Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Λαμία

lamia

Established Member
21 May 2009
135
Η ΕΡΤ 3 άρχισε να εκπέμπει ψηφιακά στη Λαμία στη συχνότητα 28. Κάτι άρχισε να κινείται στα ψηφιακά και εδώ. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αρχίσουν και τα υπόλοιπα και δεν θα πάρουν καινούργια αναβολή.

Το είδα προεδρά μου αλλά μέχρι τώρα έχουν πάρει 2-3 φορές αναβολή. Στο τέλος όταν αρχίσουν δεν θα το πιστεύουμε.

Αλλαξες ονομα φιλε μου; με μπερδεψες, νομιζα οτι ηταν αλλος ολιγον ασχετος;)

Η ΕΡΤ 3 άρχισε να εκπέμπει ψηφιακά στη Λαμία στη συχνότητα 28. Κάτι άρχισε να κινείται στα ψηφιακά και εδώ. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αρχίσουν και τα υπόλοιπα και δεν θα πάρουν καινούργια αναβολή.

Πατριωτη, μπορεις να εντοπισεις απο ποιο Κ.Ε.?
Στην περιοχη μου υπαρχει αναλογικη εκπομπη της ΝΕΡΙΤ στην 28 (δεν ξερω απο που).

Δεν ξέρω φίλε μου μάλλον από Δαμάστα πάντως είναι κακή λήψη και mpeg 2

Απο χλωμο που κοιταω εγω δεν ειναι παντως...
πριν λιγο στο σταρ κεντρικης ελλαδος ελεγε οτι δεν (παιρνει) αλλη αναβολη το ψηφιακο σημα και οτι σε μερικες περιοχες της φθιωτιδας θα λειτουργησει για καποιες μερες παραλληλα με το αναλογικο γιατι καποια χωρια δεν θα πιανουνε ψηφιακα,
τοσα χρονια ειχαν αναλογικους ψευτοαναμεταδοτες και επιαναν παντως οχι ομως με την δεουσα ποιοτητα εικονας..

Η ΕΡΤ3 είναι ειδική περίπτωση. Είναι ένα κανάλι της πρώην ΕΡΤ, όπου έχουν μαζευτεί όλοι οι τελευταίοι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ που αντιστέκονται ακόμα και αρνούνται το κλείσιμο της ΕΡΤ. Στην Αθήνα πχ πολεμήθηκαν όσες προσπάθειες έκαναν να κρατήσουν σε λειτουργία την πρώην ΕΡΤ, και να εκπέμπει πρόγραμμα. Έριχναν χιόνια στην ψηφιακή συχνότητα τους, τους έριχναν τους αναλογικού πομπούς, και στο τέλος έγινε και η επέμβαση στο ραδιομέγαρο. Οι τελευταίοι που αντιστέκονται ακόμα έχουν πάει στην Θεσσαλονίκη και στην ΕΡΤ3 που έχει γίνει πια το νέο στρατηγείο τους.
Δηλαδή η εμφάνιση της ΕΡΤ3 είναι αυτόνομη (στην επίσημη ορολογία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πειρατική, αν είσαι εναντίον τους), δεν ξέρω πως κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την Λαμία (αν και αν νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα και κάποιοι τοπικοί περιφερειακοί σταθμοί της πρώην ΕΡΤ που το παλεύουν ακόμα, δύσκολα πια μαθαίνεις νέα για αυτό το θέμα), και δεν έχει καμία σχέση με την εξέλιξη της επίσημης προσπάθειας της Νέριτ και της Digea.
Δηλαδή, όλο αυτό που έγραψα συνοψίζεται στο ότι αν άρχισε να εκπέμπει η ΕΡΤ3 (αν το λογότυπο του καναλιού είναι αυτό), δεν σημαίνει ότι έρχεται και η Νέριτ ή η Digea. Αυτοί ακολουθούν το επίσημο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, αν και όλο και παίρνει και κάποιες αναβολές.

