Εντυπώσεις PSN παιχνιδιών

Samoladopoulos Asteris

Established Member
1 January 2008
258
Θεσ/νίκη
Έχω παρατηρήσει πως πολλά παιχνίδια μέσω του Playstation Network είναι πολύ πιο ευχάριστα από πολλά που κυκλοφορούν σε δισκάκια , οπότε παραθέτω μια λίστα με το τι μου έχει φανεί καλό για τα χρήματά του , και τι όχι , καθώς πολλές φορές απουσιάζουν οι demo εκδόσεις στα εν λόγω παιχνίδια

Lemmings : 8/10 (ακόμη δεν έχω βρει τον χρόνο να το απολαύσω , πάντως από τις λίγες ώρες μαζί του , μου άφησε πολύ καλή εντύπωση η μεταφορά του)
Flow : 8/10 (υπέροχο και χαλαρωτικό , ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες , ίσως το απόλυτο παιχνίδι χαλάρωσης , μαζί με το Eden)
Dark Mist : 9/10 (Shooter παιχνιδάκι κατακόρυφης κάμερας , ευχάριστο , με αρκετές πίστες αν και η ποικιλία των εχθρών δεν είναι και πολύ μεγάλη , απίστευτα δύσκολος τελευταίος αρχηγός , προτείνεται ανεπιφύλακτα στους φαν του είδους)
LocoRoco Cocoreccho : 10/10 (Ίσως η μόνη του αδυναμία είναι οτι είναι μικρό σε διάρκεια , το αγαπημένο Locoroco του psp σε απολαυστική HD απεικόνιση)
Pain : 9/10 (Εκτόνωση νεύρων , με την physics engine της Havoc , ότι υπάρχει στην πίστα καταστρέφεται ή παρασέρνει οτι βρει στο διάβα του)
Commando 3 : 7/10 (Ακόμη ένα shooter παιχνιδάκι , με ιστορία made in the 80s , εκρήξεις , πολυβόλα , οβίδες κτλ.)
Super Puzzle Fighter II : 6/10 (Puzzle game , πολύ εύκολο στο single mode , απίστευτα δύσκολο στο online , ειδικά αν πετυχαίνεις σε καμένους παίκτες που σε αποτελειώνουν με ατελείωτα combo . Ίσως για 4.99 του έδινα παραπάνω)
Βionic Commando Re-armed : 10/10 (Οι παλιοί ίσως θυμούνται το παιχνίδι στο NES , η αναβίωση ενός απίστευτα καλού και ποιοτικού τίτλου)
Elefunk : 9/10 (Παιχνίδι σκέψεις , βασισμένο σε νόμους βαρύτητας και μηχανικής)
PixelJunk Eden : 10/10 (1080p , μαζί με το Flow , ίσως τα απόλυτα παιχνίδια χαλάρωσης μετά από μια εξαντλητική μέρα εργασίας)
Echochrome : 10/10 (από τα καλύτερα παιχνίδια σκέψης που είχα την ευκαιρία να ασχοληθω)
The Last Guy : 8/10 (Ζόμπι , έρημες πόλεις , σώσε τον κόσμο . Ωραίο)

Όποιος φίλος θέλει , ας γράψει τις εντυπώσεις του από όποια έχει δοκιμάσει , καθώς πιστεύω πως έχει πολλά μικρά διαμάντια η κονσόλα μας που περιμένουν να ανακαλυφθούν :2thumb22sup:

High Velocity Bowling™ : 10/10 (Ιδανικό για Bowling,χρησιμοποιεί motion sensor για real Bowling:D...απίστευτο γέλιο με την παρέα,μέχρι 4 άτομα!

αν και βρίσκω λίγο (έως πολύ) υπερβολικές τις βαθμολογίες που έχεις βάλει θα έδινα ένα

9 στο 1942: Joint Strike που κατέβασα από το αμερικάνικο PSN μιας και είναι το ΠΡΩΤΟ original scrooler shoot'em'up για το PS3!!!

α, btw στο flow έχει καταλάβει κανείς τι προσπαθείς να κάνεις? κερδίζεις ποτε?

Οι βαθμολογίες είναι πάντα βασισμένες στο είδος τους , δηλαδή downloadable content.
Σαφώς και δεν συγκρίνουμε τώρα Flow με GTA4 , απλά το καθένα από αυτά εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες διασκέδασης , και βάση αυτού βαθμολογήθηκαν
Βέβαια είμαι φαν του είδους των περισσοτέρων , γι´αυτό άλλωστε και τα αγόρασα
Πιστεύω πως αν ποτέ έβγαιναν παιχνίδια εποχής early 90s από LucasArts κτλ. για αγορά , θα χτυπούσαν φλέβα χρυσού

Στο Flow πάντως τρως απλά μικροοργανισμούς , από τον μικρότερο στον μεγαλύτερο , ξεκλειδώνοντας νέους μετά από κάποιο σημείο ανάπτυξης . Υπόθεση δεν υπάρχει , ούτε τίποτα . Απλά χαλαρωτικά γραφικά . Δεν νοείται να παίξει κανείς το εν λόγω παιχνίδι πριν τις 1 (τουλάχιστον) το βράδυ :flipout:

Αγοράστηκε και το 1942 : Joint Strike , το οποίο και το βρήκα πολύ καλό , 8/10
Επίσης , το Rachet & Clank : Quest for Booty δεν μου φάνηκε αντάξιο των χρημάτων του
Βέβαια δεν έχω παίξει το Tools of Destruction , αλλά η μηχανή γραφικών του μου φάνηκε κατά πολύ κατώτερη των δυνατοτήτων της κονσόλας

εχει κανεις το siren?
λεω να το αγορασω
απο γραφικα τι λεει
καλα απο σεναριο ξερω απο αυτο που σε αγχωνει και σε τρομαζει.

Επαιξα το trial-demo του elefunk που ανεβηκε στο psstore... απλα καταπληκτικο... παω να βαλω λεφτα στην καρτα να το παρω!!!!!!!