Skakinen AVClub Fanatic 22 November 2006 10,653 Αθήνα 10 February 2008 #1 Άν δείτε τις παρακάτω εικόνες από τη θέση του υπολογιστή σας, ο κ. Θυμωμένος είναι στα αριστερά και η κ. Ήρεμη στα δεξιά. Σηκωθείτε από τη θέση σας , πηγαίνετε πίσω γύρω στα 4 μέτρα και δείτε. Αλλάζουν θέση!! Εντυπωσιακό έτσι;
Άν δείτε τις παρακάτω εικόνες από τη θέση του υπολογιστή σας, ο κ. Θυμωμένος είναι στα αριστερά και η κ. Ήρεμη στα δεξιά. Σηκωθείτε από τη θέση σας , πηγαίνετε πίσω γύρω στα 4 μέτρα και δείτε. Αλλάζουν θέση!! Εντυπωσιακό έτσι;
L Larry Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 22,102 10 February 2008 #2 $#$#&@&*@*@(@)@ πηγαινοντας προς τα πισω επεσα πανω σε ενα κινεζικο βαζο της γυναικας μου ουτε απο τα 20 μετρα δεν μπορω τωρα να την θωρώ(την γυναικα μου!!!!!)
$#$#&@&*@*@(@)@ πηγαινοντας προς τα πισω επεσα πανω σε ενα κινεζικο βαζο της γυναικας μου ουτε απο τα 20 μετρα δεν μπορω τωρα να την θωρώ(την γυναικα μου!!!!!)
Skakinen AVClub Fanatic 22 November 2006 10,653 Αθήνα 10 February 2008 #3 Larry said: $#$#&@&*@*@(@)@ πηγαινοντας προς τα πισω επεσα πανω σε ενα κινεζικο βαζο της γυναικας μου ουτε απο τα 20 μετρα δεν μπορω τωρα να την θωρώ(την γυναικα μου!!!!!) Click to expand... Ε , αυτό πια είναι από τ'άγραφα... Συγνώμη για τα γέλια αλλά όταν φαντάζομαι τη σκηνή...
Larry said: $#$#&@&*@*@(@)@ πηγαινοντας προς τα πισω επεσα πανω σε ενα κινεζικο βαζο της γυναικας μου ουτε απο τα 20 μετρα δεν μπορω τωρα να την θωρώ(την γυναικα μου!!!!!) Click to expand... Ε , αυτό πια είναι από τ'άγραφα... Συγνώμη για τα γέλια αλλά όταν φαντάζομαι τη σκηνή...
Κακαλιός Στέργιος Supreme Member 17 June 2006 8,875 Λητή Θεσσαλονίκης 10 February 2008 #4 Απάντηση: Re: Εντυπωσιακή οπτική παραίσθηση Larry said: $#$#&@&*@*@(@)@ πηγαινοντας προς τα πισω επεσα πανω σε ενα κινεζικο βαζο της γυναικας μου ουτε απο τα 20 μετρα δεν μπορω τωρα να την θωρώ(την γυναικα μου!!!!!) Click to expand... Ωχ, η γυναίκα σου είναι αυτή αριστερά? Πρέπει να θύμωσε! Εγώ πάντως δε μπορώ να πάω πίσω. Έχω τζαμαρία. :7SFGSFG:
Απάντηση: Re: Εντυπωσιακή οπτική παραίσθηση Larry said: $#$#&@&*@*@(@)@ πηγαινοντας προς τα πισω επεσα πανω σε ενα κινεζικο βαζο της γυναικας μου ουτε απο τα 20 μετρα δεν μπορω τωρα να την θωρώ(την γυναικα μου!!!!!) Click to expand... Ωχ, η γυναίκα σου είναι αυτή αριστερά? Πρέπει να θύμωσε! Εγώ πάντως δε μπορώ να πάω πίσω. Έχω τζαμαρία. :7SFGSFG:
Stergito Μέλος Σωματείου 11 November 2006 14,530 Θεσσαλονίκη 10 February 2008 #5 Εσύ έχεις λάπτοπ βρε! Στήσε το αλλού!
Κακαλιός Στέργιος Supreme Member 17 June 2006 8,875 Λητή Θεσσαλονίκης 10 February 2008 #7 Απάντηση: Re: Εντυπωσιακή οπτική παραίσθηση Guybrush said: Εσύ έχεις λάπτοπ βρε! Στήσε το αλλού! Click to expand... μαρτυριάρη! :twoguns:
Απάντηση: Re: Εντυπωσιακή οπτική παραίσθηση Guybrush said: Εσύ έχεις λάπτοπ βρε! Στήσε το αλλού! Click to expand... μαρτυριάρη! :twoguns: