Επανέρχομαι δειλά-δειλά...

Re: Απάντηση: Επανέρχομαι δειλά-δειλά...

Αν ειναι να ερθει στην εκθεση πρεπει να το ξερουμε!!!

Οπως ισως θα ξερεις Σιμο συνοδευεται συνηθως από πολλες και ωραιες παρουσίες...

Μην χάσεις εσύ !!!!!!

Welcome back φίλε

Ευχαριστώ πολύ για το νέο σας καλοσώρισμα! Με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να κάνω ρεκόρ μηνυμάτων...

Τελικά θα μου φάει λίγο περισσότερο χρόνο από όσο νόμιζα για να επανέλθω. Είχα και ένα άσχημο επεισοδιάκι με το τουτού μου και τρέχω ακόμη περισσότερο. (Υγεία άψογα πάντως όπως είδατε και στην έκθεση).

Ασε τις λαμαρίνες ρε ( ότι χρειαστείς για αυτοκίνητο πές μου )για άλλους πότε θα τα πούμε από κοντά?

βρε βρε καλως τα ....... μααααας

που σαι συ βρε ;;;;;;;;

εγω ειπα θα αλλαξε χωρα .......θα παντρευτηκε ισως .....θα αλλαξε φυλλο και ντρεπετε να μας το ανακοινωσει........θα κληρονομησε περιουσια και μας εκλασε κανονικα.........θα επεσε απο το μπαλκονι ...............

ολο τετοια μου περναγανε απο το νου ........

που σαι συ βρε ;;;;;;;;

εγω ειπα θα αλλαξε χωρα .......θα παντρευτηκε ισως .....θα αλλαξε φυλλο και ντρεπετε να μας το ανακοινωσει........θα κληρονομησε περιουσια και μας εκλασε κανονικα.........θα επεσε απο το μπαλκονι ...............

Βαγγέλη έχεις μεγάλη φαντασία.

που σαι συ βρε ;;;;;;;;

Και μάλιστα αν είχα κληρονομήσει περιουσία μάλλον εδώ θα ήμουν από το πρωί και θα σας μίλαγα για το καινούριο 1080p μου των 30.000 ευρώ, σετ ηχείων 300.000 ευρώ και ραδιοενισχυτής 90.000 ευρώ οπότε μάλλον αυτό δεν έγινε...ΧΑΧΑ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επανέρχομαι δειλά-δειλά...

Και μάλιστα αν είχα κληρονομήσει περιουσία μάλλον εδώ θα ήμουν από το πρωί και θα σας μίλαγα για το καινούριο 1080p μου των 30.000 ευρώ, σετ ηχείων 300.000 ευρώ και ραδιοενισχυτής 90.000 ευρώ οπότε μάλλον αυτό δεν έγινε...ΧΑΧΑ!

κριμα .....:ADFADF1:

και εγω που νομιζα μεγαλεια ......:ADFADF1::ADFADF1:
χρημα αυτοκινητα ακινητα ........:ernaehrung004: