Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

παιδια εχω και εγω προβλημα με καναλι 29 MEGA SKAI STAR στη Βεροια τι να κανω?

Επεξεργασία:
πηρα στη DIGEA για να παραπονεθω και μου ειπαν οτι το γνωριζουν το προβλημα εχει σχεση με παρεμβολη βουλγαρικου σταθμου μου ειπε οτι προσπαθουν να το διευθετησουν . για να δουμε τι θα γινει?
 
Last edited by a moderator:
Το ίδιο πρόβλημα και εδώ στην περιοχή μου βορειοδυτικά του Νομου Σερρών! Χτες το βραδάκι για ένα μισάωρο περίπου επανήλθε η συχνότητα κανονικά με φουλ σήμα και μετά Νεκρά!!
Να επισημάνω ότι το πρόβλημα το έχουν ορισμένοι μονο! Ίσος οι άλλοι δεν επηρεάζονται τόσο πολύ!!
Σε αναμονή λοιπόν!!
 
Τελικά έχουν περάσει 3 εβδομάδες και το πρόβλημα παραμένει!!Ένα πράμα όμως δεν καταλαβαίνω,τελικά είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να αλλάξουμε μια συχνότητα σε μια που ήδη έχουμε καταχώριση στον νέο ψηφιακό χαρτί??????
Έστω να δώσουν μια ημερομηνία να ξέρουμε και εμείς από εδώ και πέρα τι να κάνουμε!!!!
 
Last edited:
Τις τελευταίες 2 -3 μέρες έχω πρόβλημα , έντονα σπασίματα - δεν βλέπονται , τα ΕΤ1 , ΝΕΤ , ΕΤ3 είμαι ανατολικά ξέρει κανείς τίποτα ;
Τα υπόλοιπα παίζουν άψογα.
 
Με τα κρατικά ενώ εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα έχετε εσείς! Έχουμε εμείς μετά ιδιωτικά(29)δεν έχετε εσείς!! Τελικά με μια λέξη ΜΠAΧΑΛΟ!!!
 
Απάντηση: Re: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

Τελικά έχουν περάσει 3 εβδομάδες και το πρόβλημα παραμένει!!Ένα πράμα όμως δεν καταλαβαίνω,τελικά είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να αλλάξουμε μια συχνότητα σε μια που ήδη έχουμε καταχώριση στον νέο ψηφιακό χαρτί??????
Έστω να δώσουν μια ημερομηνία να ξέρουμε και εμείς από εδώ και πέρα τι να κάνουμε!!!!

Δεν έχουν ακόμα εκχωρηθεί οι νέοι δίαυλοι στους παρόχους. Πρέπει να γίνει η αδειοδότηση πρώτα (με διαγωνισμό ή χωρίς) και μετά να γίνει καταμερισμός των διαύλων στους παρόχους. Κατόπιν θα χρειαστεί εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τη μετακίνηση στους νέους διαύλους.
 
Το πρόβλημα ότι και να πούμε είναι υπαρκτό!!Με το Κλείσιμο και τον αναλογικόν εκπομπών κάποιοι δεν έχουν με τίποτα εικόνα ίδιος από την 29!! Αν γίνει και διαγωνισμός Καήκαμε!!με ρυθμούς χελώνας του χρόνου και βάλε!!Πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο το θέμα να λήθη AΜΕΣΑ!!!
Δικαιολογίες τις DIGEA τύπου ``το γνωρίζουμε και βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους συναδέλφους στην Βουλγαρία για να βρούμε μια λύση``Περισσότερο αγανάκτηση (γιαφτους που ξέρουν λίγο)προκαλούν παρα κατανόηση!!!!
 
