Epg 7 Days,test

@malakudi
Δε χρειαζόταν τόση επιθετικότητα για κάτι που θα μπορούσε να ειπωθεί με απλά λόγια χωρίς βαρύγδουπες εκφράσεις και θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα, χωρίς παράλληλα να χαλάει τη δημόσια εικόνα σου.
Οι γνώσεις σου και η προσφορά σου στο Avclub είναι αξιέπαινες και πολύτιμες για όλους μας. Απολαμβάνεις ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο από εμένα όσο και από τα μέλη που διαβάζουν τα μηνύματα σου και αυτό είναι πασιφανές.

Οφείλω να συγχαρώ τον devilcosta για την ψύχραιμη και νηφάλια στάση του σε ένα θέμα που θα μπορούσε εύκολα να γίνει μπουρλότο.

Δεν ξέρω προσωπικά ούτε τον Πάνο, ούτε τον Κώστα, αλλά θα πω τη μικρή μου προσωπική εμπειρία όσον αφορά τη μετάφραση που έκανα!
Και τα δύο παιδιά εμένα μου φέρθηκαν άψογα!!!
Ο Πάνος παρότι είχε ξεκινήσει και ο ίδιος μια παρόμοια προσπάθεια, αμέσως μου έστειλε ένα pm με όλη του την "επαφή" με την DMM, μπας και καταφέρουμε να ενσωματώσουμε την προσπάθειά μου στο cvs!
Όλα αυτά τα έκανε χωρίς κανένα δόλο και χωρίς απολύτως καμία πρόθεση να φανεί ο ίδιος!
Παρόλο που θα μπορούσε άνετα να με δει ανταγωνιστικά, με βοήθησε άμεσα και μάλιστα χωρίς να με ξέρει!
Ο Κώστας την ίδια μέρα μου έστειλε και εκείνος ένα pm για να μου ζητήσει την άδεια να ενσωματώσει τη μετάφραση στο sgc plugin! Μάλιστα για το θέμα να μου δώσει credit ήταν κάθετος παρότι δεν το απαιτούσα αν και το ήθελα!
Από αυτά τα λίγα σχημάτισα την καλύτερη εντύπωση και για τα δυο παιδιά!
Οπότε βλέποντας τη διένεξη αυτές τις δύο μέρες, έχω χάσει πάσα ιδέα!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φτάσουν σε τέτοιο σημείο!
Έτσι κι αλλιώς όποια προσπάθεια κάνουμε, τρίτοι την καρπώνονται (τόσοι εξάλλου τα περιμένουν όλα έτοιμα)!
Αν ήθελε ο καθένας να τα κάνει για τον εαυτό του, θα τα κρατούσε και για τον εαυτό του, εξάλλου ποιο το νόημα και το κέρδος πέραν της προσωπικής ικανοποίησης! Να βγάζαμε και λεφτά από αυτή την ιστορία....μάλλον άλλοι βγάζουν!
Τέλος, ειδικά για τον Κώστα για να μη δίνει τα py πιστεύω θα έχει κάποιο λόγο, δε νομίζω ότι κερδίζει κάτι με το να τα κρατάει!
Αυτά από μένα, δεν συνηθίζω να παίρνω μέρος σε διενέξεις τρίτων (άλλωστε δεν με όρισε και κανένας διαιτητή) αλλά ένιωσα ότι κάποια πράγματα έπρεπε να τα πω!

Από αυτά τα λίγα σχημάτισα την καλύτερη εντύπωση και για τα δυο παιδιά!
Οπότε βλέποντας τη διένεξη αυτές τις δύο μέρες, έχω χάσει πάσα ιδέα!!!
Παρομοίως. Θέλω να πιστεύω ότι το θέμα έχει λήξει. Αλλωστε ότι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε.

-Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές για την συνέχιση του θέματος, αλλά μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται, γιατί τώρα έλαβα γνώση του θέματος.-

Φίλε
malakudi

Εγώ και μερικοί άλλοι εδώ μέσα έχουμε γεράσει πάνω στους dreambox και στα Ελληνικά δορυφορικά φόρουμ, έχουμε μάθει όμως να εκτιμούμε πολλούς συμπατριώτες μας οι οποίοι με τις γνώσεις τους σε θέματα linux, πάντα αφιλοκερδώς, έχουν βοηθήσει όλη τη Ελληνική κοινότητα των dreambox με την δημιουργία διαφόρων plugin' s (βλέπε Κώστας - Ανδρέας), σωστής Ελληνικής γλώσσας για Ε1 και Ε2 (βλέπε
mcelliot_g) και άλλοι πολλοί........που δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να τους απαριθμήσω την παρούσα στιγμή.-
-Αν δεν τους ευχαριστούμε, τουλάχιστον να μην επιτιθέμεθα και μάλιστα αναίτια.... δεν κατάλαβα προς τι το μένος σου για credit κ.λ.π., μήπως ισχυρίσθηκε κανείς ότι έχει κάνει το έχει κάνει αποκλειστικά μόνος του? Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι επιδιώκεις με όλη αυτή την ιστορία.....
- Δυστυχώς όμως φίλε μου διότι, αντί όλοι οι Έλληνες γνώστες των linux κ.λ.π. να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε επιτέλους ένα Ελληνικό image, δεν ξέρω αν είδες οι ανατολικοί γείτονες μας το έχουν ήδη καταφέρει εδώ και ένα χρόνο, επιτίθεσαι σε ένα μέλος του φόρουμ,χωρίς ιδιαίτερο λόγο, που μέχρι τώρα μόνο αφιλοκερδή προσφορά στην Ελληνική κοινότητα έχει και τίποτα άλλο.-
- Μέχρι τώρα δεν είδα κάτι δικό σου στους dream, κάνεις μια προσπάθεια και μακάρι να τα καταφέρεις, αλλά μην επιτίθεσαι σε αυτούς που ήδη το έχουν κάνει πριν από σένα και πριν από αυτό έχουν κάνει και πολλά άλλα.-
-Και image να κάνουμε κάποτε, λογικά πάνω στο experimental θα το κάνουμε, τι θα σημαίνει όμως αυτό, ότι δεν αναγνωρίζουμε τους δημιουργούς του?
-Όλες οι ομάδες σε αυτό βασίζονται και δουλεύουν.-

@korn:

Ο devilcosta έδωσε ένα plugin που είτε είναι αντίγραφο είτε βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στο plugin του milo, και δεν το ανέφερε.

Ο milo δίνει source (py files), ο devilcosta δεν έδωσε.

Συνεπώς, για μένα, στο συγκεκριμένο plugin, ο devilcosta είναι "κλέφτης" του open source. Δεν επιτίθεμαι σε κανένα, είναι το απολύτως λογικό συμπέρασμα.

Βέβαια στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ των dreambox images, η "κλοπή" του open source είναι κανόνας και όχι η εξαίρεση. Σχεδόν καμία ομάδα που αναπτύσει images δεν δίνει κώδικα - εξαίρεση ο milo και πρόσφατα το open-pli.

Το τι έχω δώσει εγώ είναι αδιάφορο στην κριτική μου στο συγκεκριμένο θέμα.

ΥΓ: οι "κλέφτες" του open source μου προκαλούν μία αηδία, δυστυχώς δε μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.

ο πολεμος απο οτι βλεπω εχει και συνεχεια,αντε να δουμε που θα βγει.
Οχι, δεν θα γίνει πόλεμος. Ας ακουστούν οι απόψεις αυτών που έχουν να πουν κάτι.
Ας μη γίνει διάλογος-αντιπαράθεση, γιατί είναι αντιληπτό ότι υπάρχει διάσταση απόψεων και αυτό είναι σεβαστό.

Για όσους ενδιαφέρονται μιας και για αυτό άνοιξε το θέμα,το ελληνικό και αγγλικό epg κυκλοφορεί ήδη από τον devilcosta και αναπαράγει epg για 8 ήμερες,και είναι διαθέσιμο για όλους τους Έλληνες

@ The Doctor

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε πόλεμο.-

@
AlexT_

Το θέμα όσο αφορά εμένα κλείνει εδώ.-

Για όσους ενδιαφέρονται μιας και για αυτό άνοιξε το θέμα,το ελληνικό και αγγλικό epg κυκλοφορεί ήδη από τον devilcosta και αναπαράγει epg για 8 ήμερες,και είναι διαθέσιμο για όλους τους Έλληνες
διορθωθηκαν και ολα τα προβληματα και λειτουργει μια χαρα σε σχεδον ολα τα images

Last edited: