Έπεσε η NOVA????

Μόλις φάγαμε και τον κεραυνό μέσα στη ρεματιά του Πολυδρόσου !!!!!!

Βρε κουτά δεν το πήρατε χαμπάρι . Έριξαν το σήμα για ν αντικαταστήσουν τα μηχανήματα και από αύριο θα έχουμε τα πάντα σε HD 1080 και 16:9 με DD ήχο για να μην πω DTS . Πόσο πίσω είστε τελικά χιχιχιχι

Κοιτάτε ένα downtime σε ποσοστό όλο το χρόνο θα έπρεπε να το έχει, δε γίνεται να παίζει συνεχώς ασταμάτητα;

Τι θέλετε δηλαδή να είναι σε όλα πρώτη;

Με τέτοια κακοκαιρία σιγά μη παίξει το οτιδήποτε !!!!!:D και χαλάζι έχουμε....

Δεν είναι τίποτα, απλά έσκασε η βόμβα του ΠΑΟ που φέρνει το βράδυ τον Γκοβού.

Άντε και ανησύχησα !!! :award:

Μάλλον δε θα το άντεξε κανένα παλικάρι που θα έχει βάρδια Σαββατιάτικα στη NOVA και θα λιποθύμησε πάνω στο panel ! :flipout:

Κοιτάτε ένα downtime σε ποσοστό όλο το χρόνο θα έπρεπε να το έχει, δε γίνεται να παίζει συνεχώς ασταμάτητα;

Τι θέλετε δηλαδή να είναι σε όλα πρώτη;

Και βρήκε το σωστό timing τώρα που παίζει Αργεντινή - Γερμανία?

Τη ματιάσατε ρε τελικά, με τόσες βρισιές που της ρίξατε.....

Ωραία πάει η NOVA, ποιος έχει σειρά να του ανοίξουμε νήμα τώρα; χαχαχαχα

Άγγελε κάτσε καλά γιατί θα ανοίξω νήμα για σένα και ποιος σε σώνει μετά !!!!!!:D

Απάντηση: Re: Έπεσε η NOVA????

Μόλις φάγαμε και τον κεραυνό μέσα στη ρεματιά του Πολυδρόσου !!!!!!

Πες το ντε... έτσι εξηγούνται όλα...
Με πήρε τηλ πανικόβλητη η γυναίκα μου ότι δεν βλέπει τίποτα και προσπαθώ τόση ώρα να τις δώσω τηλεφωνικές οδηγίες χωρίς αποτέλεσμα!

:bang:

Αν είναι να ανοίξετε νήμα για εμένα μόνο τιμή μου, θα τα υποστώ ότι και αν γίνει. :FSGSFGS4:

O Astra 19.2 μην πέσει φίλε , αυτό μας νοιάζει εμάς! (zdf hd)
Πάω να στήσω σκηνικό, φραπεδούμπα κ vamos Αrgentina!!!! :award:

Λευτέρη ούτε άστρα ούτε αυγερινός δεν υπάρχει προς το παρόν στην Αθήνα, είναι από τις χειρότερες κακοκαιρίες που θυμάμαι !!!!!

Re: Απάντηση: Re: Έπεσε η NOVA????

Πες το ντε... έτσι εξηγούνται όλα...
Με πήρε τηλ πανικόβλητη η γυναίκα μου ότι δεν βλέπει τίποτα και προσπαθώ τόση ώρα να τις δώσω τηλεφωνικές οδηγίες χωρίς αποτέλεσμα!

:bang:

Βάλε και διακοπές στο ρεύμα από τους κεραυνούς !!!!

Βρε κουτά δεν το πήρατε χαμπάρι . Έριξαν το σήμα για ν αντικαταστήσουν τα μηχανήματα και από αύριο θα έχουμε τα πάντα σε HD 1080 και 16:9 με DD ήχο για να μην πω DTS . Πόσο πίσω είστε τελικά χιχιχιχι

α μπραβο ! καιρος ηταν !!!!! :grinning-smiley-043 (λεμε τωρα !!!!)

κακοκαιρία τέλος, για να δούμε τώρα....

Επανήλθε η νόβα ???

επιβαιβεώνω και απο Καστοριά στο πρακτορείο μου,είχα πρόβλημα και με hotbird άλλα και με hellas sat pου δουλευει το ΚΙΝΟ πριν 1μιση ώρα.Τωρα όλα ΟΚ καθως εκεινη την ώρα υπληρχε πυκνη νεφωση.

Πολυ εξαρτηση αυτη η νοβα!!! τι ναρκωτικο ειναι αυτο ????

ρε σεις καντε και κανενα μπανακι ..... καλοκαιρι ειναι (οπου ειναι τελωσπαντων)!!!!!!!!!!!!