εχει δικιο ο φιλος μπαμπης, οτι και να κανουν οι βουλγαροι δεν προκειται να λυθει το προβλημα. αφου η γεωγραφια ειναι τετοια που επιτρεπει το σημα να ερχεται καμπανα προς τη βεροια και το κιλκις η μονη λυση ειναι η αλλαγη των συχνοτητων απο εμας. οι βουλγαροι εκπεμπουν σε δηλωμενες στην ITU συχνοτητες και δεν θα αλλαξουν, και η παρεμβολη θα παραμεινει παρεμβολη. μια λυση θα ηταν να αυξησουν την ισχυ του χορτιατη. σιγα μην το κανουν. την 25 την αλλαξαν και την πηγαν στην 24 την 29 γιατι δεν την πανε στην 27 η στην 30 να ξανακαμπανισει;
 
Από χθες το απόγευμα που το πρόσεξα επανήλθε το σήμα στην 29 δεν γνωρίζω τι έκαναν! Παρεμπιπτόντως στην 29 εμφανίστηκε και ο 902!!!
 
Last edited by a moderator:
στο ch6 στην 59 μπηκε το tv thess

n2uai2s6.jpg

qaz7mygm.jpg


εσβησα τηλ. και τιμες απο την φωτο
 
To xtv είναι το χειρότερο ( σε ποιότητα εικόνασ) απο τα ...''ψηφιακά'' θα έπρεπε να το κλείσουν αμέσως
 
εδω και 3-4 μερες μου δειχνει η tv οτι εχει πεσει η ισχυς του σηματος στην digital union και μου παρουσιαζει εντονο πιξιελιασμα στην εικονα.
 
Περιοχή Μηχανιώνας εδώ και μία εβδομάδα μας κάνει κόλπα το πακέτο της συχνότητας με alpha-Ant1 & Makedonia TV. Είναι πρόβλημα συχνότητας παίδες ή δικό μας πρόβλημα κεραίας ενδεχομένως?


Επεξεργασία:
Τελικά να απαντήσω ότι μιας και βρήκα τον γείτονα και πιάνει αυτός ΆΝΤ1 το πρόβλημα είναι κάπου στο σπίτι. Ενδεχομένως να θέλει κάποιο μικρό γύρισμα η κεραία? ψάχνοντας πάντως χειροκίνητα με τον αποκωδικοποιητή στη συχνότητα 24 μου δείχνει ποιότητα σήματος 0.
Επίσης πιάνω κάτι σκοπιανά κανάλια που στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Ρετζίκι) δεν εμφανίζονται. Εχει να κάνει και αυτό με τον προσανατολισμού της κεραίας?

ImageUploadedByTapatalk1378587320.731937.jpg
 
Last edited by a moderator:
Δες μήπως ο αέρας σου γύρισε την κεραία σου προς τα βόρεια και έχεις πρόβλημα με τα Σκοπιανά ψηφιακά και συγκεκριμένα με την 24 που μάλλον άνοιξε από το Turtel και λογικά πρέπει να πιάνεις και την 39 mpt hd . Αν ναι γύρισε την κεραία ανατολικά προς Χορτιάτη .
 
Το γεγονός ότι πιάνει Αντ1, άλφα και Μακεδονία μέχρι τις 21:0-21:30 περίπου πιστεύεις ότι οφείλεται στο θέμα της κεραίας?
 
Last edited by a moderator:
Κοίτα κατ αρχάς δεν μου είπες αν πιάνεις και άλλες συχνότητες από Σκόπια και αν η φώτο που έχεις είναι από την συχνότητα 21uhf και πες μου η κεραία σου τι τύπος είναι ειδικά αν είναι πλέγμα τι εγκατάσταση έχεις γενικά για να σου πω τι μπορείς να κάνεις..
 
Και άλλες πιάνει, απλώς επειδή το σπίτι είναι των δικών μου και έφυγα πλέον, δε ξέρω τίποτα από την εγκατάσταση που είχαν κάνει. Είχαμε πεισμώσει το ΣΚ διότι δε μπορούσαμε να δούμε την εθνική μπάσκετ (και που την είδαμε μετά, τι καταλάβαμε).

Τους είπα να φωνάξουν τον ηλεκτρολόγο που την πέρασε και να της αλλάξει προσανατολισμό και βλέπουμε

ΥΓ. Τα κανάλια αυτά είναι από την 21
 
Last edited by a moderator: