Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Re: Απάντηση: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Τσι πουτανας θα γινει μεχρι το πασχα........παω να παρω την καραμπινα απο το χωριο.

Γειά σου χωριό! Δε θα τοσε περάσει!
Στα όπλα χωριανοί!

http://www.youtube.com/watch?v=34x3Yh35qGc

Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Υ.Γ. Θα τα μάθατε υποθέτω: Αντωνάκης και Γιωργάκης συμφώνησαν στην αναθεώρηση του Συντάγματος στην επόμενη Βουλή που θα είναι αναθεωρητική. Δε θέλει και πολύ σκέψη για το τι μας περιμένει: ιδιωτικά πανεπιτήμια και άρση της μονιμότητας. Αλλά μάλλον αυτό είναι για το "πού πάει η χώρα" οπότε τέλος του off topic.

Πάμε ''Χώρα''...:flipout::flipout:

Σημεία των καιρών.

Πριν δύο χρόνια θα κράζαμε το περιστατικό. Τώρα 13 σελίδες "καλά του έκαναν"...

Και ακόμα δεν είδαν τίποτα...:BDGBGDB55:

Μέ τον blogger Pitsiriko δεν συμφωνω συχνά..
Αλλά εδώ γράφει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο..πού έχει και πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και...φωτογραφίες..
Ασφαλίτες παντού..
Το Καθεστώς αρχίζει και φοβάται..

http://pitsirikos.net/2010/12/ραντεβού-στους-δρόμους/

Θάλεγα μάλιστα ,οτι κατά τήν προσωπική μου γνώμη,ο blogger αυτός ξεφεύγοντας απ´το σύνηθες ''χιουμοριστικό'' του στύλ ,πού δεν μού πολυπήγαινε,γράφει ένα απ´τά πιό μεστά του κείμενα και μπράβο.

Last edited:
Και επειδή ύστερα από αυτό το κείμενο αισθάνομαι πιο απενοχοποιημένος, ας το πω να ξαλαφρώσω. Ασφαλίτης: το επάγγελμα που καταρρίπτει τη λαϊκή ρήση "καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή".

''ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης , σε σχετική συζήτηση που έγινε σήμερα στην Βουλή και όπως διαβάζουμε στο www.in.gr , κατά τη συζήτηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Ζώη, «εξέφρασε την αντίθεσή του σε παρόμοια βίαια γεγονότα, ενώ χαρακτήρισε δικαιολογημένη την αγανάκτηση των πολιτών, κρίνοντας ως υπαίτια την «γκρίζα πλευρά» του συστήματος της μεταπολίτευσης...»''..

Καλά ρέ αυτοί πλάκα κάνουν??
Ειναι τοσο ξετσίπωτοι..
Ο Ραγκούσης δέν ντρέπεται καθόλου??
Ξεχνά οτι ''κυβερνά'''??

Γιά ποιά γκρίζα πλευρά μιλά ο φαιός??

Κατανοεί την αγανάκτηση τού κόσμου αυτός πού μαζι μέ την Υπόδουλη Κυβέρνησή του έχει φέρει τον κόσμο στά ορια τής εξαθλιωσης??

Οι καδοι απορριματων αδειαζουν απο θαυμα καθε μερα πριν περασει η σκουπιδιαρα...τι να μας πουν επιτελους οι καριεριστες πολιτικοι...οι δρομοι δειχνουν το εργο τους και οχι οι bigbrotherικες σιλικονες...ντοκτορ Ναιν Ναιν eleven σε φαγοποτι ολκης....
Παγκαλος σε θεση εξτρεμ,με μπακα αριστερου βετερανου μπακ,,και απο αναπτυξη,Παπακωνσταντινου....Μαιντανοι στο υπουργειο Παιδειας,,Πρεπεντερηδες και Καψηδες σε "χρεη" αμυντικου χαφ,να προσπαθησουν να παραπλανησουν τους αφελεις και τους "φιλησυχους"...
Προσωπικα ξερω πως αν απεργησω την επομενη μερα θα παρω τον πουλο (Δηλώνει την αρνητική (και τελεσίδικη) έκβαση μιας κατάστασης ή και την άμεση προσταγή για απομάκρυνση-συμφωνα με τον ορισμο που βρηκα σε ενα site),στην επομενη πορεια θα παρω ρεπο για να ειμαι εκει....οχι για μενα....για τα μελλοντικα παιδια μου...πρεπει να ειμαι...

