Επαναφορα φωτογραφιων μετα απο αναβαθμιση λειτουργικου

Nick_M

Established Member
30 November 2012
125
Αθήνα,Ελλάδα
Καλησπερα σε ολο την παρεα!
Θελω να ρωτησω αν ειναι δυνατη η επαναφορα φωτογραφιων οι οποιες διαγραφηκαν κατα λαθος στο laptop μου το οποιο ειχε πανω Vista (σVista) οπως θα ελεγαν οι πιο πολλοι εδω και χωρις αδικο.Μετα εβαλα τα 7.
Προσπαθησα χωρις να εχω καμια εμπειρια με προγραμματα που να κανουν data recovery,αλλα χωρις αποτελεσμα.
Οι φωτογραφιες που αναζητω ειναι αν θυμαμαι καλα καπου στις 100(το πολυ) απο ενα ταξιδι στην Αγγλια-Σκωτια το 2007.
Μπορει να με βοηθησει καποιος η εστω να μου δωσει εστω και λιγες ελπιδες ευρεσης τους?
Ευχαριστω!!!
 
τα 7 (αν δεν κανω λαθος) με τν εγκαρασταση δημιουργουν ενα φακελο με την ονομασια Windows old που εκει ειναι το προϊγουμενο λυτουργικο συστημα δηλαδη τα vista στην περίπτωσή σου, πιστευω θα τα βρεις εκει!!

god luck!
 
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά:
- αν τα 7 περάστηκαν πάνω από τα Vista, ίσως υπάρχει ελπίδα
- αν έγινε πρώτα format για να περαστούν τα 7......δυστυχώς χλωμό το βλέπω
 
Re: Απάντηση: Επαναφορα φωτογραφιων μετα απο αναβαθμιση λειτουργικου

http://www.piriform.com/recuva
Κατέβασε το παραπάνω πρόγραμμα και κάνε μια δοκιμή.:FSGSFGS4:

Ευχαριστω πολυ!!
Οταν βρει τα αρχεια μου,που θα του πω να τα αποθηκευσει?*Στον C *η καπου αλλου(εξωτερικο σκληρο)?
 
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά:
- αν τα 7 περάστηκαν πάνω από τα Vista, ίσως υπάρχει ελπίδα
- αν έγινε πρώτα format για να περαστούν τα 7......δυστυχώς χλωμό το βλέπω


συμφωνώ , αν έγινε format πρώτα, ξέχασέ της.
 
εχω κανει ενα μεγαλο λαθος !
διεγραψα χωρις να το καταλαβω , τις φωτο που ειχα αποθηκευσει στο iphoto σε υπολογιστη MAC , εκανα κανονικα και empty trash στον υπολογιστη . υπαρχει τροπος να ανακτησω τις φωτογραφιες απο τον σκληρο?
οταν παω να μεταφερω τα events στον καδο ανακυκλωσης του iphoto ενω ειναι κενα εικονας εμφανιζονται οι διεγραμενες εικονες μεσα .
 
εκανα σημερα ενα ακομη μεγαλυτερο αλλα μαλλον διορθωνετε
ρε φιλε πηγα να ενεργοποιησω το time machine και τα εκανα θαλασσα , επελεξα erase του εξωτερικου σκληρου δισκου κατα λαθος και καθως εσβησα το ρευμα του σκληρου δεν μου τον αναγνωριζει ο mac !
τι κανω τωρα που εκει εχω back up ολα τα αρχεια μου ????????
 
υποψιν οτι 2 δευτερολεπτα προλαβε να κανει erase στον εξωτερικο σκληρο δισκο , ο δισκος εχει γραμμενα γυρω στα 250 gb