ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΣΕ SAMSUNG LE37S86B

AngelFire

New member
19 August 2007
13
Μολις αγορασα την παραπανω lcd tv και προσπαθω να πιασω τα επιγεια ψηφιακα καναλια της ερτ αλλα δεν μπορω ... μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει ...?

Τοπος διαμονης Αργυρουπολη Αθηνα ... δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα ληψης στην περιοχη ... ολα τα αλλα καναλια τα πιανω κανονικα .

Ευχαριστω εκ των προτερων

Που ακριβός κάνεις την αναζήτηση? Ελπίζω να ξέρεις ότι τα κανάλια αυτά δεν τα βρίσκουμε στην μπάντα ´που βρίσκουμε και τα αναλογικά mega ΣΚΑΙ κλπ. Θα πρέπει να μπεις στο menu του DTV δέκτη και εκεί θα κάνεις σάρωση της μπάντας η θα ανατρέξεις κατευθείαν στην συχνότητα της ΕΡΤ η οποία δεν ξέρω πια είναι στην περιοχή σου.

Re: Απάντηση: ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΣΕ SAMSUNG LE37S86B

Που ακριβός κάνεις την αναζήτηση? Ελπίζω να ξέρεις ότι τα κανάλια αυτά δεν τα βρίσκουμε στην μπάντα ´που βρίσκουμε και τα αναλογικά mega ΣΚΑΙ κλπ. Θα πρέπει να μπεις στο menu του DTV δέκτη και εκεί θα κάνεις σάρωση της μπάντας η θα ανατρέξεις κατευθείαν στην συχνότητα της ΕΡΤ η οποία δεν ξέρω πια είναι στην περιοχή σου.

Μπηκα στο dtv αλλα εκει μου βγαζει μια μαυρη οθονη και μου λεει οτι δεν εχει σημα καθως δεν μπορω επισης να μπω στο μενου και ψαξω τα καναλια ... ειναι απενεργοποημενο το συγκεκριμενο tab στο μενου ...

Εχω τρελαθει μιλαμε το ψαχνω 3 ωρες ...

Re: Απάντηση: ΕΠΙΓΕΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΣΕ SAMSUNG LE37S86B

Στο manual τι λέει?

Αυτο ειναι τρελο της υποθεσης ......δεν αναφερει κατι διοτι το manual που μου εχει παραδοθει ειναι για το μοντελο le37s62!!!!!! της samsung και οχι για το 37s86b που ειναι η tv ...

Γενικως το manual ειναι πολθ λιτο και απαραδεκτο για μια tv αξιας 1000 ευρω ... το dvd player που αγορασα τελευταια αξιας 60 ευρω εχει μεγαλυτερο manual ....

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος..

Ευχαριστω

Μηπως να αλλαξει καποιος κ. διαχειριστης τον τιτλο σε "Επιγεια Ψηφιακη"?

Εισαι σιγουρος οτι ειναι η S86 και οχι η S62?

H S86 ειναι αυτη:

http://www.flatpanels.dk/billeder/samsungs86-2l.jpg
Εχει δικιο ο rivers πανω στην βιασυνη μου εγραψα τιτλο βλακεια .. καλο ειναι να αλλαχτει ....

Τελικα το προβλημα λυθηκε με τα ψηφιακα καναλια της ερτ μετα απο επισκεψη στο καταστημα ηλεκτρικων ειδων που αγορασα την tv κατα την οποια διαπιστωθηκε οτι το τηλεcontrol της tv που μου εστειλαν δεν ηταν της συγκεκριμενης tv αλλα ενος αλλου μοντελου samsung με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω μεσω αυτου να μπω στο μενου του dtv ... αναγνωρισαν οτι εγινε λαθος μου εδωσαν ενα νεο τηλεcontrol και τωρα βλεπω μια χαρα τα ψηφιακα καναλια ....

Παντως το κουτι ηταν σφραγισμενο κανονικα ελεγε απο εξω οτι ηταν η Τv s86b και τα παντα ηταν μεσα σε ζελατινα ... το λαθος μαλλον εγινε κατα την πακετοποιηση της tv στο εργοστασιο ... τι να πει κανεις ...