[Επείγων] Εξαφανίστηκε το Ελληνικό Πληκτρολόγιο από το Galaxy Trend v.4.1.2

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,748
Aθηνα
Μετα απο update που μου εμφανισε οτι ειναι του συστηματος εξαφανιστηκαν τα ελληνικα απο το μενου input languages

Εξακολουθει να εχει τα ελληνικα ως γλωσσα συστηματος αλλα δεν υπαρχει πλεον ως input language

εβαλα ενα εξωτερικο αλλα δεν ειναι το ιδιο . εκανα επαναφορα συστηματος αλλα παλι τα ιδια .

πρεπει το τηλεφωνο να ειναι παρεισαγωγη (αγορασμενο απο μικρομαγαζο που βρηκα στο σκρουτζ )

εγω εχω το 3GS ακομα και το galaxy trend ειναι φρεσκο του πατερα μου και please οποιος ξερει πως στο καλο να ξαναβαλω το ελληνικο πληκτρολογιο το κανονικο θα ημουν ευνγωμων .

το ειχε στα input languges και τωρα ... παει ... ετσι απλα ...

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ: Εξαφανίστηκε το Ελληνικό Πληκτρολόγιο από το Galaxy Trend v.4.1.2

Πολύ περίεργο είναι αυτό. Ακόμα και αυτά που πουλιούνται στα διάφορα μαγαζιά, αλλά δεν είναι της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας, είναι κάποιας άλλης ευρωπαικής αντιπροσωπείας. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει ελληνικό μενού, αλλά σε όλα αυτά υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Πρώτη φορά βλέπω να υπάρχει το αντίθετο. Δηλαδή να υπάρχει ελληνικό μενού, αλλά όχι ελληνικό πληκτρολόγιο. Το επίσημα πληκτρολόγια συσχετίζονται με τις γλώσσες του μενού για να δουλεύει με όλες τις γλώσσες του region στο οποίο πουλιέται. Και έχουν και ορισμένες γλώσσες παραπάνω για ακόμα μεγαλύτερη συμβατότητα. Πρώτη φορά βλέπω να υπάρχουν λιγότερες γλώσσες, ή να έχει αφαιρεθεί κάποια γλώσσα.
Αν δεν έχει γίνει κάποιο χοντρό λάθος στο update του πληκτρολογίου, τότε ίσως να υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση για τις γλώσσες του πληκτρολογίου. Είπες ότι δεν υπάρχει input language ελληνικά, αλλά αυτό το είδες στις γενικότερες ρυθμίσεις του κινητού, ή στις ρυθμίσεις ειδικά του πληκτρολογίου; Όλα τα πληκτρολόγια κατά την πληκτρολόγηση έχουν και ένα κουμπί που ανοίγουν όλες τις ρυθμίσεις τους.
Επίσης υπάρχει και κάτι άλλο, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει στα επίσημα πληκτρολόγια. Το έχω δει μόνο στα εξωτερικά πληκτρολόγια. Πολλά από αυτά δεν είχαν την ελληνική γλώσσα και έπρεπε να την κατεβάσω. Κοίτα αν στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή.
Αν δεν γίνει τίποτα με αυτά και όντως δεν υπάρχουν ελληνικά στο πληκτρολόγιο, τότε κοίτα αυτό το άρθρο. Δείχνει πως ξεκλειδώνει την ελληνική γλώσσα, αν και βλέπω ότι λέει γενικά για κινητά που δεν έχουν καθόλου ελληνικά, ούτε στο μενού. Αλλά σε πολλούς βλέπω ότι δουλεύει και για το πληκτρολόγιο. Σε πολλούς βέβαια δεν έκανε τίποτα, αλλά ίσως να βοηθήσει. Διάβασε το μέχρι το τέλος που γράφει ειδικά για τα Samsung. Γιατί κάπου στο μέσον του άρθρου γίνεται λίγο περίεργο με περίεργες οδηγίες. Αλλά μετά γράφει ειδικά για τα Samsung.
http://www.droidviews.com/how-to-enable-hidden-languages-on-samsung-htc-and-sony-android-devices/

Last edited:
Re: ΕΠΕΙΓΟΝ: Εξαφανίστηκε το Ελληνικό Πληκτρολόγιο από το Galaxy Trend v.4.1.2

λοιπον : στο μενου στη γλωσσα συστηματος υπαρχουν τα ελληνικα ( οπως πριν το update )

αλλα στο samsung keybord - input languages παροτι εχει use system language απο εκει που ειχε ενα μεγαλο καταλογο τωρα εχει 5-6 γλωσσες .
τα ελληνικα εξαφανιστηκαν .

θα κοιταξω αυτα που μου πες αλλα ...

edit : τωρα το ειδα - η μια μεθοδος θελει ''πειραγμα''

root ουτε ξερω να κανω ουτε προκειται

Στο playstore υπαρχουν εφαρμογες που σου εισαγουν τους Ελληνικους χαρακτηρες για παραδειγμα
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard
Στο Panasonic που αγορασα για την συζυγο δεν ειχε Ελληνικο πληκτρολογιο και απλα εβαλα μια εφαρμογη (πια ακριβως δεν θυμαμαι)
και ολα δουλευουν ρολοι.

ναι αλλα δε θελω εξωτερικη εφαρμογη .

ειχε ελληνικο πληκτρολογιο και μετα την αναβαθμιση εξαφανιστηκε .

τωρα μου ζητανε χρηματα απο το σερβις για να βαλουν το επισημο ελληνικο πληκτρολογιο .
δεν το δεχομαι .

υ.γ.: apple rules - ποτε δε θα χε κανεις τετοιο προβλημα σε iphone ...

Απάντηση: Re: ΕΠΕΙΓΟΝ: Εξαφανίστηκε το Ελληνικό Πληκτρολόγιο από το Galaxy Trend v.4.

ναι αλλα δε θελω εξωτερικη εφαρμογη .

ειχε ελληνικο πληκτρολογιο και μετα την αναβαθμιση εξαφανιστηκε .

τωρα μου ζητανε χρηματα απο το σερβις για να βαλουν το επισημο ελληνικο πληκτρολογιο .
δεν το δεχομαι .

υ.γ.: apple rules - ποτε δε θα χε κανεις τετοιο προβλημα σε iphone ...
Έχει τόοοοοοσα άλλα όμως ε?

Στο playstore υπαρχουν εφαρμογες που σου εισαγουν τους Ελληνικους χαρακτηρες για παραδειγμα
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard
Στο Panasonic που αγορασα για την συζυγο δεν ειχε Ελληνικο πληκτρολογιο και απλα εβαλα μια εφαρμογη (πια ακριβως δεν θυμαμαι)
και ολα δουλευουν ρολοι.

απο που το πηρες αν επιτρεπεται ? απο γνωστο μαγαζι η απο τα μικρομαγαζα του σκρουτζ.γρ ?
γιατι μου ειπαν οτι και τα μεγαλα καταστηματα μπορει να εχουν παρεισαγωγες .
δλδ να πας στο Γερμανο / Public / Κωτσοβολο/Mediamarkt και να μην εχει ελληνικο πληκτρολογιο και να τρεχεις στο σερβις και να πληρωνεις ?

Το συγκεκριμενο τηλεφωνο (Panasonic)το αγορασα απο infoworld.
Δεν ζητησα να μαθω αν ειναι επισημης αντιπροσωπιας γιατι πολυ απλα δεν με ενδιεφερε.
Αν παρουσιασει κατι θα καλυφθει απο την παγκοσμια εγγυηση που το συνοδευει.