Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

Aρχικά αυτήν την εντύπωση είχα σχηματίσει... μεχρις ότου με αιφνιδίασες στην απάντησή σου στον Γιάννη Χατζηγεωργίου

Αυτο με έκανε και ρώτησα για διευκρινίσεις. Αφού δεν έχει καμμιά σχέση με το παρον thread και είναι απάντηση σε μένα, τότε γιατι μου απαντας εκ των υστέρων

Αν δεν θες να μυγιάζεται ο συνομιλητής σου , να είσαι προσεκτικότερος στις διατυπώσεις σου για να μη μένουν σκιές και να τα ξαναδιαβάζεις πριν τα ποστάρεις. Δεν θα κάτσω να σου κάνω μάθημα ευπρέπειας τώρα...Τα ποστς είναι παραπάνω και μπορούν να τα δουν όλοι...

Μαθήματα ευπρέπειας δεν περιμένω απο κανέναν.... Την μύγα την έχεις απο ότι φάνηκε....

Το post που έκανα αφορούσε 2 post που έγιναν στο παρόν thread....Αναφέρεις κιόλας ότι "Aρχικά αυτήν την εντύπωση είχα σχηματίσει..."....οπότε ποια απάντηση σε αιφνιδίασε???(στο post που quotαρεις αναφέρομαι ξεκάθαρα και στα 2 μέρη του post μου και ποιους αφορούν).

"Το καμιά σχέση με το παρον thread" που έγραψα αφορά την επισήμανση σου "περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων" που έκανες και αφορά το άλλο thread.....που έβαλες σε link και έχω απαντήσει αναλόγως και εκεί...

Επανέφερες λοιπόν ένα άσχετο θέμα μέσα σε αυτό το thread...Το γιατί το γνωρίζεις καλύτερα εσύ.....

Ευτυχώς εκεί είναι τα post....

Επίσης "επισημάνσεις" να ξαναδιαβάζω αυτά που γράφω και "συμβουλές", να τις κάνεις σε κανένα 5χρονο.....Εγώ δεν χαμπαριάζω πια....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

Αν όμως έχει μια πραγματική και διαπιστωμένη αναπηρία πχ. 50%, αθροιστικά με το 20% της διαταραχής της παρόρμησης, δεν συμπληρώνει το απαιτούμενο 67% ? Δεν χρειάζεται και το 67% να είναι ομοειδές...
(τα νούμερα τυχαία)

Οχι δεν θα την συμπληρώσει..

Και πιστεύω πώς δεν υπάρχει περίπτωση ούτε γιατρός να βεβαιώσει τετοια διαταραχή,αλλά ουτε υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος νά ζητήσει γνωμάτευση επ´αυτής..

Αλλά το βασικοτερο ειναι οτι πιστεύω πώς το όλο θέμα έχει δημιουργηθεί απο γραφειοκρατικού τύπου ενέργεια και οχι απο πρόθεση να δινονται συντάξεις σε τέτοιες κατηγοριες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων

Αργεις να μπεις στο πνεύμα μιας συζήτησης και είναι ανησυχητικό...

και εγώ σε αγαπάω ..

κάτσε να προσθέσω και το λήμμα βραδύνους στο βιογραφικό μου ,, ποτέ δεν ξέρεις ,,,

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

Οχι δεν θα την συμπληρώσει..

Και πιστεύω πώς δεν υπάρχει περίπτωση ούτε γιατρός να βεβαιώσει τετοια διαταραχή,αλλά ουτε υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος νά ζητήσει γνωμάτευση επ´αυτής..

Αλλά το βασικοτερο ειναι οτι πιστεύω πώς το όλο θέμα έχει δημιουργηθεί απο γραφειοκρατικού τύπου ενέργεια και οχι απο πρόθεση να δινονται συντάξεις σε τέτοιες κατηγοριες.

Μπαααα, μάλλον υπερασπίζεσαι τα "ανθρώπινα δικαιώματα" και τα λες αυτά...... :slapface:

Ειναι οφθαλμοφανές ότι οι τύποι έβγαλαν αυτήν την "οδηγία", "τροπολογία", για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του παιδόφιλου, κλπ...... Όπως άλλωστε έχουν κάνει και με όλους τους υπολοίπους.....πολίτες αυτής της χώρας....χαχαχααχ!!!:BDGBGDB55:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομ

και εγώ σε αγαπάω ..

κάτσε να προσθέσω και το λήμμα βραδύνους στο βιογραφικό μου ,, ποτέ δεν ξέρεις ,,,

To δικό μου είναι στην τρίτη σελίδα πια...... Έχω ελπίδες εύρεσης εργασίας????

