EON SAT *Νέος δορυφορικός δέκτης*

Σε εγκατάσταση 5 ημερών ο ένας από τους δύο δέκτες αν μείνει αρκετές ώρες σε stand by μετά δεν ανοίγει πάλι και θα πρέπει να τον βγάλω από την πρίζα. Άλλαξα τώρα στις ρυθμίσεις την "αναμονή" σε "ανενεργή" (ή κάπως έτσι) και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Ας λειτουργεί σωστά έτσι και ας τρώω 30 παραπάνω δευτερόλεπτα για το boot.

Ο "master" δεν έχει εμφανίσει θέμα μέχρι τώρα.
Ποια ειναι αυτη η ρυθμιση να το κανω κι εγω; Δεν μου παρουσιαζει προβλημα βεβαια, αλλα για να μη ζεσταινεται.

Ποια ειναι αυτη η ρυθμιση να το κανω κι εγω; Δεν μου παρουσιαζει προβλημα βεβαια, αλλα για να μη ζεσταινεται.
Menu > Ρυθμίσεις χρήστη > Λειτουργία αναμονής. Δεν ξέρω όμως αν τελικά βοηθάει, δεν πρόλαβα να το τεστάρω.

Edit: δεν δείχνει να αποθηκεύει τη ρύθμιση μετά το πρώτο επόμενο άνοιγμα του δέκτη. Δηλαδή, αν τελικά έτσι δεν μπλοκάρει ο δέκτης μετά από ώρες στο stand by, θα πρέπει να θυμάμαι να απενεργοποιώ το stand by κάθε φορά πριν τον κλείσω :mad:

Attachments

• IMG_7246.jpg
    IMG_7246.jpg
    797.1 KB · Views: 57
Last edited:
Σε εγκατάσταση 5 ημερών ο ένας από τους δύο δέκτες αν μείνει αρκετές ώρες σε stand by μετά δεν ανοίγει πάλι και θα πρέπει να τον βγάλω από την πρίζα. Άλλαξα τώρα στις ρυθμίσεις την "αναμονή" σε "ανενεργή" (ή κάπως έτσι) και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Ας λειτουργεί σωστά έτσι και ας τρώω 30 παραπάνω δευτερόλεπτα για το boot.

Ο "master" δεν έχει εμφανίσει θέμα μέχρι τώρα.
Αδερφέ μου τελικά έβαλες δύο δορυφορικούς που επικοινωνούν μεταξύ τους; Και με καλώδια δορυφορικά και με το ρούτερ;

Δεν κρατάει τη ρύθμιση. Σε δύο δέκτες το ίδιο πρόβλημα και φαίνεται ότι μόνο με αναβάθμιση δέκτη ίσως λυθεί . Το ερώτημα είναι αν μπορεί να την κάνει η Nova

• Like
Reactions: kostthem
Ειναι στο τελευταιο λογισμικο οι δεκτες σας παιδια? Ρωταω διοτι εμενα δεν μου το κανει αυτο με την αναμονη που αναφερετε

• Like
Reactions: Gerara
Ειναι στο τελευταιο λογισμικο οι δεκτες σας παιδια? Ρωταω διοτι εμενα δεν μου το κανει αυτο με την αναμονη που αναφερετε
Και οι δύο δέκτες μου είναι στην τελευταία έκδοση. Στον έναν από τους δύο υπάρχει το πρόβλημα.

Για μενα γνωμη μου να τους επαιρνες κανα τηλεφωνο μηπως να κανουνε αντικατασταση. Κριμα ειναι να το κανει αυτο.

• Like
Reactions: Gerara and kostthem
Για μενα γνωμη μου να τους επαιρνες κανα τηλεφωνο μηπως να κανουνε αντικατασταση. Κριμα ειναι να το κανει αυτο.
Αυτό θα κάνω, είπα απλά να δοκιμάσω ό,τι μπορώ μόνος μου.

Στο μεταξύ ο δέκτης που έχει το θέμα είχε αντικαταστήσει τον (ολοκαίνουργιο) πρώτο που είχε πρόβλημα και δεν "έβλεπε" καθόλου σήμα. Μήπως να παρεξηγιούνται που ο άλλος δέκτης ονομάζεται master; :unsure:

Αυτό θα κάνω, είπα απλά να δοκιμάσω ό,τι μπορώ μόνος μου.

