έτσι ακριβώς! το επιβεβαιώνω. θέλω να μας απαντήσει εδώ παρακαλώ ένας τεχνικός επίσημα αν στους νόμους, τα φεκ κλπ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ η ισχύ που θα έχει ο κάθε πομπός, και αν η ισχύ του μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής και οποτεδήποτε ή όχι?Η DIGEA ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΙΤΗΘΕΙ Γ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΕΕΤ.Σας το λεω με πληρη ευθύνη ,απλα οπως ολα τα πραγματα στην Ελλαδα καθυστερούν λογο γραφειοκρατιας!Σ οτι αφορα ομως αυτο που συνεβει την Πεμπτη οπου εκλεισε η ΝΕΤ κ μεχρι το Σαββατο ηταν ολα ο.κ.Την Κυριακή το πρωι ομως ανεβασαν την ερτ1 με ΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΜΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΤ δημιουργώντας μεγαλητερα προβληματα απο πριν!Ετσι εντελώς τυχαια μερα ΑΡΓΙΑΣ με ΑΠΕΡΓΙΑ της ΠΟΣΠΕΡΤ οπου οχι η DIGEA αλλα ουτε ο θεος έβρισκε καποιον στα τηλεφωνα...Τα συμπερασματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!
οι τυπικότητες υποδηλώνουν και που ανήκουν...και όσο για τα καφενεία ανήκουν θεωρώ στην γενιά την δική σου. αφου γνωρίζεις τεχνικούς από παντού λοιπόν τότε ρώτα τους να μας πουν γιατί δεν μειώνουν την ισχύ του πομπού τους???????????????
γιατί εμείς δεν είπαμε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να το κλείσουν ή να το μετακινήσουν. κάτι το οποίο θέλει γραφειοκρατίες. όχι βέβαια ότι αν το ήθελαν θα τους εμπόδιζε ο νόμος, το φεκ κλπ. γιατί όσοι ξέρουν και θυμούνται έχουν κάνει πολλά στο "έτσι" οι της ΕΡΤ.
πιστεύω αυτοί που μας διαβάζουν καταλαβαίνουν. κι έχουν κουραστεί & βαρεθεί από τις δικαιολογίες της κάθε ΕΡΤ!
έτσι ακριβώς! το επιβεβαιώνω. θέλω να μας απαντήσει εδώ παρακαλώ ένας τεχνικός επίσημα αν στους νόμους, τα φεκ κλπ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ η ισχύ που θα έχει ο κάθε πομπός, και αν η ισχύ του μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής και οποτεδήποτε ή όχι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.