Δημήτρης Αντωνόγλου
AVClub Addicted Member
Γυναίκα ψαρά μου είπε χτες: Με το καινούριο μηχανάκι πάω σφαίρα, χτες σε ένα απόγευμα πούλησα 720 ευρώ ψάρια !!!
Παρότι ήμουν φοιτητής στην πόλη μου, και είχα μαγειρεμένο φαγητό στο σπίτι, έτρωγα συχνά-πυκνά στη λέσχη (μιλώ για τη λέσχη του ΑΠΘ, όχι του Μακεδονίας, εκεί ήταν ...χλίδα) κυρίως για την παρέα η και γιατί απλώς βόλευε. Καμία σχέση το φαγητό με του στρατού, μόνο ψάρι δεν θα έτρωγα στη λέσχη. Υπήρχαν βέβαια συμφοιτητές μου, φίλοι μου (περιέργως... όντως οι περισσότεροι που θυμάμαι ήταν από Λάρισα!) που η λέσχη τους κακόπεφτε.
Ζητα μου να σου φτιαξω σουσι αλλα πατατες τηγανιτες μη με βαλεις να κανω![]()
Εδω ρε συ καθημερινά ακούω για 20αρηδες που ζήτησαν (και πηραν) για δωράκι για τα χριστουγεννα ένα.... RX8, ή κοπέλες που νιώθουν άσχημα γιατί πήραν από τον οικογενειακό λογαριαμό 1500 ευρώ για τα ψωνια τους στην Ερμου... στο πιατο φαί θα κολλήσουν?
Εχεια απολυτο δικιο σε αυτο που λες .Ξερω ενα τυπο ο οποιος παιρνει 750 ευρω
και πληρωνει δοση 700 ευρω για μουρατο αμαξι .Ο βοηθος μου πληρωνει 200 ευρω για κινητο για να μιλαει με τους φιλους του οταν εγω πληρωνω 100 που κανω την δουλεια μου .Ετσι τους εμαθαν απο το σπιτι τους ετσι κανουν και αυτοι .Πολυ θα ηθελα να τους δω ομως οταν θα πρεπει να τα βγαλουν περα μονοι τους αν και αμφιβαλλω πολυ οτι μπορουν να ζησουν χωρις το μπαμπα και την μαμα .
Ενας γερος μου ειχε πει παλιοτερα οτι ετσι οπως εχουν μαθει να ζουν τα παιδια σημερα στο τελος και για να βρουν γυναικα θα πρεπει να φροντισει ο μπαμπας .Οταν μου το ειπε θεωρησα οτι ηταν υπερβολικος αλλα οσο περναει ο καιρος νομιζω οτι μαλλον δικιο ειχε .
Ε λοιπόν μου ειπε ότι καθε χρόνο όλο και περισσότεροι-ες καταφθάνουν με τις μαμάδες για την εγγραφή...οι οποίες και σε μεγαλο ποσοστό ειναι αυτές που αναλαμβάνουν να συμπληρώσουν τα χαρτιά για την εγγραφή!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.