Χατζησάββας Λευτέρης
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Εντυπώσεις και σχόλια μετά την έναρξη των επίγειων ψηφιακών εκπομπών στ
Περιμένεις να σου δώσει κάποιος μια τέτοια απάντηση;
Σαφώς εξαρτάται από την περιοχή σου.
Εγώ που είμαι ανατολικά από χορτιάτη(δεν βλέπω φιλίπειο αν και από σπόντες πιάνω κάποιες συχνότητες του με χαμηλό σήμα).
Εσείς που είστε δυτικά φιλίπειο ,εκτός και αν είστε ψηλά και βλεπετε χορτιάτη
(π.χ φίλος στον εύοσμο βλέπει χορτιάτη και πιάνει από κει), εσύ προφανώς είσαι χαμηλά και δεν βλέπεις ούτε φιλίπειο οπότε άσε δεν βγάζεις άκρη.
Ο άλεξ που είναι ωραιόκαστρο έχει και τους 2 πομπούς σε μια ευθεία σχεδόν, οπότε με τα ψηφιακά που εκπέμπουν σε ίδιες συχνότητες δεν έχει πρόβλημα.
Ο χορτιάτης νομίζω έχει πιο ισχυρό σήμα εκπομπής ,αν έχεις διπλή επιλογή σκοπεύεις εκεί !
Δεν σηκώνεις κανά 20μετρο πυλώνα στην πολυκατοικία σου μπας και δεις φως!
perator:
Aπο που είναι καλύτερα να περνούμε το σήμα της digea, απο το φιλίπειο ή απο τον Χορτιάτη?
Περιμένεις να σου δώσει κάποιος μια τέτοια απάντηση;
Σαφώς εξαρτάται από την περιοχή σου.
Εγώ που είμαι ανατολικά από χορτιάτη(δεν βλέπω φιλίπειο αν και από σπόντες πιάνω κάποιες συχνότητες του με χαμηλό σήμα).
Εσείς που είστε δυτικά φιλίπειο ,εκτός και αν είστε ψηλά και βλεπετε χορτιάτη
(π.χ φίλος στον εύοσμο βλέπει χορτιάτη και πιάνει από κει), εσύ προφανώς είσαι χαμηλά και δεν βλέπεις ούτε φιλίπειο οπότε άσε δεν βγάζεις άκρη.
Ο άλεξ που είναι ωραιόκαστρο έχει και τους 2 πομπούς σε μια ευθεία σχεδόν, οπότε με τα ψηφιακά που εκπέμπουν σε ίδιες συχνότητες δεν έχει πρόβλημα.
Ο χορτιάτης νομίζω έχει πιο ισχυρό σήμα εκπομπής ,αν έχεις διπλή επιλογή σκοπεύεις εκεί !
Δεν σηκώνεις κανά 20μετρο πυλώνα στην πολυκατοικία σου μπας και δεις φως!