Kαλώς και τις έφαγε, ο λαός ξυπνά, έχει και μνήμη και δύναμη το ποτάμι της οργής έχει ξεχειλίσει.

Ο Χατζηδάκης είναι η αρχή, ασφαλώς με τις δηλώσεις του καταλάβουμε ότι ο άνθρωπος δεν έχει αντιληφθεί τι συμβάινει.

Παραλίγο να "χρισθεί" και ήρωας, ή μάρτυρας, ας δούν όλοι ποιοί πληρώνου την κρίση!!

Τα αντιλαϊκά μέτρα που κλέβουν από τις τσέπες των εργαζομένων μισθούς και μόχους και αφήνουν με την απορία το παππού και την γιαγιά που ζούν πλέον κάτω από τα όρια της φτώχιας, "πονάνε" περισσότερο, ας φάνε και καμία "ψιλή".

Ας το καταλάβουν δεν υπάρχουν χρέη από ατύπωτο χρήμα, ας αφήσουν τα παραμύθια όλοι αυτοί μαζί και τα κολλητάρια του GAP, Sorros, Ackerman, Stausskahn & Rehn.

Last edited:
Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Τελικά, είναι άλλο ο μπάτσος, άλλο το γουρούνι και άλλο ο δολοφόνος.
Εδώ βλέπουμε τα παιδιά του λαού που για 700 ρισκάρουν την ζωή τους προσπαθώντας να πιάσουν την σούπερ γιαγιά.
Τους αξίζουν συγχαρητήρια που έφεραν το έργο τους εις πέρας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Γιά τά προ διετίας υπήρξε και υπερβολή και προσωπικά εξακολουθώ νά διατηρώ επιφυλάξεις ως πρός τό μέγεθος και ως πρός τήν έννοια πού δοθηκε στίς αντιδράσεις πού ήσαν δυό ειδών..
Οι μαθητικές και φοιτητικές διαμαρτυρίες και οι μπαχαλάκηδες..
Αλλά ειναι άλλο θέμα αυτό..
Θυμίζω πάντως οτι τότε αυτός πού είχε κάνει απερίγραπτες δηλώσεις,κατά την γνώμη μου,ήταν ο Αλαβάνος πού μεταξύ άλλων είχε ανακηρύξει τον αδικοχαμένο Αλέξη σε ''Παπαφλέσσα''(οι δηλώσεις του ειναι καταγεγραμένες)λές και ο 16χρονος είχε την ''φιλοδοξία'' νά γινει ήρωας..

Βόλτα γιά καφέ μέ φίλους του σέ ''απαγορευμένη περιοχή'' είχε πάει καί δολοφονήθηκε εν ψυχρώ απο τίς δυνάμεις καταστολής.
Οσο γιά τό κατά ποσον οι κινητοποιήσεις εκείνες είχαν εξεγερσιακό χαρακτήρα ,φάνηκε απ´την μή-συνέχισή τους..

Μόνον όταν ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις και πρωτίστως οι παραγωγικές συμπράξουν μπορεί νά υπάρξει συνέχεια.

Καί θεωρώ επίσης οτι το νεολαιϊστικο κίνημα στήν Γαλλία φέτος ήταν πολύ πιό ώριμο,οταν κατέβηκε σέ διαδηλώσεις εκατομυρίων κατά τού Σαρκοζί μέ θέμα τήν αύξηση τών ορίων τών συντάξεων πού αφορούσε τούς παπούδες τους και τούς πατεράδες τους...
Απέδειξε δέ οτι οι αστικές θεωρίες περί τού ''χάσματος γενεών'' ειναι τρίχες κατσαρές..

Καλά, όταν τότε έβγαιναν οι φωτογραφίες με καμιά 200αριά ασφαλίτες να σπάνε μαγαζιά και να λεηλατούν (και μαζί τους κάποιοι που υδεμία σχέση έχουν με τον χώρο - κλεφτρόνια,ναρκομανείς) ήταν στημένες ενώ τώρα είναι αληθινές?
Και τώρα προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο, αλλά τους πήρανε χαμπάρι.
Βρήκαμε τον όρο μπαχαλάκηδες και τον χρησιμοποιούμε όπου και όπως μας συμφέρει.
Συμφωνώ ότι δεν ήταν εξέγερση, αλλά το επιχείρημα ότι δεν συνεχίστηκαν δεν μου λέει τίποτα.
Στο θέμα με το τι έγινε στην Γαλλία, μακάρι να γινόταν κι εδώ το ίδιο, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα, το τηλεκοντρόλ, ο καναπές και το πληκτρολόγιο είναι πολύτιμα για να τα χάσουν κάποιοι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδάκη

Στο θέμα με το τι έγινε στην Γαλλία, μακάρι να γινόταν κι εδώ το ίδιο, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα, το τηλεκοντρόλ, ο καναπές και το πληκτρολόγιο είναι πολύτιμα για να τα χάσουν κάποιοι.

