Epg 7 Days,test

Re: Απάντηση: Re: Epg 7 Days,test

Και εγώ που το έβαλα στο nabilo 0.12 sth flash δεν μου το βγάζει πουθενα. Αν βγεί καινιουργια έκδοση πρέπει να τα ξαναεγκαταστήσω και τα 3 .ipk. Δεν μου τα βγάζει και για απεγκατάσταση.
οχι,δεν χρειαζεται
περιεργο παντος το εχω δοκιμασει και σε bh 0.12 με barry kai experimental sthn flash και δουλετει οκ

@leo

Ενταξει και το link και η εγκατάσταση. Πήγα στο n@va και έτρεξα το EPGimportGR και αφού βρήκε 6200 περίπου (δεν θυμάμαι πως τα λέει services ή κάτι άλλο), μετά πατώντας να δω το epg είχε μόνο το τρέχον και το επόμενο. Σημειώνω ότι έχω το nabilo 0.12 στη flash και το epg.dat το έχω στο usb. Κάνω κάτι λάθος; Από τα παλαιότερα 3 αρχεία που είχε πει να εγκαταστήσουμε απεγκατέστησα το enigma2-plugin-extensions-xmltvimport_0.9.5-r6_all.ipk μόνο. Έπρεπε να απεγκαταστήσω και τα άλλα 2;

Και πάλι ευχαριστώ

@leo

Ενταξει και το link και η εγκατάσταση. Πήγα στο n@va και έτρεξα το EPGimportGR και αφού βρήκε 6200 περίπου (δεν θυμάμαι πως τα λέει services ή κάτι άλλο), μετά πατώντας να δω το epg είχε μόνο το τρέχον και το επόμενο. Σημειώνω ότι έχω το nabilo 0.12 στη flash και το epg.dat το έχω στο usb. Κάνω κάτι λάθος; Από τα παλαιότερα 3 αρχεία που είχε πει να εγκαταστήσουμε απεγκατέστησα το enigma2-plugin-extensions-xmltvimport_0.9.5-r6_all.ipk μόνο. Έπρεπε να απεγκαταστήσω και τα άλλα 2;

Και πάλι ευχαριστώ
oχι,restart e2 εκανες?

ok του χώνω όλα και βλέπουμε.
ευχαριστώ.

01 python-html_2.5.1-ml4_mipsel.ipk
02 python-shell_2.5.1-ml4_mipsel.ipk
03 python-zlib_2.5.1-ml4_mipsel.ipk
04 python-compression_2.5.1-ml4_mipsel.ipk
05 enigma2-plugin-extensions-epgimport-gr_all.ipk
επανεκκίνηση

se klono dokimasmeno OK me nabilo 11 se usb
ston original den to dokimasa