Noμίζω οτι το θέμα εχει να κανει με την τροπολογια και τα ποσοστά αναπηριας και οχι μέ τις προτεινόμενες ποινές ή τό τι πιστεύει κανείς σχετικά με τίς τιμωρίες ορισμένων που εχουν προβει σε αξιόποινες πράξεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδ

To δικό μου είναι στην τρίτη σελίδα πια...... Έχω ελπίδες εύρεσης εργασίας????

θα μας πάρει o bios στην δουλεψή του ,,

ντόντ γουόρι μπι ( όπως μπιρίμπα )

χάπι

happy-pill.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων

Μονο εγω εδω μεσα ανατριχιασα και οργιστηκα με την εξομολογηση του κυριου πριν τρεις σελιδες οτι ενω ειναι καρκινοπαθης,θα θεωρηθει αναπηρος 20%;Ξερετε κυριοι ειναι πολυ θεμιτο και ζωτικο να υπερασπιζομαστε τις θεσεις μας και να μη σηκωνουμε μυγα στο σπαθι μας,αλλα ο υπερβαλλων ζηλος μας στερει πολλες φορες κατι ακομα πιο ζωτικο:την ευαισθησια και την αλληλεγγυη.το Να διυλιζουμε τον κωνωπα ειναι πολυ ευχαριστο και ψυχαγωγικο,αλλα σε περιοδο ειρηνης.Να με συγχωρειτε.

Θα έπρεπε όντως να υπάρχει μία συνέπεια στο ποσοστό των επιμέρους αναπηριών, με μόνο κριτήριο το βαθμό επηρεασμού της ζωής του εκάστοτε αναπήρου. Από αυτό το πρίσμα, ναι, μου είναι δύσκολο να δεχθώ ότι η ζωή ενός πυρομανή επηρεάζεται και δυσχεραίνεται σε μεγαλύτερο βαθμό από τη ζωή ενός λευχαιμικού -έτσι τουλάχιστον φαντάζομαι με το φτωχό μου το μυαλό, μια και δεν είμαι γιατρός.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ούτε ότι ο πυρομανής δεν είναι άρρωστος που χρήζει αντιμετώπισης, ούτε ότι μιλάμε οπωσδήποτε για κάποιον εγκληματία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

...πιστεύω πώς το όλο θέμα έχει δημιουργηθεί απο γραφειοκρατικού τύπου ενέργεια και οχι απο πρόθεση να δινονται συντάξεις σε τέτοιες κατηγοριες.

Aυτο νομίζω είναι προφανές. Απλά δείχνει οτι πολλές - αν οχι ολες - οι αποφάσεις παίρνονται επι τροχάδην, στο άρπα-κόλα, χωρίς να κάτσει μια υπεύθυνη ομάδα - με το ανάλογο γνωστικό αντικείμενο - να διαβουλευτεί σοβαρά επ'αυτής. Φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο έριξαν το ποσοστό αναπηρίας στο 20% και του συμφορουμίτη που πάσχει απο καρκίνο. Δεν βλέπω πρόθεση, απλά κλασσική ευθυνοφοβία και διάθεση "αντε παιδιά να τελειώνουμε"... Βέβαια τα γεγονότα παραμένουν, και είναι εκεί να επηρεάζουν τις ζωές συμπολιτών μας. και με αβέβαιη την αν και πότε τροποποίησή τους...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομ

Θα έπρεπε όντως να υπάρχει μία συνέπεια στο ποσοστό των επιμέρους αναπηριών, με μόνο κριτήριο το βαθμό επηρεασμού της ζωής του εκάστοτε αναπήρου. Από αυτό το πρίσμα, ναι, μου είναι δύσκολο να δεχθώ ότι η ζωή ενός πυρομανή επηρεάζεται και δυσχεραίνεται σε μεγαλύτερο βαθμό από τη ζωή ενός λευχαιμικού -έτσι τουλάχιστον φαντάζομαι με το φτωχό μου το μυαλό, μια και δεν είμαι γιατρός.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ούτε ότι ο πυρομανής δεν είναι άρρωστος που χρήζει αντιμετώπισης, ούτε ότι μιλάμε οπωσδήποτε για κάποιον εγκληματία.

Ετσι ΘΑ έπρεπε να είναι κατα την γνώμη μου, και φαντάζομαι και με τον κοινό νου. Αλλά μια τέτοια συνέπεια θα βρίσκαμε σε μια σοσιαλίζουσα κοινωνία, ή σε μια εξωραισμένη καπιταλιστική, καμμία απο τις οποίες δεν υφίσταται φυσικά στην Ελλάδα. Εξακολουθεί να ισχύει "το ενα κακό φέρνει τ'άλλο" και πολύ φοβάμαι οτι θα έρθουν και χειρότερα σχετικά με τα θέματα υγείας.

Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

Μαθήματα ευπρέπειας δεν περιμένω απο κανέναν.... Την μύγα την έχεις απο ότι φάνηκε....

Το post που έκανα αφορούσε 2 post που έγιναν στο παρόν thread....Αναφέρεις κιόλας ότι "Aρχικά αυτήν την εντύπωση είχα σχηματίσει..."....οπότε ποια απάντηση σε αιφνιδίασε???(στο post που quotαρεις αναφέρομαι ξεκάθαρα και στα 2 μέρη του post μου και ποιους αφορούν).

"Το καμιά σχέση με το παρον thread" που έγραψα αφορά την επισήμανση σου "περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων" που έκανες και αφορά το άλλο thread.....που έβαλες σε link και έχω απαντήσει αναλόγως και εκεί...

Επανέφερες λοιπόν ένα άσχετο θέμα μέσα σε αυτό το thread...Το γιατί το γνωρίζεις καλύτερα εσύ.....

Ευτυχώς εκεί είναι τα post....

Επίσης "επισημάνσεις" να ξαναδιαβάζω αυτά που γράφω και "συμβουλές", να τις κάνεις σε κανένα 5χρονο.....Εγώ δεν χαμπαριάζω πια....

Αλλα αντ'άλλων... LOL... 3 λαλούν και 2 χορεύουν, αλλά γίνεται και κουραστικό για τους άλλους που διαβάζουν το thread... Αν το συνεχίσουμε, θα κατεβω στο ιδιο επίπεδο και θα με νικήσεις λόγω πολύχρονης εμπειρίας... :))

.....Εγώ δεν χαμπαριάζω πια....

Είναι προφανές πια, δεν περιμένω κατι διαφορετικό...

Το κλείνω εδώ.
Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία, και μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας...

Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία, και μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας...

Επίσης....

Υ.Γ Χαίρομαι που συζητώ με ανθρώπους "ανωτέρω" επιπέδου.....

Συγνωμη αλλα δεν καταλαβατε την ουσια !
το νομοσχεδιο εγινε για να παρουν και νεα επιδοματα οι 300

ποιος απο αυτους δεν ειναι
Κλεπτομανης
Τζογαδορος
επιδειξομανης
σαδομαζοχιστης
και δεν εχει Νοητικη υστερηση

και μερικοι οχι ολοι δεν εχουν χαρακτηριστικα παιδοφιλου ?
προσεχτε καποιον απο την καινουργια κυβερνηση καποιον..... δεν λεμε ονοματα πολυ καινουργιο

Re: Απάντηση: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

ποιος απο αυτους δεν ειναι
Κλεπτομανης
Τζογαδορος
επιδειξομανης
σαδομαζοχιστης
και δεν εχει Νοητικη υστερηση

και μερικοι οχι ολοι δεν εχουν χαρακτηριστικα παιδοφιλου ?
προσεχτε καποιον απο την καινουργια κυβερνηση καποιον..... δεν λεμε ονοματα πολυ καινουργιο

Άστα Στέλιο.....

Δουλειά δεν είχε ο διάολος......

:grinning-smiley-043-bye-

Re: Απάντηση: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

...

Πέρα απο την πλάκα, οσοι βουλευτές συμμετλέχουν στις επιτροπές που φτιάχνουν νομοσχέδια και συναφή, πληρώνονται έξτρα. Εκεί να δεις φαγωμάρα μεταξύ τους. "Γιατί ο τάδε Πρόεδρε να είναι σε 8 επιτροπές κι εγώ μόνο σε 3 ?" Και είναι απ'όλα τα κόμματα βάσει ποσοστών στην κυβέρνηση. Τουλάχιστον μέχρι πρότινος...

To ποσοστό αναπηρίας της δασκάλας είναι 30%, του 15χρονου που κατέθεσε εναντίον της ότι τον αποπλάνησε, πόσο είναι; Νομίζω η βαρειά νοητική στέρηση πάει στο 80%. Κοίτα το χαμένο, το όνειρο κάθε συμμαθητή μου, και αντί να το κοκορεύεται στους φίλους του να τα ξερνάει στον εισαγγελέα :flipout:

Aυτο νομίζω είναι προφανές. Απλά δείχνει οτι πολλές - αν οχι ολες - οι αποφάσεις παίρνονται επι τροχάδην, στο άρπα-κόλα, χωρίς να κάτσει μια υπεύθυνη ομάδα - με το ανάλογο γνωστικό αντικείμενο - να διαβουλευτεί σοβαρά επ'αυτής. Φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο έριξαν το ποσοστό αναπηρίας στο 20% και του συμφορουμίτη που πάσχει απο καρκίνο. Δεν βλέπω πρόθεση, απλά κλασσική ευθυνοφοβία και διάθεση "αντε παιδιά να τελειώνουμε"... Βέβαια τα γεγονότα παραμένουν, και είναι εκεί να επηρεάζουν τις ζωές συμπολιτών μας. και με αβέβαιη την αν και πότε τροποποίησή τους...

