Επαργύρωση

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Έχει κάνει κανείς επαργύρωση σε μέταλλο?Γνωρίζει κανείς κόστος και διαδικασία ή κάποιο κατάστημα που κάνει επαργυρώσεις?

Δεν ρωτας σε κανα χρυσοχοείο, ή σε κανενα καταστημα που πουλαει ασημικα ?

Απο τι μεταλλο ειναι το αντικειμενο που θελεις να επαργυρωσεις?και ποιος ο λογος που θελεις να το επαργυρωσεις? συγγνωμη για τις ερωτησεις ,αλλα ειναι σημαντικες

Αν θυμαμαι καλα πρεπει να υπαρχουν καποια τετοιου ειδους μαγαζια (πιο πολυ μηχανουργεια μαλλον ειναι) στον Πειραια, στη Λευκα κοντα στις γραμμες πρεπει να 'ναι. Αν δε σου πεφτει μακρια βεβαια ... πηγαινε μια βολτα

Re: Απάντηση: Επαργύρωση

Απο τι μεταλλο ειναι το αντικειμενο που θελεις να επαργυρωσεις?και ποιος ο λογος που θελεις να το επαργυρωσεις? συγγνωμη για τις ερωτησεις ,αλλα ειναι σημαντικες

Θέλω να επαργυρώσω κλειδιά κλαρινέτου τα οποία ήταν επαργυρωμένα άλλα από τον ιδρώτα και το πέρας του χρόνου έχασαν σε μερικά σημεία την επαργύρωση τους. Νομίζω ότι είναι κράμα μετάλλων (ορείχαλκος κ.τ.λ)

Αν θυμαμαι καλα πρεπει να υπαρχουν καποια τετοιου ειδους μαγαζια (πιο πολυ μηχανουργεια μαλλον ειναι) στον Πειραια, στη Λευκα κοντα στις γραμμες πρεπει να 'ναι. Αν δε σου πεφτει μακρια βεβαια ... πηγαινε μια βολτα

Θα με βοηθούσε ιδιαίτερα εάν είχες στοιχεία επικοινωνίας διότι διαμένω επαρχία και από googlάρισμα δεν έβγαλα κάποια άκρη..

Tην καλλιτερη επαργυρωση στην Ελλαδα,απ οσο ξερω,μπορει να γινει στην Ουρανουπολη.Ειναι ενας Γερμανος ,με μεγαλα μπανια και αναλογους ανορθωτες που κανει επαργυρωσεις για τις Μονες.
Οι υπολοιποι θα σαν κανουν επαργυρωση 1-3μ ,που με την χρηση θα φυγει σχετικα γρηγορα.Ουσιαστικο ρολο παιζουν ,οτι πρωτα πρεπει να γινει επιχαλκωση,και στη συνεχεια μπανια και ανορθωτες να ειναι σε θεση να κανουν επαργυρωση περισσοτερων μ{οπου μ ισον μικρον>.
Αν θελεις την προσωπικη μου γνωμη,μην τα πειραζεις και διεθεσε καποια στιγμη τα αναλογα χρηματα να τα αντικαταστησεις με καινουργια.Θα σου κοστισει η επαργυρωση αρκετα και σε λιγο καιρο θα ειναι χειροτερα απ οτι σημερα

Λοιπον ετυχε να περασω και πηρα το τηλεφωνο που εγραφε στην πορτα, ειναι στην οδο Αλων στη Λευκα Πειραια, τηλ. 210 4136551. Παρε να σου πουν, μπορει να δουλευουν και Σαββατο.

Λοιπον ετυχε να περασω και πηρα το τηλεφωνο που εγραφε στην πορτα, ειναι στην οδο Αλων στη Λευκα Πειραια, τηλ. 210 4136551. Παρε να σου πουν, μπορει να δουλευουν και Σαββατο.

Χίλια ευχαριστώ!!

Re: Απάντηση: Επαργύρωση

Αν θελεις την προσωπικη μου γνωμη,μην τα πειραζεις και διεθεσε καποια στιγμη τα αναλογα χρηματα να τα αντικαταστησεις με καινουργια.Θα σου κοστισει η επαργυρωση αρκετα και σε λιγο καιρο θα ειναι χειροτερα απ οτι σημερα

Θα είχα πάρει ήδη καινούργια άλλα δεν υπάρχουν πλέον..δεν παράγονται..