Έπεσε η NOVA????

robotech_

Senior Member
2 February 2007
305
Όλα τα πανελλαδικά επίγεια κανάλια που αναμεταδίδονται μέσω nova δείχνουν μαύρο ή "μηδενικό σήμα".

Επίσης στον δορυφορικό δέκτη μου στα κανάλια της nova δεν έχω σήμα....

Περιοχή Πάτρας εγώ.
Πείτε μας και τις περιοχές σας..

Α τότε είναι κεντρικό το πρόβλημα. Είπα μήπως ήρθαν τίποτε εξωγήινοι στην Πάτρα...

Την γλωσσοφάγατε πανάθεμα σας !
Τουλάχιστον οι hotbird είναι στην θέση τους. :damnyou:
Νομίζω συμβαίνει κι άλλες χρονιές καλοκαιράκι και μεσημέρι, δεν ξέρω αν υπάρχει καμμιά εξήγηση καιρική.

Απάντηση: Re: Έπεσε η NOVA????

Περιοχή Πάτρας εγώ.
Πείτε μας και τις περιοχές σας..

Α τότε είναι κεντρικό το πρόβλημα. Είπα μήπως ήρθαν τίποτε εξωγήινοι στην Πάτρα...

Λημνος , επιγεια και δορυφορικα down !!!!
....ναι σιγα μην τη γλωσσοφαγαμε.... :rifle: , τωρα με 20% εκπτωση λογω forthnet ?...xaxaxaxaxa

Μόλις τώρα μου είπαν και για την Αθήνα.. είναι όλοι οι tp κάτω οπότε αναμένατε κατά το βραδάκι να επανέλθει.

Θα πέρασε ο κομήτης με τις εκπτώσεις και αποσυντόνισε τους Hotbirds.
Η αλλαγή επηρέασε μόνο τους TP της NOVA.

Φήμες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως κάποιος πήγε να ενεργοποιήσει νέο κλείδωμα με κωδική ονομασία "αστραπή" και τα έκανε @#$@#$ !!!

Επιβεβαιώνω απο Αγρίνιο.Επίγεια και δορυφορικά όλα down.Εντωμεταξύ το τηλ.κέντρο της Nova πρέπει να έχει πάρει φωτιά...

Σεραφείμ έχουμε στην Αθήνα τεράστια μαυρίλα και κακοκαιρία....

Μάλλον έκανε προπόνηση ο Μέσι στο γήπεδο και ζαλίστηκαν οι δορυφόροι από τις τρίπλες !

Να δω τώρα όσοι είναι επαρχία και δεν βλέπουν καλά ΝΕΤ τι μπινελίκια θα ρίξουν στη NOVA που πιθανών δεν θα δουν τον αγώνα !!

Ε ρε γλέντια, εύχομαι να αποκατασταθεί το πρόβλημα γρήγορα.

Τρεχάτε χωριανοί έπεσε η NOVA

Ρε λέτε να έκλεισε;

Όχι ρε γμτ τώρα που πήρα την προσφορά !!!

http://www.youtube.com/watch?v=W2IdDHO6u7k

Last edited:
Αντώνη, έρχομαι .... Και φέρνω μαζί μου οινόπνευμα, οξυζενέ, γάζες και μπεταντίν να δώσουμε τις πρώτες βοήθειες στην μικρούλα τη Nova που έπεσε και χτύπησε τους transponders της :flipout::flipout::flipout:

Φίλος από Βόλο μόλις μου είπε ότι τα βλέπει κανονικά. Μάλλον έχει να κάνει με την κακοκαιρία και που αυτή πηγαίνει....

Στο Μαρούσι πάντως ο ουρανός μας βγάζει φωτογραφίες και ρίχνει βαρελότα !!!!!!

Μόλις έκλεισα και τον δέκτη γιατί για πρώτη φορά δεν έχω καθόλου σήμα..... αυτό δεν το έχω ξαναδεί...