ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Εγώ λυπάμαι διότι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με μαθηματική ακρίβεια όλα αυτά θα ξεχαστούν στην ώρα της κάλπης. :nounder:
Παιδιά θα διαφωνήσω.
Σχετικά με το μετρο αυτό αλλά με κάποιες λογικές προυποθέσεις με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.
Εγώ λυπάμαι διότι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με μαθηματική ακρίβεια όλα αυτά θα ξεχαστούν στην ώρα της κάλπης. :nounder:
Δηλαδή ελεύθερος επαγγελματιας με αυτοκίνητο 2.000cc που δήλωνε έως τώρα εισόδημα πχ. 10.500Ε (αφορολόγητο) τι φόρο θα πρεπει να πληρώσει με την καταργηση του οριου και την επιβολη τεκμηρίου?
Μήπως θα επανέλθει σε διαφορετικό σύστημα ; όπως αξίας προ ΦΠΑ ή ανάλογα με τις εκπομπές σε CΟ2 ;
Πάντως τα πράγματα πρεπει να είναι υπερβολικα άσχημα... δεν εξηγείται αλλοιώς τέτοια μαζεμενη και αρον αρον φοροεπιδρομή και φοροκλοπη...
Οι ανθρωποι ζητούν λεφτά για ότι περπαταει , κολυμπαει και πεταει....
Μήπως θα επανέλθει σε διαφορετικό σύστημα ; όπως αξίας προ ΦΠΑ ή ανάλογα με τις εκπομπές σε CΟ2 ;
Ας ανατρέψουν τις "νόμιμες" μεταβιβάσεις στην Βατοπεδίου και ας βγάλουν τα μεταβιβασθέντα απλώς σε ανοικτή δημοπρασία. Τουλάχιστον τη φετεινή τρύπα την έχουν κλείσει έτσι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.