ΕΠΕΙΓΩΝ! Αγορά θήκης για Canon 450D

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,523
Βέλγιο
Την πάτησα παιδιά και πρέπει μέχρι αύριο το μεσημέρι να αγοράσω μία θήκη για την φωτογραφική γιατί το βράδυ ταξιδεύω για Κέρκυρα. Διαθέτω έως 60ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα. Για την βιντεοκάμερα έχω μία της Lowepro. Κάποια πρόταση?

Lowepro Rezo170ΑW, μικρή διακριτική ώμου, χωράει άνετα τη μηχανή με φακό και άλλους 2 φακούς εκατέρωθεν (αρκεί να μην είναι πολύ ογκώδεις και να μην υπερβαίνουν τα 20 εκατοστά σε μήκος). Με έχει βολέψει αφάνταστα. Κάτω από 50 ευρώ.

Σου το είπα, με έχει βολέψει πολύ. Στο μπροστινό ο φορτιστής και ένα φίλτρο, στην πλαϊνή ελαστική τσεπούλα το κινητό μου, και στον κυρίως χώρο, στο κέντρο η μηχανή με έναν φακό ζουμ (άνετα παίρνει έναν σοβαρών διαστάσεων), άλλον έναν ζουμ δίπλα της, και από την άλλη μεριά είτε ένα φλας, είτε έναν σταθερό (πχ έναν 50ρη). Με λίγο στρίμωγμα καταφέρνω και χωρώ την 40D με τον Sigma EX 15-30 (είναι λιγάκι γομαράκι), δίπλα τον Sigma EX 24-60/2.8 και από την άλλη μεριά έναν σταθερό 135/2.8.
Κομπλέ σύστημα μιλάμε! Αλλά για ευκολία στο βάλε-βγάλε, καλύτερα δύο φακοί, εάν είναι του μεγέθους που αναφέρω παραπάνω.

Και μου αρέσει που είναι ψιλόλιγνη, δηλαδή δεν την καταλαβαίνεις αμέσως για τσάντα φωτογραφικών.

Στις 7 φεύγω για Πάτρα και από εκεί για Κέρκυρα.Θα προσπαθήσω να βγάλω καμιά αξιοπρεπής φωτογραφία! Τελικά η τσάντα είναι πολύ προσεγμένη,χώρεσαν και οι μπαταρίες της βιντεοκάμερας!