EOS-5D mark III

1000 ευρω !! διαφορα απο την D800 ακουγεται παρανοικο τελειως .

Το απιστευτο που διαβασα στο canon rumors ειναι η αναφορα ενος πωλητη (δεν ξερω που) σχετικα με την συγκριση πωλησεων 5dIII και D800.
25 προς 1 !!! ειναι υπερ της Canon. Αν αληθευει που δυσκολευομαι να το πιστεψω ακομα και σε τρελλοκομειο να εγιναν οι πωλησεις ριχνουν νερο στο μυλο της τιμολογιακης τρελλας.

υγ
Με τετοια τιμη η ΙΙ κατω απο τα 2000 ειναι τρελλο value for money.

Αμα το λέει το Canonrumors ειναι .. εγγύηση

3500 Ευρώ και με light leak, μια χαρά

Ελπιζω να το διορθώσουν τουλάχιστον σύντομα...

Θα μου πεις αμα έχεις Canon εξοπλισμο και θελεις οπωσδήποτε νεο σώμα FF δεν εχεις και πολλές επιλογές.. Φέτος δεν επαιξε τιποτα αλλο και η 1DΧ ειναι προς το παρόν ..άφαντη

Last edited:
Ναι αλλα αντε να το πας τωρα στην Intersys για ελεγχο....

Δεν πιανεις το katana καλυτερα να το ακονισεις στην κοιλια σου ?

υγ

Οχι οτι δεν τους εμπιστευομαι σαν τεχνικους αλλα εχω ακουσει κατι χρονους για επισκευη και ελεγχο που περνουν τον μηνα...

Απάντηση: Re: EOS-5D mark III

Ναι αλλα αντε να το πας τωρα στην Intersys για ελεγχο....

Δεν πιανεις το katana καλυτερα να το ακονισεις στην κοιλια σου ?

υγ

Οχι οτι δεν τους εμπιστευομαι σαν τεχνικους αλλα εχω ακουσει κατι χρονους για επισκευη και ελεγχο που περνουν τον μηνα...

Εάν πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος και είσαι επαγγελματίας (ή ερασιτέχνης, γιατί, δεν κατάλαβα, ο ερασιτέχνης που σκάει 3,5 χιλιάρικα είναι αργόσχολος και δεν πειράζει; ) δεν σου δίνουν, εννοείς, έστω τη ΙΙ για back up?

Για την ΙΙΙ δεν ξερω.

Συναδελφος που εχει 3 σωματα και τα 2 του ειχαν παρουσιασει θεματα απο κακη χρηση και ηθελαν σερβις περασαν τον μηνα....

Φυσικα χωρις σωμα αναπληρωσης για οσο κραταει το σερβις.

Άλλο να θέλει σέρβις και άλλο να πρόκειται για εγγενές κατασκευαστικό σφάλμα, το οποίο μάλιστα αγγίζει όλες τις μηχανές. Εάν μιλάμε για τέτοιους χρόνους, κανονικά η Canon θα έπρεπε να προσφέρει και εναλλακτική για full refund.

εδω για καθαρισμα αισθητηρα αν την πας θελουν κανα δυο βδομαδες,οταν ο τσακναριδης αυθημερον

Η δική μου εμπειρία απο την Ιntersys, είναι καλή βέβαια πάνε 3 χρόνια, πήγα με αισθητήρα σε άθλια κατάσταση και έφυγα σε μία ώρα και κάτι. Πιθανόν η κρίση να έχει και εδώ τα αποτελέσματά της :-(

έχοντας την Pentax K5, κατέβασα το συγκριτικό σε 1600 iso και η Pentax, στα μάτια μου, ήταν καλύτερη. Δεν ξέρω, πρέπει να έχεις πολύ συγκεκριμένους λόγους για να πας σε τέτοιο σώμα αν είσαι ερασιτέχνης...

Λόγους έχεις πολλούς να πας σε τέτοιο σώμα είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης. Χρήματα δεν υπάρχουν για να την αγοράσουμε.
Δοκίμασε σε iso8000+ και πες μας αποτελέσματα θα είναι ενδιαφέρον. Η Κ5 έχει εξαιρετικό αισθητήρα.

Re: Απάντηση: EOS-5D mark III

Λόγους έχεις πολλούς να πας σε τέτοιο σώμα είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης. Χρήματα δεν υπάρχουν για να την αγοράσουμε.
Δοκίμασε σε iso8000+ και πες μας αποτελέσματα θα είναι ενδιαφέρον. Η Κ5 έχει εξαιρετικό αισθητήρα.

Δεν έχω και τις 2 μηχανές για δοκιμή, από το dpreview κατεβασα τα δειγματα. Η Κ5 έχει εξαιρετική απόδοση στα υψηλά iso, τέτοια που δεν έχω βρεθεί ποτέ σε περίπτωση να ήθελα μεγαλύτερη. Θελω να πω, 8000+ οκ, που και ποσες φορες θες τετοια ευαισθησια? και αυτες οι φορες δικαιολογουν το 3χ+ κοστος της Canon και το πολυ μεγαλυτερο και βαρυτερο σωμα της?

Απάντηση: Re: Απάντηση: EOS-5D mark III

Δεν έχω και τις 2 μηχανές για δοκιμή, από το dpreview κατεβασα τα δειγματα. Η Κ5 έχει εξαιρετική απόδοση στα υψηλά iso, τέτοια που δεν έχω βρεθεί ποτέ σε περίπτωση να ήθελα μεγαλύτερη. Θελω να πω, 8000+ οκ, που και ποσες φορες θες τετοια ευαισθησια? και αυτες οι φορες δικαιολογουν το 3χ+ κοστος της Canon και το πολυ μεγαλυτερο και βαρυτερο σωμα της?

Αναλόγως την χρήση που θα κάνεις. Αν την θέλεις για εκδηλώσεις εσωτερικού χώρου (γάμους,συναυλίες) τότε και 25000 iso θα το χρειαζόσουν αν η μηχανή το στήριζε με την απόδοση της. Τώρα το κόστος είναι ένα θέμα αλλά και οι διαφορές είναι μεγάλες μεταξύ των δύο μηχανών ειδικά για τους επαγγελματίες και σοβαρούς ερασιτέχνες (αντοχή ,a-focus,video,full frame,ποικιλία canon).

Εδω περα παντως την αναγραφουν διαθεσιμη στα 3.100 Ε... Σε κανενα 20ημερο ερχομαι Ελλαδα, οποτε, οσοι πιστοι, προσελθετε...

Μεταφορικα χαμηλα... :flipout:

Απάντηση: Re: EOS-5D mark III

Εδω περα παντως την αναγραφουν διαθεσιμη στα 3.100 Ε... Σε κανενα 20ημερο ερχομαι Ελλαδα, οποτε, οσοι πιστοι, προσελθετε...

Μεταφορικα χαμηλα... :flipout:

Μην μας διαολίζεις... έχουμε εφορία να πληρώσουμε !!

Μεγαλη επαρκεια στα καταστηματα στην Αυστρια, αλλα σε τιμη 3.300Ε... ολα ηταν κιτ με τον 24-105 στα 4.000Ε... ειδα και Νικον 800 στα 2.900Ε...