Psilos2003
Senior Member
- 17 October 2013
- 586
Κανάλι που άφησε ιστορία με τις εκπομπές του Κωστή Ραπτοπουλου επί 15 χρόνια, με τους θρύλους σκηνοθέτες/ηχολήπτες Φαίδων, Σχιζοδημο, ΑντώνηΗ συγκεκριμένη αλλαγή έγινε στα τέλη Οκτωβρίου!
Να μαστε γεροί να (μην) το θυμόμαστε το EUROPE ONE...
Η μάνα μου έχει 3 φίλες της που δούλευαν εκεί (Europe One). Ήταν εξαιρετικό κανάλι.Η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε στα τέλη Οκτωβρίου!
Επίσης είδα στη τηλεόραση σου (σε ένα βίντεο) ότι στο 1 έχει το Στάρ, και στο 2 το Άλφα. Δεν πιάνεις τα κρατικά στη περιοχή που ζεις; (Όμως το ΕΡΤ News το πιάνεις)Η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε στα τέλη Οκτωβρίου!
Η μάνα μου έχει 3 φίλες της που δούλευαν εκεί (Europe One). Ήταν εξαιρετικό κανάλι.
Επίσης είδα στη τηλεόραση σου (σε ένα βίντεο) ότι στο 1 έχει το Στάρ, και στο 2 το Άλφα. Δεν πιάνεις τα κρατικά στη περιοχή που ζεις; (Όμως το ΕΡΤ News το πιάνεις)
Για τους λάτρεις οι απομαγνητοφωνήσεις για τα πρόστιμα του ΕΣΡ είναι όλα τα λεφτάΚανάλι που άφησε ιστορία με τις εκπομπές του Κωστή Ραπτοπουλου επί 15 χρόνια, με τους θρύλους σκηνοθέτες/ηχολήπτες Φαίδων, Σχιζοδημο, Αντώνη
Ναι να μου τη στείλεις...Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90 κάτι έλεγε, μετά ακολούθησε κι αυτό όπως και στο σύνολο της η τοπική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης αλλά εν τέλει γενικά και η περιφερειακή τηλεόραση σε όλη τη χώρα μια παρακμιακή πορεία!
Ναι καλά είδες, έτσι τα έχω περασμένα και φυσικά πιάνω και τα κρατικά (και τα δύο mux), αυτό έλειπε να μην πιάνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
(Πάντως αν θες μπορώ να σου στείλω με πμ την πλήρη λίστα των καναλιών μου)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.