Επίδειξη Dewalt.

enduras1

Moderator
Staff member
dewalt_yellow_storm_truck_demo_van_21.jpg
Καλησπέρα στην παρέα!
Μετά το ποστ του Μπάμπη για την επίδειξη στον Ντετσικα από την Dewalt και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από πολλά μέλη ας οργανώθουμε να πάμε παρέα και αν θέλετε πίνουμε έπειτα και ένα καφεδάκι κάπου κοντά εκεί.
Ραντεβού στις 17:00 στο κατάστημα του λοιπόν.
Babis_K
Enduras1
Tzoutzis
Weather1965
Karmen

Ααααχχ.. και απο εδω...

Δημητρη (weatherman), θα ρωτησεις και θα τσεκαρεις -με την σχολαστικοτητα και επιμελεια που σε διακρινει- τις 2 πριονοκορδελες της DeWalt?

Αμα ερθω Αθηνα κερναω σουβλακια σπιτι μου για να συζητησουμε τις λεπτομερειες :))

Συνάδελφοι δυστυχώς τό απόγευμα δέν θά μπορέσω νά έρθω,λόγο δουλειάς εκεί κοντά στό Νέο Ηράκλειο θά περάσω καπου γυρω στις 12 το μεσημέρι,από τό κέντρο βίδας.

Φίλε Μιχάλη ασφαλώς ότι θέλεις,δώσε μου πληροφορίες πρός ναυτιλομένους (μοντέλα,λεπτομέρειες πού πρέπει να κοιτάξω,και οτιδήποτε άλλο πού εσύ γνωρίζεις καλύτερα.Πώς κατάλαβες όμως ότι είμαι σχολαστικός καί επιμελής αυτό μού έκανε εντύπωση :grinning-smiley-043
Θά κρατάω καί στυλό καί μπλοκάκι σάν τούς δημοσιογράφους γιά να τά θυμάμαι χαχαχα,καί θα βγάλω καί φωτογραφίες,αν τήν έχει τήν πριονοκορδέλα
Σέ ευχαριστώ γιά τήν πρόσκληση,οταν μέ τό καλό έρθεις να κανονίσουμε νά βρεθούμε όλοι παρέα στήν Μαρμίτα κάποιο μεσημέρι Σαββάτου.:ernaehrung004:

χαχα, φαινεται οτι μπορω να διακρινω και πισω απο τα γραφομενα, to read between the lines, που λενε οι βαρβαροι :))

Λοιπον τα μοντελακια Δημητρη ειναι δυο, DeWALT DW876 και DeWALT DW738

Για την Μαρμιτα συμφωνω απολυτως. H Μαρμιτα πρεπει να γινει το μονιμο στεκι μας για καφεδες. Εκει βρισκονται καθε Σαββατο και τα παιδια του AVClub.

Και τα εργαλεία Μιχάλη "παιδιά του Avclub" είναι.
Δεν είναι ανεξάρτητη περιοχή, ούτε πρεσβεία είναι ούτε Βατικανό. :flipout:

Re: Απάντηση: Επίδειξη Dewalt.

Skype Νίκο... :flipout:

Στρατηγέ μου άσε με στον πόνο μου………Να πάτε να ενημερωθείτε και να μας πείτε!Να ξέρετε πως κάτι παρόμοιο έχω κανονίσει για εσάς και με άλλη μεγάλη εταιρία!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επίδειξη Dewalt.

Στρατηγέ μου άσε με στον πόνο μου………Να πάτε να ενημερωθείτε και να μας πείτε!Να ξέρετε πως κάτι παρόμοιο έχω κανονίσει για εσάς και με άλλη μεγάλη εταιρία!

Κόκκινη; :flipout:

να σας πω ρε μαστόρια μιας και δεν εχω ξαναπάει σε τέτοιο event. θα δοκιμάζουμε κιολας ή μόνο οφθαλμόλουτρο θα έχει;

Αγάπη παλαιότερα εφέρναν κάτι τσιμεντόπλακες καί κάναμε καί δοκιμές μέ τά δράπανα-πιστολέτα κ.τ.λ,τώρα δέν γνωρίζω,αλλά μάλλον τό ίδιο θά είναι.

Δοκιμάζεις αλλά περιορισμένα πραλγματα, μη φανταστείς οτι θα κόβουμε καδρόνια.
Άντε να βιδώσεις καμιά μεγάλη βίδα...
Γενικώς δουλειά που δεν δημιουργεί ατσαλιά στο χώρο και στα μηχανήματα.

Guys & gal κι εγω κωλύομαι για τις 5:00
Αν τα καταφέρω θα είμαι εκεί κατα τις 6:00.
Η δουλειά προηγείται και κατι προέκυψε έκτακτα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ πάντως στην επίδειξη της "κόκκινης" δοκίμασα τα πάντα.Όταν τρύπησα δοκάρι με 52 forstner παραλίγο να τα κάνω πάνω μου απο τη χαρά μου!Μέχρι μπετό έσκαψα με το κατεδαφιστικό μπαταρίας!Α,και καδρόνια έκοψα!