Για το θέμα που ανέφερε ο συμφορουμίτης,που σέβομαι απολυτως αυτό πού τού συμβαίνει,ειλικρινά το θεωρώ απαράδεκτο και θά τό ψάξω ως προς την συγκεκριμένη πάθηση.

Μπορώ ομως να σού πώ,οτι σέ περιπτώσεις παιδιών με s.down ή νοητική καθυστέρηση,ζητούν επανεξέταση κάθε 3 χρόνια γεγονός απολυτως γελοίο ,λες και θεραπεύεται το Down ή αλλάζει το νοητικό πηλίκο..

Ενα μικρό παράδειγμα γραφειοκρατίας και ταλαιπωρίας και τών ασφαλισμένων,αλλά ακομα καί των υγειονομικών επιτροπών ,που αντί τέτοιων απολύτως προφανών περιπτώσεων,θά μπορούσαν να ασχοληθούν μέ άλλες και έτσι να μειωθεί και ο χρόνος αναμονής οσων αιτούνται αναπηρικής συντάξεως..

Το τι θα γινει στον νέο φορέα ,τον ΕΟΠΠΥ,που εχει στηθεί κυριολεκτικα στό ποδι ,καλυτερα μην το αναφέρω γιατι θα βγώ off-topic.

Eνα μονον θα πώ...Οι ελεγκτές τών ταμειων που τώρα απαρτίζουν τον ΕΟΠΠΥ(o οποίος δεν λειτουργεί, και στο κεντρικό κτιριο εχει 11 αποσπασμένους υπαλλήλους μόνον,χωρίς αντικειμενο ),έλαβαν προχτές προφορική εντολή να κατεβάσουν απο το internet τον νέο κανονισμό περίθαλψης(οέο)και αν έχουν κάποια απορία να την στέλνουν εγγράφως στον κεντρικό φορέα..

Δηλαδή θαρχεται ενας ασφαλισμένος για έλεγχο εξετάσεων ή συνταγής φαρμάκων και ο ελεγκτής αν δέν είναι σίγουρος για την έγκριση ή μή (που αυτο ειναι πιθανοτατο διότι και ο κανονισμος ειναι μπάχαλο και στο πόδι)θά στέλνει έγγραφο στον κεντρικο φορέα για να του απαντήσουν σε τρια τέρμινα..

Οποτε λογικο ειναι να αρχιζει ο ασφαλισμένος τά μπινελικια..Μονον που αυτοι που δημιουργησαν τον νεο φορέα,δεν θα τα ακούνε,αλλα αυτοί που ειναι στην πρώτη γραμμή.

Επειδή παραπάνω γίνεται λόγος για επιδόματα θέλω να διευκρινίσω κάτι. Στην πάθησή μου (χρόνια μυελογενή λευχαιμία)και με ποσοστό αναπηρίας >67% δεν λαμβάνω κάποιο επίδομα.Το εν λόγω επίδομα των 300 το λαμβάνουν όσοι έχουν κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Επίσης παρότι με το προηγούμενο νόμο είχα δικαίωμα να πάρω αναπηρική σύνταξη δεν το έκανα, όπως πιστεύω και αρκετοί συμπάσχοντες, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.
Προτίμησα να το παλέψω παρά να παρατήσω από τα 40 και να κλαίω την μοίρα μου. Όμως ταυτόχρονα είναι μεγάλη παρηγοριά να ξέρεις ότι αν-Θεός φυλάξει- ¨δυσκολέψουν τα πράγματα" θα μπορέσεις να πάρεις μια σύνταξη έστω των 700 για να εξασφαλίσεις την οικογένειά σου.
Με τον νέο νόμο όμως τώρα τι γίνεται? Είναι ή δεν είναι καιάδας? Είναι ή δεν είναι παράλογο ένα πάθος να το εξισώνεις με μια τέτοια ασθένεια? Από πότε και με ποια λογική ένα βίτσιο εξισώνεται με τον καρκίνο και όλες τις παρελκόμενες ασθένειες? Από πότε και με ποια λογική η αγωνία ενός παιδόφιλου να εξασφαλίσει το επόμενο θύμα του εξισώνεται με την αγωνία ενός καρκινοπαθή μπροστά στα αποτελέσματα των μηνιαίων και αρκετές φορές επώδυνων εξετάσεων? Χρειάζεται να πω κι άλλα?