Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

Σκανάρισμα συχνοτήτων στη Θεσσαλονίκη και διανυσματικό διάγραμμα στη συχνότητα της ΕΡΤ.

Attachments

• UHF.png
    UHF.png
    54.7 KB · Views: 47
  • ERT.png
    ERT.png
    69 KB · Views: 50
Το Europe one εδώ και λίγες μέρες δείχνει μαυρο. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει?
edit: Σε νέα σάρωση που έκανα δεν το βγάζει καθόλου.

τι συμβαινει με το europe one και σταματησε να εκπεμπει εδω και λιγες μερες?

Η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε στα τέλη Οκτωβρίου!
Να μαστε γεροί να (μην) το θυμόμαστε το EUROPE ONE...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κανάλι που άφησε ιστορία με τις εκπομπές του Κωστή Ραπτοπουλου επί 15 χρόνια, με τους θρύλους σκηνοθέτες/ηχολήπτες Φαίδων, Σχιζοδημο, Αντώνη

Η μάνα μου έχει 3 φίλες της που δούλευαν εκεί (Europe One). Ήταν εξαιρετικό κανάλι.

Επίσης είδα στη τηλεόραση σου (σε ένα βίντεο) ότι στο 1 έχει το Στάρ, και στο 2 το Άλφα. Δεν πιάνεις τα κρατικά στη περιοχή που ζεις; (Όμως το ΕΡΤ News το πιάνεις)

Η μάνα μου έχει 3 φίλες της που δούλευαν εκεί (Europe One). Ήταν εξαιρετικό κανάλι.

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90 κάτι έλεγε, μετά ακολούθησε κι αυτό όπως και στο σύνολο της η τοπική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης αλλά εν τέλει γενικά και η περιφερειακή τηλεόραση σε όλη τη χώρα μια παρακμιακή πορεία!

Επίσης είδα στη τηλεόραση σου (σε ένα βίντεο) ότι στο 1 έχει το Στάρ, και στο 2 το Άλφα. Δεν πιάνεις τα κρατικά στη περιοχή που ζεις; (Όμως το ΕΡΤ News το πιάνεις)

Ναι καλά είδες, έτσι τα έχω περασμένα και φυσικά πιάνω και τα κρατικά (και τα δύο mux), αυτό έλειπε να μην πιάνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
(Πάντως αν θες μπορώ να σου στείλω με πμ την πλήρη λίστα των καναλιών μου:);))

Κανάλι που άφησε ιστορία με τις εκπομπές του Κωστή Ραπτοπουλου επί 15 χρόνια, με τους θρύλους σκηνοθέτες/ηχολήπτες Φαίδων, Σχιζοδημο, Αντώνη

Για τους λάτρεις οι απομαγνητοφωνήσεις για τα πρόστιμα του ΕΣΡ είναι όλα τα λεφτά :ROFLMAO:

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90 κάτι έλεγε, μετά ακολούθησε κι αυτό όπως και στο σύνολο της η τοπική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης αλλά εν τέλει γενικά και η περιφερειακή τηλεόραση σε όλη τη χώρα μια παρακμιακή πορεία!

Ναι καλά είδες, έτσι τα έχω περασμένα και φυσικά πιάνω και τα κρατικά (και τα δύο mux), αυτό έλειπε να μην πιάνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
(Πάντως αν θες μπορώ να σου στείλω με πμ την πλήρη λίστα των καναλιών μου:);))
Ναι να μου τη στείλεις...

Αν το πήρε κάνεις χαμπάρι πρίν μιάμιση ώρα το NICKELODEON+ (έτσι όπως το είχα αποθηκευμένο) άλλαξε όνομα σε KEEDOO+.

Βασικά η αλλαγή έγινε τη πρωτοχρονιά, 11 μέρες μετά θυμήθηκαν να το αλλάξουν.

Νομίζω μία φορά είχε γίνει στη Καβάλα, είχε αλλάξει όνομα το κανάλι (TV ΡΟΔΟΠΗ), αλλά για πολλούς μήνες είχε το παλιό του όνομα (R CHANNEL), μέχρι που θυμήθηκαν και αυτό να το αλλάξουν.