Δεν ξέρω αν είμαι πολιτισμένος ή όχι, αλλά αν -ο μη γένοιτο- πείραζε κανείς το παιδί μου σίγουρα θα μετάνοιωνε την ώρα που γεννήθηκε. Λεπτομέρεις με π.μ.
Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα;
Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα;
Νομίζω ότι υπάρχουν και τέτοιοι. Ή όχι; Δεν είναι όλοι Γιάννηδες Αγιάννηδες που λέει ο άλλος.
ΥΓ. Αλλά πάω πάσο αφού γουστάρεις τον παίξιμο του Μπαχ από τον Glenn Gould
ΥΓ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ψηφίζω παρεμπιπτόντως χωρίς πλάκα! Οι ακραίες απόψεις μου ανάβουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις... Μάλλον πρέπει να πάρω και εγώ κάποιου είδους επίδομα :twoguns:
Διάβασε αυτό το βιβλίο και θα καταλάβεις.
Θέλεις να κάνουμε ένα γκάλοπ και να ρωτήσουμε αν υπάρχουν εγκληματίες εκ πεποιθήσεως;
Ένας εκ πεποιθήσεως εγκληματίας είναι για πάντα εγκληματίας αλλιώς δεν είναι εκ πεποιθήσεως εγκληματίας. Τώρα από που και ως που όρισες τον εαυτό σου (και κάποιους άλλους) ως εκ πεποιθήσεως εγκληματία δεν το κατάλαβα. Εσύ αρνείσαι τον χαρακτηρισμό ενός εκ πεποιθήσεως πράττοντος κάτι (κατ' εσέ μη αξιόποινου) ως εγκληματία. Αυτή είναι η διαφορά μας. Νομίζω επιστημονικά είναι αποδεκτός ο εν λόγω όρος.
Διάβασε αυτό το βιβλίο και θα καταλάβεις.
Θέλεις να κάνουμε ένα γκάλοπ και να ρωτήσουμε αν υπάρχουν εγκληματίες εκ πεποιθήσεως;
Μάλλον έχεις την μύγα....
Απέσπασα απο το κείμενο μου το σημείο που απαντά στο post σου.....
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι για τον συντάκτη του άρθρου του ΦΕΚ.... το οποίο θεωρώ γελοίο και αποπροσανατολιστικό...αν μου επιτρέπεται να έχω άποψη.....
Καμια σχεση με το παρον thread Γιαννη.....Ηταν καθαρη απαντηση στο ποστ που προηγηθηκε του δικου μου....
Αν δεν θες να μυγιάζεται ο συνομιλητής σου , να είσαι προσεκτικότερος στις διατυπώσεις σου για να μη μένουν σκιές και να τα ξαναδιαβάζεις πριν τα ποστάρεις. Δεν θα κάτσω να σου κάνω μάθημα ευπρέπειας τώρα...Τα ποστς είναι παραπάνω και μπορούν να τα δουν όλοι...Emilot;1056328061... [B said:Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι για τον συντάκτη του άρθρου του ΦΕΚ.... το οποίο θεωρώ γελοίο και αποπροσανατολιστικό...αν μου επιτρέπεται να έχω άποψη.....[/B]
απάντησε ρε !!! γρήγορα και με σειρά ,, δεν παίζουμε εδω μέσα ,,, ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΜΕ
ρε συ bios ... έχεις κανει κανα φεγγάρι ανακριτής ???
συγνώμη δλδ ... πολυ ευαισθησία ρε αδερφέ ....
...
Επίσης αποσα ειναι γνωστά εως σήμερα δυσκολα μια διαταραχή τής παρόρμησης συνυπάρχει με μιάν άλλη ,αλλά ακομα και αν συνέβαινε κατι τετοιο δεν αθροίζονται τα ποσοστά τους για να φτασουν στο 67%..
Μονο εγω εδω μεσα ανατριχιασα και οργιστηκα με την εξομολογηση του κυριου πριν τρεις σελιδες οτι ενω ειναι καρκινοπαθης,θα θεωρηθει αναπηρος 20%;Ξερετε κυριοι ειναι πολυ θεμιτο και ζωτικο να υπερασπιζομαστε τις θεσεις μας και να μη σηκωνουμε μυγα στο σπαθι μας,αλλα ο υπερβαλλων ζηλος μας στερει πολλες φορες κατι ακομα πιο ζωτικο:την ευαισθησια και την αλληλεγγυη.το Να διυλιζουμε τον κωνωπα ειναι πολυ ευχαριστο και ψυχαγωγικο,αλλα σε περιοδο ειρηνης.Να με συγχωρειτε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.