Ευτυχώς στην Ελλάδα που οι περισσότεροι δεν έχουν το κοκορομυαλο των τυχάρπαστων αργόσχολων τεμπελοκηφήνων που αυτο-αποκαλούνται οι 200αρια αυτή των "αντιεξουσιαστών/αναρχοτροτσκιστών/whatever" οι οποίοι προφανώς μην έχοντας δουλέψει/κουραστεί ποτέ στη ζωή τους με την πρόφαση της "λαικής αντίστασης" κατακαίουν την περιουσία του κοσμάκη & δολοφονούν αθώους πολίτες. Συγνώμη αν σας στεναχωρώ κύριε Δημήτρη αλλα θα προτιμήσω το πληκτρολόγιο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χατζηδ

Ευτυχώς στην Ελλάδα που οι περισσότεροι δεν έχουν το κοκορομυαλο των τυχάρπαστων αργόσχολων τεμπελοκηφήνων που αυτο-αποκαλούνται οι 200αρια αυτή των "αντιεξουσιαστών/αναρχοτροτσκιστών/whatever" οι οποίοι προφανώς μην έχοντας δουλέψει/κουραστεί ποτέ στη ζωή τους με την πρόφαση της "λαικής αντίστασης" κατακαίουν την περιουσία του κοσμάκη & δολοφονούν αθώους πολίτες. Συγνώμη αν σας στεναχωρώ κύριε Δημήτρη αλλα θα προτιμήσω το πληκτρολόγιο...
Ίσα - ίσα, χαίρομαι που με υπάρχουν άτομα με τις απόψεις σας.
Μου αποδεικνύει περίτρανα αυτό που λέω παραπάνω.
Περαστικά

Αυτοί αγαπητέ μου είναι εκούσια ή ακούσια όργανα αυτών που σε θέλουν να προτιμάς το πληκτρολόγιο (δες φωτογραφίες των "αντιεξουσιαστών/αναρχοτροτσκιστών/whatever" παρέα με τους ΜΑΤατζήδες και ο νοών νοείτω.....)

Αυτοί αγαπητέ μου είναι εκούσια ή ακούσια όργανα αυτών που σε θέλουν να προτιμάς το πληκτρολόγιο (δες φωτογραφίες των "αντιεξουσιαστών/αναρχοτροτσκιστών/whatever" παρέα με τους ΜΑΤατζήδες και ο νοών νοείτω.....)

Όμολογώ οτι ίσως δεν έχω την απαραίτητη "εξειδίκευση" και "εκπαίδευση" που ίσως έχουν καποιο άλλοι, οπότε παραμένω μεχρι εκει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επεισόδια στην πορεία - Χτύπησαν τον Χα

Ίσα - ίσα, χαίρομαι που με υπάρχουν άτομα με τις απόψεις σας.
Μου αποδεικνύει περίτρανα αυτό που λέω παραπάνω.
Περαστικά

Τα περαστικά μου και σε εσας αγαπητέ. Είστε το ίδιο ακριβώς επιβεβαιωτικός...

Οταν λες το παρακατω... πως ακριβως εκφραζεις γνωμη σαν την παραπανω;;;

Όμολογώ οτι ίσως δεν έχω την απαραίτητη "εξειδίκευση" και "εκπαίδευση" που ίσως έχουν καποιο άλλοι, οπότε παραμένω μεχρι εκει...

Εχεις καποια προσωπικη εμπειρια απο μεσα και τσουβαλιαζεις ενα ολοκληρο χωρο ή το ακουσες καθημενος στον καναπε απο την τηλεοραση;
Να το προτιμησεις το πληκτρολογιο αγαπητε spycon69 ειναι δικαιωμα σου, ο καθε ενας σε αυτη τη ζωη πορευεται οπως αυτος νομιζει σωστα. Το ποιος εχει δικιο τελικα θα το δειξουν οι καιροι...