Επενδυση Βγενοπουλου στη Σαμο?

(Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα οπουδήποτε στον πλανήτη, το ίδιο βράδυ του συμβάντος ο Σηφουνάκης ή θα είχε παραιτηθεί απο μόνος του ή θα είχε παυθεί απο τον Πρωθυπουργό...)

Αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι και ο Γιωργακης των πρωτων εβδομαδων της Πρωθυπουργιας του θα τον ειχε παυσει....

Αν θυμαστε ειχε αφησει απεξω απο την κυβερνηση στο παρα ενα σημαντικοτατο στελεχος ακριβως γιατι την προηγουμενη ειχαν κυκλοφορησει κατι ιχνη μικροσκανδαλου......

Τωρα τι εγινε στρογγυλοκαθησαμε καλα ή "δεν περισσευει κανεις ? "

Μπορεί να είναι κοινό μυστικό κι αυτά κι άλλα να πήγαν σε κομματικά ταμεία ´κι όχι στις τσέπες του Σηφουνάκη αποκλειστικά...

Αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι και ο Γιωργακης των πρωτων εβδομαδων της Πρωθυπουργιας του θα τον ειχε παυσει....

Αν θυμαστε ειχε αφησει απεξω απο την κυβερνηση στο παρα ενα σημαντικοτατο στελεχος ακριβως γιατι την προηγουμενη ειχαν κυκλοφορησει κατι ιχνη μικροσκανδαλου......

Τωρα τι εγινε στρογγυλοκαθησαμε καλα ή "δεν περισσευει κανεις ? "

Τώρα είναι κυβέρνηση, η χώρα περνάει κρίση, αντιμετωπίζει μόνιμη γκρίνια απο το εσωτερικό του κόμματος και δεν έχει περιθώρια να δημιουργήσει κι άλλους εσωτερικούς "εχθρούς" !

Πατάει στο γεγονός οτι το θέμα με το Βγενόπουλο αφορά διακυβέρνηση Σημίτη (2001 γαρ) και σου λέει "Αφού δεν τον σχόλασε ο Σημίτης τότε, γιατί να τον σχολάσω εγώ τώρα?"...