Επαναδραστηριοποίηση της ομάδας admin

Eυτυχώς, τέλος καλό όλα καλά, ξανακαλοσωρίζω τόσο το Γίγα, αλλά και το φίλο και γείτονα Νίκο στις θέσεις που ξέρουν καλά.
Guys give your best for us!!!!

Οχι σε μένα στον Νίκο πιό πολύ. Πάρ 'όλη την δίμηνη+ απουσία του ευτυχώς δεν υπήρξαν προβλήματα. εμένα να δείτε τι άγχος μου φυγε.... ;)

Welcome back!
Forum χωρίς καλά καταρτισμένο admin είναι ότι πιο επικίνδυνο για το internet!
Τόσο καιρό ένοιωθα σαν να ήμουν συνοδηγός στο ποδήλατο του Γιωργάκη!

Καλώς τους και καλές δουλειές!

Υπάρχουν πολλές ιδέες:Banane0:

Για μένα ο Νίκος και ο Τάσος είναι αναπόσπαστο κομμάτι του club και η επιστροφή τους ήταν απλά θέμα χρόνου . Αφού βρε δεν μπορείτε χωρίς εμάς αλλά ούτε κι εμείς χωρίς εσάς .

Καλή επάνοδο αγόρια

Καλά, δεν έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι ότι ο Μπαβιόλης απλώς αποχώρησε μόνο και μόνο για να επανέλθει με χειροκροτήματα (κάτι σαν το επόμενο βήμα της αλλαγής του καλού παίχτη στο ποδόσφαιρο) ;

Ηταν σικέ το κόλπο!

:p

Απάντηση: Re: Επαναδραστηριοποίηση της ομάδας admin

Καλά, δεν έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι ότι ο Μπαβιόλης απλώς αποχώρησε μόνο και μόνο για να επανέλθει με χειροκροτήματα (κάτι σαν το επόμενο βήμα της αλλαγής του καλού παίχτη στο ποδόσφαιρο) ;

Ηταν σικέ το κόλπο!

:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Επαναδραστηριοποίηση της ομάδας admin

Επίσης η επιστροφή του Νίκου φαντάζει ως η μόνη ελπίδα ξαραχνιάσμος του thread-φάντασμα της 1ης σελίδας (που το βλέπω εκεί τώρα κάτι μήνες και μου κάνει κάπως) : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=419189#post419189

Καλημέρα.
Η πιο ευχάριστη είδηση αυτές τις μέρες. Και ήθελα τώρα που καλοκαιριάζει να τρέχουνε νερά στη σελίδα, κάτι κοκοφοίνικες στη βάση, δου σανίδες surf και κάτι μπικίνια.

Νίκο το ξέρεις ότι χαίρομαι ιδιαίτερα, μπράβο.