ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

vatraxaki

New member
16 October 2014
7
καλησπερα σας ειμαι καινουριο μελος και θελω την βοηθεια σας για αγορα κανουριας τηλεορασης την χρειαζομαι για καταστημα θα ειναι σε βιτρινα και θα παιζει μονο φωτογραφιες υψηλης αναλυσης θα την χτυπαει το φως της ημερας οχι ηλιο θα ειναι υποσκια θελω να ειναι 42" ιντσες τι εχετε να μου προτεινετε ως 500-600 ευρω;δεν με ενδιαφερουν 3d και smart tv θελω καλη εικονα με εντονα χρωματα κι οσο γινεται καλη ευκρινεια την ημερα
σε καταστημα που πηγα μου προτειναν καποια μοντελα
πχ αυτη https://www.skroutz.gr/s/4452465/Sony-KDL-42W706B.html
ακουω και τις δικες σας γνωμες!
ευχαριστω!

Καλησπέρα και καλωσήρθες! Ανάμεσα σε αυτήν που ανέφερες θα κινιόμουν και την https://www.skroutz.gr/s/4639979/Samsung-UE40H6200.html?keyphrase=40h6200. Περισσότερα "Hz" φυσικά δεν χρειάζεσαι. Έχω την αίσθηση ότι η Samsung θα έχει πιο έντονα χρώματα αν κρίνω από τις Samsung των προηγουμένων ετών. Τις δύο συγκεκριμένες δεν τις έχω συγκρίνει δίπλα-δίπλα, καλό είναι να τις δεις από κοντά. Αν μπορούσες και να κοιτάξεις την Samsung στις 48" ακόμα καλύτερα (στα 669 βγαίνει).

ευχαριστω για την απαντηση μου προτειναν κι αυτο το μοντελο που μου λες αλλα με προβληματιζει το οτι ειναι 40" για 48" που μου λες δεν γινεται λογο χωρου για τις lg ποια η γνωμη σας;

ευχαριστω για την απαντηση μου προτειναν κι αυτο το μοντελο που μου λες αλλα με προβληματιζει το οτι ειναι 40" για 48" που μου λες δεν γινεται λογο χωρου για τις lg ποια η γνωμη σας;

εαν εισαι σε αρκετο φως μια lg θα σου ειναι μια χαρα μιας και εχει πολυ καλη αποδοση σε χρωματα και γωνιες θεασης..

Ζήτα το τηλεκοντρόλ, ανέβασε το backlight στο τέρμα και πάρε αυτή που είναι πιο φωτεινή...

Πολλά από τα σημερινά οικονομικά μοντέλα (παραδόξως, κυρίως τα μη edge-LED), με το ζόρι φτάνουν τα 200-250 nits μέγιστης φωτεινής εκπομπής, τιμή χαμηλή για οθόνη που θα προβάλλει σε βιτρίνα κατά τη διάρκεια της ημέρας...

Μόνο LG κοιτάς. Οι γωνίες θέασης της είναι σαφώς μεγαλύτερες, λόγω IPS panel, απο τις Sony & Samsung

Ειμαι απο επαρχια και ειναι δυκολο να τις βρω ολες μαζι να παιζουν μπορωνα βρω σε καποιο site τα χαρακτηριστηκα για την φωτεινωτητα;

ηταν πολυ μικρη η διαφορα την βρηκα 379.00 ευρω την παρηγγειλα ευχαριστω για την βοηθεια!