επελεξα σωστα ? philips....

ace-mc

New member
21 September 2008
45
Λοιπόν μετά από σκέψη και αφού δεν μπορούμε να εκμεταλλευτώ έναν καλό προτζεκτορ στο δωμάτιο κατέληξα να πάω να αγοράσω μια τηλεόραση TV Philips cineos 47pfl9732d lcd 47in ambilicht έναν ενισχυτή onkyo tx sr605 και ηχεία crystal audio είμαι εντάξει γιατί κουράστηκα να ακούω συνεχεία διαφορετικές τελείως απόψεις μια απλή γνώμη οκ..και ευχαριστώ α και κάτι ακόμα μην ξεχαστώ τη παίζει ακούω για μια τηλεόραση kuro ?

Re: επελεξα σοστα?philips....

Αφού επέλεξες, τι ακριβώς περιμένεις να ακούσεις;
Έχεις προχωρήσει στην αγορά;

Αυτά περί "κούρο" που διαβάζεις αναφέρονται στην νούμερο 1 τηλεόραση αυτή την στιγμή σε ποιότητα εικόνας. Πλάσμα, με μοντέλα των 50 & 60 ιντσών.

Απάντηση: Re: επελεξα σοστα?philips....

Αφού επέλεξες, τι ακριβώς περιμένεις να ακούσεις;
Έχεις προχωρήσει στην αγορά;

Αυτά περί "κούρο" που διαβάζεις αναφέρονται στην νούμερο 1 τηλεόραση αυτή την στιγμή σε ποιότητα εικόνας. Πλάσμα, με μοντέλα των 50 & 60 ιντσών.

δεν τα αγορασα ακομα...

Τότε η 9732 είναι λίγο παλαιό μοντέλο. Απορώ που υπάρχει ακόμα.
Σε τι τιμή στην δίνουν;

Απάντηση: Re: επελεξα σωστα ? philips....

Τότε η 9732 είναι λίγο παλαιό μοντέλο. Απορώ που υπάρχει ακόμα.
Σε τι τιμή στην δίνουν;

την βρηκα 2,500 αλλα δεν μου ειπες απο ηχο τι κανο ειμαι οκ?

Re: Απάντηση: Re: επελεξα σωστα ? philips....

την βρηκα 2,500 αλλα δεν μου ειπες απο ηχο τι κανο ειμαι οκ?

Ξέχνα την 9732 -bye-

Στα 2500 ξεκινάει η 50άρα Kuro που είναι η καλύτερη τηλεόραση που κυκλοφορεί.

Για ήχο καλύτερα να ρωτήσεις στην κατηγορία για τον πολυκάναλο ήχο :a0210:

Δεν ξέρω να σου πω από ήχο. Αλλά βλέποντας ότι πάνε να σου πουλήσουν μοντέλο τηλεόρασης 2 χρόνια πίσω σε τιμή που έχουν τα σημερινά, εγώ μάλλον θα ανησυχούσα. Εκτός και αν μιλάμε για τιμές με διακανονισμό σε κάποιες δόσεις.

Πάντως, το τρέχων μοντέλο (9703) θα το βρεις σε αυτές τις τιμές:

http://www.skroutz.gr/s/42587/Philips-47PFL9703D-47".html

Ενώ όλη την σειρά των μοντέλων, θα την βρεις εδώ:

http://www.consumer.philips.com/con...ategoryid_9000_SERIES_FLAT_TV_SE_GR_CONSUMER/

Εξέτασες και άλλες μάρκες πριν καταλήξεις στην 9732;

Αγαπητέ ace να ξέρεις πως στον χώρο του ήχου και της εικόνας οι μόνοι περιορισμοί είναι α) η φαντασία σου και β) το πορτοφόλι σου.

Η επιλογή που έκανες σε ήχο είναι καλή και τίμια αλλά αν δεν πεις τι ποσό θες να διαθέσεις δε θα μπορέσει κανείς να σε συμβουλέυσει.

Για την Philips ξέχνα το. Πολλά τα λεφτά και μάλιστα για παλαιό μοντέλο. Αυτό που δε μας είπες είναι το που τη βρήκες τόσο... Εν πάσει περιπτώσει, πες τους περιστεράκια φλαμπέ και κοίτα αλλού. Σε τόσα και λιγότερα χρήματα υπάρχουν πολλές καλές επιλογές. Κι εγώ Pioneer Kuro έχω, είναι απίστευτη tv αλλά δεν είναι και μονόδρομος.

Για TV: Kuro 5090H με βάση και θα πάρεις και ρέστα.

Για ενισχυτή A/V μπορώ ανεπιφύλακτα να σου προτείνω τον Denon AVR-2809 που έχω κι εγώ.

Η επιλογή των ηχείων είναι αρκετά πιο υποκειμενικό θέμα και εξαρτάται από τον χώρο σου και τις προτιμήσεις σου. Εγώ επέλεξα το Arena Highline 5.1 της Tannoy και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Παιδία ευχάριστο ελπίζω ι τηλεόραση που προτείνετε να είναι cool θα την κοιτάξω αλλά για denon που λες σε cod player που ειχε βγάλει για dj επαγγελματικά δεν ήταν και πολύ καλά και την φοβάμαι αυτήν τη μάρκα τλπ πόσες ίντσες είναι θέλω να είναι μεγάλη…¨)

Στις 50'' είναι η 5090H. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τη Denon. Εναλλακτικά κοίτα κάτι σε Yamaha (π.χ. 663 που είναι και φθηνότερος) ή ONKYO (TX-SR705) ή ακόμη και Pioneer (σειρά LX).