GeorgiaMarabu
Established Member
Σε πρόσφατη σάρωση το Nickelodeon+ άλλαξε σε Keedoo+. Η αλλαγή έχει γίνει εδώ και καιρό, εν το προσέξαμεν...
Σε μένα εμφανίζεται κανονικά, με τα TV100 THESSALONIKI, KEEDO+ και 4E.Επίσης το AE CHANNEL THESSALONIKI σε πρόσφατη σάρωση φαίνεται να εξαφανίστηκε από τους δέκτες...
Εμένα μου έβγαλε μόνο 3Σε μένα εμφανίζεται κανονικά, με τα TV100 THESSALONIKI, KEEDO+ και 4E.
αλλά τι να κάνουμε με αυτό το κανάλι.όλη τη ώρα τηλεμάρκετινγκ και ξερό ψωμί,και δεν έχει και τίποτα αξιόλογο...Σε μένα εμφανίζεται κανονικά, με τα TV100 THESSALONIKI, KEEDO+ και 4E.
Αλλά με το σήμα του Zoo είναι πιο ισχυρό σε σχέση με του MetropolisΤο Παρθένι προς Νέα Απολλωνία και Ασπροβάλτα καλύπτει... Ο Πολύγυρος φτάνει παντού... Ραδιόφωνα (το Ράδιο Κασσάνδρα 98,4 σκεπάζει το Πανόραμα 9,84 και η αναμετάδοση του Metropolis στους 87,8 και του Zoo στους 99,5), τηλεοράσεις, επί αναλογικών εποχών μου έρχονταν σήματα σε διακοπές Χορτιάτη/Φιλίππειο.
Αλλά με το σήμα του Zoo είναι πιο ισχυρό σε σχέση με του Metropolis
εεε... ο Metropolis 87,8 παρεμβάλλεται από τον Λαϊκό 87,6.... πιο καλά στο 95,5
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.