M macedonasf Senior Member 26 April 2008 392 Θεσσαλονίκη 2 February 2015 #1 Ψάχνω κάποιο επαγγελματικό πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να μετατρέψω αρχεία (.oma) από mini disk σε (.wav) και.........είπα να ρωτήσω τους ειδικούς.
Ψάχνω κάποιο επαγγελματικό πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να μετατρέψω αρχεία (.oma) από mini disk σε (.wav) και.........είπα να ρωτήσω τους ειδικούς.
sokmav AVClub Fanatic 5 February 2012 14,227 2 February 2015 #2 Από λίγο ψάξιμο βρίσκονται αρκετά. Δοκίμασε και πες μας.
M macedonasf Senior Member 26 April 2008 392 Θεσσαλονίκη 2 February 2015 #3 Αυτό το έκανα φίλε μου. Είπα μήπως κάποιος δουλεύει κάποιο επαγγελματικά, για να μου το συστήσει να το πάρω για να κάνω τη δουλειά μου. Ευχαριστώ
Αυτό το έκανα φίλε μου. Είπα μήπως κάποιος δουλεύει κάποιο επαγγελματικά, για να μου το συστήσει να το πάρω για να κάνω τη δουλειά μου. Ευχαριστώ
M macedonasf Senior Member 26 April 2008 392 Θεσσαλονίκη 3 February 2015 #4 Κανείς δεν έχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη μετατροπή;
K kartahon1 New member 31 March 2015 1 31 March 2015 #5 γιατί οι default ρυθμίσεις που έχει το OpenELEC εφαρμόζουν replay gain. Για bit perfect αναπαραφωγή δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται κάποιο εόδος επεξεργασίας του σήματος.????
γιατί οι default ρυθμίσεις που έχει το OpenELEC εφαρμόζουν replay gain. Για bit perfect αναπαραφωγή δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται κάποιο εόδος επεξεργασίας του σήματος.????