Φίλε d_Kampi πριν περίπου 3-4 εβδομάδες πήρα την 46Α756 απο το e-shop. Το μόνο που με προβλημάτισε (και ίσως θα πρέπει να προβληματίσει και εσένα) είναι η έλλειψη εγγύησης αντιπροσωπίας. Ωστόσο προχώρησα στην αγορά αφού σε αυτά τα λεφτά και σε αυτές τις ίντσες δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο. Ούτε καν εξίσου καλό.
Από εικόνα η τηλεόραση είναι εξαιρετική (η ύπαρξη δυνατότητας πλήρους διαχείρισης χρωμάτων και ισορροπίας λευκού σε συνδυασμό με την πληθώρα ρυθμίσεών απο καλιμπραρισμένες 756 που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σου επιτρέψουν να πετύχεις αξιοσημείωτες επιδόσεις), ενώ και ο ήχος της (η 756 έχει ενσωματωμένο woofer σε αντίθεση με την 656 + λειτουργία SRS TruSurround XT) θα σε ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό. Εμφανισιακά είναι στολίδι και ομορφαίνει τον χώρο που τοποθετείται ενώ δεν έχω ακούσει το παραμικρό buzzing ή άλλου είδους ενοχλητικό ήχο/θόρυβο κατα την λειτουργία της.
Μερικές φωτογραφίες έχω ανεβάσει εδώ
http://picasaweb.google.gr/wonderchild21/46A756# ενώ όπως έχω αναφέρει ξανά, στο Saturn στην Συγγρού την έχει σε έκθεση δίπλα σε γνωστά και δημοφιλή μοντέλα οπότε θα μπορέσεις να βγάλεις πιό ασφαλή συμπεράσματα βλέποντάς την απο κοντά.
Να αναφερθεί ότι είναι περυσινό μοντέλο αλλά αυτός είναι και ο λόγος που κοστίζει 300+ ευρώπουλα λιγότερα από την (φετινή) 46Β650 και ακόμα (πολλά) λιγότερα από την φετινή σειρά 7.
Φτάνοντας στα αρνητικά (στο ζουμί δηλαδή) η ύπαρξη του (για πολλούς κορυφαίου) πάνελ SPVA αυξάνει τις πιθανότητες να πέσεις σε μοντέλο με κάποιου είδους ανομοιομορφία του backlight (backlight bleeding ή clouding) κάτι που συνέβη και στην δική μου περίπτωση οπότε και προχώρησα σε αντικατάσταση της συσκευής. Δυστυχώς αν αποφασίσεις να πας στις κορυφαίες LCD (Samsung,Sony) θα πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός για να αποφύγεις τέτοιου είδους προβλήματα. Στην πραγματικότητα βέβαια μετά απο το καλιμπράρισμα της τηλεόρασης τα φαινόμενα αυτά υποχωρούν σε σημαντικό (μη διακρίσιμο) βαθμό αλλά εγώ οφείλω να σε ενημερώσω.
Reviews
1.
LE46A756@TrustedReviews
2.
[email protected]
Σου εύχομαι όποια και αν είναι η επιλογή σου να μην το μετανοιώσεις ποτέ!