Εντυπώσεις / Review από Laser Longthrow LG 810 PW μοντέλο παραγωγής 2021

Γιατί ρωτάτε συνέχεια για τον JVC πως τον είδα και.δεν ρωτάτε για τον Epson που έχω γιατί τέτοια απαξίωση για τον epson QB1000 θα σας πω μερικά πράγματα που είδα
Στα χρώματα και στην φωτεινότητα ο Εpson δεν παίζεται για την ευκρίνεια δεν υπάρχει καμμία διαφορά ως και.αν προσπάθησα δεν βρήκα ως προς το μαύρο θεωρώ ότι ο JVC είναι ελάχιστα καλύτερο η οθόνη ήταν 110 ιντσες
Επίσης Epson είναι τελείως αθόρυβος ενώ στον JVC ακούγονταν πάρα πολύ

• Like
Reactions: djmnv81
Για την κίνηση σε πολλούς μπορεί να μη ν έχουν έχουν πρόβλημα σε μερικούς μπορεί να έχουν αυτο πως το βλέπει ο καθένας

Γιατί ρωτάτε συνέχεια για τον JVC πως τον είδα και.δεν ρωτάτε για τον Epson που έχω γιατί τέτοια απαξίωση για τον epson QB1000 θα σας πω μερικά πράγματα που είδα
Στα χρώματα και στην φωτεινότητα ο Εpson δεν παίζεται για την ευκρίνεια δεν υπάρχει καμμία διαφορά ως και.αν προσπάθησα δεν βρήκα ως προς το μαύρο θεωρώ ότι ο JVC είναι ελάχιστα καλύτερο η οθόνη ήταν 110 ιντσες
Επίσης Epson είναι τελείως αθόρυβος ενώ στον JVC ακούγονταν πάρα πολύ
Ρωτάω για τον JVC γιατι είσαι από τους τυχερούς που τον είδαν live να παίζει. Αλλα κ επειδή αυτός που τον είδε να παίζει , εσύ δηλαδή χαχα , έχει δει πολλά προβόλια τοσα χρόνια με την ενασχόληση του αυτή , οπότε έχει κάποια εμπειρία κ η γνώμη του μετράει. Thats why i am asking you!

Επιπρόσθετα έχω διαβάσει την κριτική σου για το δικο σου προβόλι που είχες καταθέσει παλαιότερα γι αυτο κ δεν θελω να επανέλθω στα ίδια.

Κοίτα επειδη έχουμε παρεμφερή μοντέλα που καλύπτουν τις ίδιες ανάγκες σε πιστεύω...θα εχεις κ εσυ crispy εικόνα κ τρελά χρώματα...

Όμως εάν θελουμε να έχουμε τις παρακάτω εικόνες (δεν θυμαμαι απο πιο μοντέλο τις έκλεψα :)) ... οι JVC είναι μονόδρομος θεωρώ.

125420167_10164297732470545_3826228186573064612_n.jpg472479172_10170519966885545_8084910516782389951_n.jpgjvc1.jpgjvc2.jpg

Last edited:
Εκείνος ο προβολέας οι optoma HD 83 θα μου μείνει.αξεχαστος αλλά οι εποχές αλλάζουν και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο.σημερα Θα σου κάνω μια ερώτηση πράγματι έχουν περάσει πολλοί προβολείς από τα χέρια μου και κάπου ξέρω τι θα πρέπει να κοιτάξω
Είχα την δυνατότητα να πάρω και τον JVC NZ 500 αλλά κατέληξα στον Epson QB 1000 Μερικά πράγματα που έγειραν προς το μέρος του Epson είναι τα εξής
α) Η Φωτεινότητα
β) Η κίνηση
γ) Τα χρώματα
Γενικά δεν με ενδιαφέρει το μαύρο αλλά οι συνολική εικόνα που σου δίνει με την ζωντάνια των χρωμάτων
Για τον JVC το βασικό μειονεκτήματα για μένα και τα παράπονα που διαβάζω στα σάιτ του εξωτερικού και ιδίως τα Γερμανικά για μερικούς η κίνηση είναι η απαράδεκτη σε μερικούς θα αρέσει επίσης πολύ σκοτεινός
Δεν αμφιβάλλω ότι δεν είναι καλός προβολέας αλλά γούστα είναι αυτά.
Επίσης αν στον Epson γίνει καλιμπραρισμα η φωτεινότητα θα πέσει από τα 3200 λούμεν στα 2700 Ο jvc από τα 2200 θα πέσει στα 17000 απόλυτο σκοτάδι

0

Εκείνος ο προβολέας οι optoma HD 83 θα μου μείνει.αξεχαστος αλλά οι εποχές αλλάζουν και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο.σημερα Θα σου κάνω μια ερώτηση πράγματι έχουν περάσει πολλοί προβολείς από τα χέρια μου και κάπου ξέρω τι θα πρέπει να κοιτάξω
Είχα την δυνατότητα να πάρω και τον JVC NZ 500 αλλά κατέληξα στον Epson QB 1000 Μερικά πράγματα που έγειραν προς το μέρος του Epson είναι τα εξής
α) Η Φωτεινότητα
β) Η κίνηση
γ) Τα χρώματα
Γενικά δεν με ενδιαφέρει το μαύρο αλλά οι συνολική εικόνα που σου δίνει με την ζωντάνια των χρωμάτων
Για τον JVC το βασικό μειονεκτήματα για μένα και τα παράπονα που διαβάζω στα σάιτ του εξωτερικού και ιδίως τα Γερμανικά για μερικούς η κίνηση είναι η απαράδεκτη σε μερικούς θα αρέσει επίσης πολύ σκοτεινός
Δεν αμφιβάλλω ότι δεν είναι καλός προβολέας αλλά γούστα είναι αυτά.
Επίσης αν στον Epson γίνει καλιμπραρισμα η φωτεινότητα θα πέσει από τα 3200 λούμεν στα 2700 Ο jvc από τα 2200 θα πέσει στα 17000 απόλυτο σκοτάδι

0
σιγουρα ειναι εντυπωσιακη μια εικονα φωτεινοτερη απο μια αλλη αλλα πολλους τους ενοχλει μετα απολιγη ωρα η εντονη φωτεινοτητα πχ εμενα ... μετα απο μιση ωρα τα ματια μου δυσανασχετουν !!!

γιαυτο ο προβολεας μου παροτι σκοτεινος στην αρχη μεχρι να βαλω τον δισκο μπρος να κατσω στην θεση μου να παρω τον καφε στα χερια ....εχει συνιθησει το ματι μου στην φωτεινοτητα και βλεπω ανετα την ταινια μου ....

αν σηκωσω το πανι μου και εμφανιστει ο ανοιχτοχρωμος τοιχος απο πισω ναι μεν η φωτεινοτηα τριπλασιζεται αλλα το κοντραστ παει περιπατο και τα ματια μου υποφερουν !

βεβαια ο καθενας .....περι κολοκυθοπιτας ...

• Like
Reactions: Pas