EOS-5D mark III

Telika, το bitrate , ειναι λιγο υψηλοτερο, 91 Mbit , αρκετα καλο , και αν η υλοποιηση ειναι σωστη ... θα εχει πολυ καλη εικονα.
Ειναι επισης VBR , που σημαινει μεταβλητη συμπιεση , αναλογα με το περιεχομενο.
Θα πρεπει φυσικα, να παρει καποιος τις γρηγοροτερες καρτες , sd class 10 με transfer rate 95 Μb/sec (αρκετα ακριβες).

Το ιδιο ισχυει φυσικα και για την GH2...

Σε CF τι καρτα χρειαζεται ξερεις Γιαννη ?

Και εγώ αναρωτηθήκα για πιο λόγω κάποιος φωτογράφος να πάει κανείς στην MIII. Την απάντηση τη δίνουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι (ειδικά γάμων κλπ) ήδη τη θέλουν σαν τρελοί για την ποιότητα στα υψηλά ISO.
Για να δούμε ο χρόνος θα δείξει..

Γιαννη η trascend 600X στα 90 γραψε διαβασε εχει στην Ελλαδα κανα 160αρι η 32gb.

Εξω πολυ φτηνοτερα μιας και εδω οι δικοι μας στις καρτες βγαζουν πολυ μεγαλο κερδος.....

σιγά που η κάνον θα έδινε κάτι παραπάνω στο θέμα του βίντεο... πως θα πουλήσει μετά την c300?

Υ.Γ. χακαρισμένη GH3 και ξερό ψωμί

5d3_01.jpg

Aν η απόδοση στα ψηλά iso είναι όπως φαίνεται ίδια η και καλύτερη της d3s αλλά με διπλάσια σχεδόν mps, βελτιωμένη δυναμική περιοχή , πολύ καλό autofocus (επιτέλους) , καλό fps , φυσικά εξαίρετη καθαρότητα στα 22mp , προστασία από σταγόνες σκόνες κτλ , και καλή απόδοση σε βίντεο τότε βλέπω πάλι παρά την παραφουσκωμένη τιμή να περιμένεις στην ουρά για να την αποκτήσεις...

Οι περισσοτεροι που την εχουν ηδη τεσταρει μιλουν για δυο στοπ βελτιωση...στεγανοποιηση υποδεεστερη της eos1Dx(αυτο ελειπε ναταν ιδιες) αλλα πολυ καλυτερη της ΙΙ . Και τα επομενα μενει να τα δουμε.

Εγω το σκεφτομαι . Αν ηταν αλλοι καιροι θα την επαιρνα μαζι με την ΙΙ. Αλλα και τις δυο τους δεν νομιζω οτι θα τις σταβλισω...Και πολυ θαθελα να ξερα ποσο θα πουληθει και ποτε το μεγαλο αλογο που ετοιμαζουν.

ΜΙα δευτερη μηχανη παντα χρειαζεται.

Για φωτογραφικη παραμενει "τερας" καλης εικονας και αξιοπιστιας και σαν βιντεο ειναι αξιοπρεπης αν και οχι πια καλη συγκριτικα με τον ανταγωνισμο.

Και υπαρχουν events που θαθελες να εισαι με δυο σωματα πανω σου με δυο διαφορετικους φακους για να μην χανεις χρονο να αλλαζεις.

Απάντηση: Re: EOS-5D mark III

ΜΙα δευτερη μηχανη παντα χρειαζεται.

Για φωτογραφικη παραμενει "τερας" καλης εικονας και αξιοπιστιας και σαν βιντεο ειναι αξιοπρεπης αν και οχι πια καλη συγκριτικα με τον ανταγωνισμο.

Και υπαρχουν events που θαθελες να εισαι με δυο σωματα πανω σου με δυο διαφορετικους φακους για να μην χανεις χρονο να αλλαζεις.

Όντως τα δύο σώματα είναι απαραίτητα όταν πηγαίνεις σε events έστω σαν semi-pro . Εγώ γιαυτό και μόνο τον λόγο πάντα θέλω να έχω μαζί μου μία 1.6x με κουμπωμένο πάνω τον 100mm/2 για ελαφρώς μακρινά και χωρίς να πιάνει χώρο και βάρος.

Οι 5760 γραμμες οριζοντιας αναλυσης της 5DmkIII ειναι ακριβες 3Χπλασιο των 1920 γραμμων .

Δεν ειναι καθολου τυχαιο τελικα που επιλεχθηκε αυτος ο αισθητηρας αυτης της αναλυσης. (φυσικα για το βιντεο)

Τι επιδοσεις θα εχει θα το δουμε. Συγκριτικα με την νεα Νικον τα περισσοτερα mp δεν μου λειπουν. Προσωπικα και τα 21μπ της ΙΙ πολλα μου φαινονταν παντα.

Το μονο που εχω να ψεξω στην εταιρεια αυτην την στιγμη ειναι η τιμη της. Αν την τιμολογουσε 500 δολλαρια κατω δηλαδη κανα 2300αρι ευρω ολα θαταν σουπερ.

Μενει να δουμε αν αξιζει τα παραπανω λεφτα που ζητα.

Μην ξεχναμε οτι η ΙΙ οταν βγηκε "γονατισε" τις πωλησεις του μεγαλου κτηνους της Canon στις ταξεις των επαγγελματιων. Πολλοι αντι να στραφουν στην Εοs1 στρεφονταν στην ΙΙ που ειχε εξισου καλη εικονα , δυνατοτητα βιντεο εξαιρετικη και κοστιζε τα μισα λεφτα.