Φίλε μου τα ξέρω και τα καταλαβαίνω όλα αυτά αλλά εγώ έκανα την ανάρτηση για να δείξω και να ενημερώσω ότι κάτι άρχισε να κινείται και στην περιοχή μας. Χθες μάλιστα η Digea μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια με οδηγίες στη πόλη της Λαμίας. Μάλλον είναι οριστικό για 21 Νοεμβρίου αλλά κανείς δεν ξέρει μέχρι τότε.

Ναι οριστικό είναι. Όσο κι αν έχουν συμβει πάμπολλες απογοητεύσεις, είναι οριστικό για τις 21/11. Ουσιαστικά από τη Δευτέρα θα γίνονται δοκιμές και κάποια κέντρα ίσως εκπέμψουν νωρίτερα. Ως συνήθως τα περιφερειακά θα μπούν στο τέλος την τελευταία μέρα.

Απάντηση: Re: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Λαμία

Φίλε μου τα ξέρω και τα καταλαβαίνω όλα αυτά αλλά εγώ έκανα την ανάρτηση για να δείξω και να ενημερώσω ότι κάτι άρχισε να κινείται και στην περιοχή μας. Χθες μάλιστα η Digea μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια με οδηγίες στη πόλη της Λαμίας. Μάλλον είναι οριστικό για 21 Νοεμβρίου αλλά κανείς δεν ξέρει μέχρι τότε.
Ναι, όντως έρχεται και η σειρά της Λαμίας στις 21 Νοεμβρίου. Δεν έχει σχέση με την ΕΡΤ3, και αυτό εννοούσα. Αλλά όντως είναι η σειρά σας, και το διαφημίζει και η Digea. Άρχισε να μεταδίδεται μία διαφήμιση της Digea στην τηλεόραση, και είδα ότι αυτό το switch off καλύπτει μία πολύ μεγάλη περιοχή. Και από ότι λέει στο site της περιλαμβάνεται και ο νομός Φθιώτιδας.
http://www.digea.gr/234/article/1855/Epomeno-simeio/el

Μιας και αναφερθηκατε στην ΕΡΤ3: κι εδω (Λαρισα -Δοβρουτσι) αρχισε να εκπεμπει. Δεν ειναι ομως περιεργο το πως εχει τη δυνατοτητα ψηφιακης εκπομπης; και τα εξοδα απο που καλυπτονται; περιεργα πραγματα...

αυτη την στιγμη γινονται δοκιμες απο το κ.ε χλωμο...σταρ λαμιας,καναλι ενα λαμια και ολα τα ιδιωτικα εκπεμπουνε κανονικα

40 ώρες πριν το κλείσιμο και από Δαμάστα δεν φαίνεται να κινείται κάτι. Όλα την τελευταία μέρα θα γίνουν; Για να δούμε.

εφοσων κανανε δοκιμες στον χλωμο χθες το μεσημερι για κανα δυωρο περιπου τοτε σημαινει οτι το θεμα τσουλαει κανονικα...
φιλε απο λαμια κανε καμια αναζητηση παλι σημερα 12-4 να δεις μηπως κανουνε καμια δοκιμη

Αυτή τη στιγμή έκανα μια αναζήτηση για νέα κανάλια στην TV μου και μου βρήκε 14 ψηφιακά κανάλια , τα οποία παίζουν μια χαρά.

Αντε τυχεροι, καιρος να απολαυσετε κι εσεις την ντοπια τιβι σε οοολο το μεγαλειο της που τοσο καιρο χανατε , ητοι σκουπιδια σε συσκευασια πολυτελειας!

Re: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή

.

Ενεργοποιήθηκαν τα ψηφιακά και διακόπηκε εντελώς το αναλογικό.

15 κανάλια (+4 ράδιο) πιάνω εγώ στην Λιβαδειά (από Χλωμό).

01. N1
02. N HD
03. MEGA
04. ANT1
05. STAR
06. ALPHA
07. SKAI
08. E
09. STAR K.E.
10. ENA K.E.
11. E TV
12. ART