Επέκταση Εγγύησης για τις τηλεοράσεις

Μιας και δεν επισκευάζονται όλες οι βλάβες όμως, φαντάζεσαι το σενάριο από KURO σε Toshiba LCD; :flipout: :flipout: :flipout:

συγνώμη, πιστεύετε ότι όταν λήξει η εγγύηση 3 χρόνια της kuro δεν θα υπάρχει αντίστοιχη;

Και γενικώς, υπάρχει ηλεκτρονική συσκευή που δεν ξεπερνιέται;

Με την Mercedes είναι λίγο ατυχές το παράδειγμα γιατί στα αυτοκίνητα υπάρχουν αστάθμητοι εξωγενείς παράγοντες π.χ. τρακάρισμα που δεν φταίμε εμεις.

Θα μου πείτε από την άλλη υπάρχει η ΔΕΗ, ναι αν μιλαμε όμως για καλή ηλεκτρονική συσκευή προϋποθέτει και μια εγκατάσταση ενός καλού UPS.

Last edited:
συγνώμη, πιστεύετε ότι όταν λήξει η εγγύηση 3 χρόνια της kuro δεν θα υπάρχει αντίστοιχη;

Και γενικώς, υπάρχει ηλεκτρονική συσκευή που δεν ξεπερνιέται;

Με την Mercedes είναι λίγο ατυχές το παράδειγμα γιατί στα αυτοκίνητα υπάρχουν αστάθμητοι εξωγενείς παράγοντες π.χ. τρακάρισμα που δεν φταίμε εμεις.

Θα μου πείτε από την άλλη υπάρχει η ΔΕΗ, ναι αν μιλαμε όμως για καλή ηλεκτρονική συσκευή προϋποθέτει και μια εγκατάσταση ενός καλού UPS.

Ατυχές.Να πούμε τότε για τις 10 FERRARI που-πρόσφατα-πήραν φωτιά και κάηκαν μόνες τους....:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Επέκταση Εγγύησης για τις τηλεοράσεις

Έπεσες 100% σε αυτά που είχα υπόψιν μου!!!

Σε αυτό, αν δεν κάνω λάθος, είσαι καλυμμένος καθώς η επέκταση "μεταβιβάζεται" στην αντιπροσωπεία.

Σε καμμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό a priori.
Θα πρέπει να το δεις γραμμένο στην σύμβαση (επιπλέον εγγύηση) εκεί που υπογράφεις.
Η επιπλέον "εγγύηση" είναι μια ιδιωτική συμφωνία μεταξύ του καταστήματος και του αγοραστή και δεν έχει καμμία σχέση με την αντιπροσωπεία.
Τουλάχιστον σε όσες συμβάσεις είδα εγώ αυτό ίσχυε (για άλλες ηλεκτρικές συσκευές).

Είναι σαν να υπογράψεις οτι ο μπάμπης ο τεχνικός θα σου καλύπτει ότι βλάβη θες για τα επόμενα 10 χρόνια. Αν δεν μπορέσει να στην φτιάξει , θα σου αγοράσει άλλη και θα στην δώσει.Αν ο μπάμπης πεθάνει , ξεχνάς τα πάντα.