Επενδυση

Τα ηχεία παρελήφθησαν χθες...
Ευχαριστώ τον Αντώνη για την διάθεση που έδειξε και την άψογη εξυπηρέτηση..

Έχουν στηθεί σε πρόχειρες βάσεις των 60 εκατοστών και είναι στην διαδικασία του στρωσίματος...
Από τα λίγα που άκουσα πραγματικά είναι εντυπωσιακό στις χροιές των φωνών και των οργάνων,και το μπάσο του επίσης για τον όγκο του...
Θα το ήθελα λιιιγο πιο "ανοικτό" ψιλά αλλά με τον καιρό νομίζω πως θα φτιάξει και αυτό...

Λόγο χώρου τα έχω τοποθετήσει στους σαράντα πόντους από τον τοίχο,,αλλα το φυλλάδιο λέει περίπου στο ένα μέτρο...ίσως το συγκεκριμένο στερεί από τα ηχεία την σωστή απεικόνιση του βάθους...

Μερικές φώτο

_1012411.jpg

_1012415.jpg

_1012425-1.jpg

Mε 'γειές Σπυρο και καλά στρωσίματα! :)

Να είσαι καλά αγαπητέ...δεν είμαι φανατικός χαιεντας αλλά είναι ιδανικό να ακούς τις μουσικές που αγαπάς με τον σωστό τρόπο...
Από χθες έχω κατεβάσει ένα σωρό cd και ακούω πράγματα που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν στην ηχογράφηση....

Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι θα στρώσουν ΠΟΛΥ γρήγορα.
Μεγειές ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

με γεια φιλε μου, το φινιρισμα που διαλεξες απιστευτο! Μην ανησυχεις για τις υψηλες. Η κατασταση βελτιωνεται ακομα και με καλωδια.. Το ηχειο ειναι απιστευτο..

Μια παρατηρηση.. οπως το βλεπω πρεπει να εχεις βιδωσει το πιατελο της βασης αναποδα, το πανω κατω δηλαδη. Για τσεκαρε το.. Στο λεω γιατι ειχα τις ιδιες

Re: Απάντηση: Επενδυση

Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι θα στρώσουν ΠΟΛΥ γρήγορα.
Μεγειές ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημήτρη δεν σε πήρα τηλ γιατί έτρεχα και για άλλες δουλειές με ένα φίλο και πήγαμε μαζί να τα πάρουμε...

Re: Απάντηση: Επενδυση

με γεια φιλε μου, το φινιρισμα που διαλεξες απιστευτο! Μην ανησυχεις για τις υψηλες. Η κατασταση βελτιωνεται ακομα και με καλωδια.. Το ηχειο ειναι απιστευτο..

Μια παρατηρηση.. οπως το βλεπω πρεπει να εχεις βιδωσει το πιατελο της βασης αναποδα, το πανω κατω δηλαδη. Για τσεκαρε το.. Στο λεω γιατι ειχα τις ιδιες

Να είσαι καλά για την αρχική υπόδειξη..-bye-

Το πιατέλο νομίζω είναι σωστά γιατί ανάποδα μένουν οι βίδες εκτός βάσης ενώ τώρα δεν φαίνονται καν

Καλοάκουστα!

Οταν στρώσουν(σε 2-3 βδομάδες και σε σχετικά υψηλές εντάσεις),το ηχείο θ' "ανοίξει" πολύ.Υπομονή και με το μαλακό...

Πόση είναι η απόσταση μεταξύ τους;Μεγάλη μου φαίνεται ή κάνω λάθος;

Last edited:
Απάντηση: Re: Επενδυση

και μια πανοραμικη...
τα ηχεία κυριολεκτικά είναι πολύ μικρά για τον ήχο που βγάζουν

_1012423.jpg

Ωραίος χώρος Σπύρο, τον &*()^(*&%%&^* τον γαύρο τι τον ήθελες? :D

Με γειά!!
Καταπληκτικό ηχείο με ήχο που δεν πιστεύεις ότι βγαίνει από τόσο μικρή
καμπίνα!Οταν στρώσει γράψε ξανά εντυπώσεις.

τα ηχεια αυτα αν κρινουμε απο το μεγεθος τους θα λεγαμε οτι ειναι για χωρο 15τμ μαξιμουμ. Ε λοιπον παιδια ειναι το μονο ηχειο που οταν το ακουσα σε χωρο 22τμ, διεψευσε αυτον τον ατυπο κανονα. Ειναι τετοια η ατακα που κραταει το ρυθμικο μερος ζωντανο και ζωηρο ακομα και σε μεγαλυτερους χωρους απο αυτους που το μεγεθος του υποβαλλει

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια....το μόνο που με προβληματίζει είναι να μην κάνει ο γάτος μου καμιά καταδρομική και τα δω στο πάτωμα καμιά μέρα...
Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω..

Να επαναφέρω το θέμα...
Με καλώδια τι κάνουμε...με 30 ευρώ το μέτρο περίπου θα κάνουμε κάτι η μια τρύπα στο νερό....αν είναι για τρύπα τα αφήνω και όπως είναι ...

Τα άκουσες και τα «ερωτεύθηκες» με χαμηλότερου κόστους καλώδια.
Ποιος ο λόγος να κινηθείς σε υψηλότερης?

Καλύτερα, τη διαφορά που προκύπτει, να την εκμεταλλευθείς σε δισκάκια από το Hondos στη Γλυφάδα, που έχει προσφορές με 2,99€ και δεν ανήκουν σε δισκογραφικές εταιρείες όπως η disk και η mcps ; -)