Στο μεταξύ ο δέκτης που έχει το θέμα αντικατέστησε τον (ολοκαίνουργιο) πρώτο που είχε πρόβλημα και δεν "έβλεπε" καθόλου σήμα. Μήπως να παρεξηγιούνται που ο άλλος δέκτης ονομάζεται master; :unsure:
Χαχαχαχα. Ολα ειναι πιθανα. Καλου κακου μην δειχνεις μπροστα στον προβληματικο οτι δειχνεις προτιμηση στον master🤣🤣

• Like
  • Haha
Reactions: Gerara and kostthem
χαλασε η καρτα προσβασης απο τον 5001 και θα μου στειλουν αυτον εχετε καποια συμβουλη?

χαλασε η καρτα προσβασης απο τον 5001 και θα μου στειλουν αυτον εχετε καποια συμβουλη?
Καλησπερα, και ο δικος μου ο δεκτης θελει αλλαγη τα εφαγε τα ψωμια του. Μηπως μπορεις να μου πεις σε παρακαλω την διαδικασια αντικαταστασης του παλιου δεκτη?

αυτο το ποιημα θα σε βοηθησει που ειναι και το αγαπημενο μου

Ἀπολείπειν ὁ θεὸς Ἀντώνιον​

Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτ’, ακουσθείαόρατος θίασος να περνάμε μουσικές εξαίσιες, με φωνές —την τύχη σου που ενδίδει πια, τα έργα σου5που απέτυχαν, τα σχέδια της ζωής σουπου βγήκαν όλα πλάνες, μη ανωφέλετα θρηνήσεις.Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που φεύγει.Προπάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν10ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,15κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχιμε των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,κι αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις.

οπου αλεξανδρεια βαλε την παλια καλη δορ. ΝΟΒΑ (θα τριζουν τα κοκκαλα του καβαφη απο την ασεβεια μου...)

• Like
Reactions: SatZapper
Καλησπερα, και ο δικος μου ο δεκτης θελει αλλαγη τα εφαγε τα ψωμια του. Μηπως μπορεις να μου πεις σε παρακαλω την διαδικασια αντικαταστασης του παλιου δεκτη?
εγω πηρα στο 13700 και ομυ ειπαν αλλαγη με courier το παλιο δεκτη τον κραταω γιατι τον ειχα πληρωσει

• Like
Reactions: gagan1967
Καλησπέρα ξέρει κανείς εάν η δορυφορική nova TV σταμάτησε να δουλεύει στο εξωτερικό?

Διάβασε το παραπάνω link και ειδικά κατέβα στην ημερομηνία 28/11

Δηλαδή, ανάλογα πού βρίσκεται κάποιος, μερικές συχνότητες πλέον για τις πιάσει θα θέλει αρκετά μεγαλύτερο πιάτο ή δεν θα τις πιάνει καθόλου.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι μηνιατουρα ειναι αυτη ρε παιδια σαν παιχνιδι ειναι το μεγαλο μειον ειναι οτι δεν δουλευει με το magic remote της lg οπως ο 5001 με ιεχε βολεψει αφανταστα

καλα την μη εγγραφη προγραμματων δεν την προσεξες η δεν σε απασχολει αυτο καν

• Like
Reactions: SatZapper
καλα την μη εγγραφη προγραμματων δεν την προσεξες η δεν σε απασχολει αυτο καν
Το προσεξα αλλα εχω συμβιβαστει πανε τα καλα χρονια της δορυφορικης

Προφανώς όταν καταργήσει πλήρως τους novabox , θα σταματήσει και να πληρώνει δικαιώματα για εγγραφές PVR....
Αλλα δεν προσφέρει παράλληλα και δυνατότητες Cloud Recording στην ΟΤΤ πλατφόρμα της EON TV, κάτι που είχε η Wind Vision για όλα τα κανάλια της πριν την καταργήσουν και ήταν τεράστια ψηφιακή ευκολία για τους συνδρομητής της, ενώ είχε και Replay TV (CatchUPTV), για όλα τα ψυχαγωγικά κανάλια της, ακόμη και για τα MTV (μέσα ήταν και το MTV 90s)!