Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στην Κορινθία

Re: ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Μολις πηρα τηλεφωνο στην Ερτ και μιλησα με το τμημα που ασχολειται με τα ψηφιακα. Μου ειπαν οτι το γνωριζουν το θεμα, οτι δεχονται παρεμβολες απο το καναλι 10 απο Υμηττο γιατι εχει μεγαλο πομπο που φτανει μεχρι το ξυλοκαστρο και πως το κοιτανε το θεμα εδω και αρκετο καιρο..

Μήπως αναλογικά εκπέμπει τίποτα στη 55 από κάποιο άλλο κέντρο εκπομπής. Πχ για να βλέπεις τη 52 από Υμηττό μήπως σου έρχεται και το ΚΑΝΑΛΙ 10 από Υμηττό που εκπέμπει στη 55; Δοκίμασε μια ποιο κατευθυντική κεραία προς Κορφιώτισσα ή χαμήλωσε την ισχύ του ενισχυτή σου ή ξήλωσέ τον κιόλας! Κάτι σου έρχεται στη 55 αναλογικά! Εγώ στο Λουτράκι και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Άρα είχα δίκιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Εκπομπη ψηφιακων απο ξυλοκαστρο

Έχουμε κανένα νέο σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει στα ψηφιακά της Ερτ?

Re: Εκπομπη ψηφιακων απο ξυλοκαστρο

"22/8/11
Μολις πηρα τηλεφωνο στην Ερτ και μιλησα με το τμημα που ασχολειται με τα ψηφιακα. Μου ειπαν οτι το γνωριζουν το θεμα, οτι δεχονται παρεμβολες απο το καναλι 10 απο Υμηττο γιατι εχει μεγαλο πομπο που φτανει μεχρι το ξυλοκαστρο και πως το κοιτανε το θεμα εδω και αρκετο καιρο.."

Παιδια εγω τους πηρα και θα τους ξαναπαρω.. Παρτε κι εσεις κανα τηλεφωνο να το τρεξουν λιγο το θεμα:devil-smiley-029:

Και Λουτράκι το ΣΚ ένα πάγωμα στην εικόνα κάθε λεπτό περίπου, για διάρκεια 1 δευτερόλεπτο.

Ο ήχος ακάθεκτος.

Παιδιά σήμερα μόλις επέστρεψα από ΗΠΑ και κοίταξα να δω και...... ω του θαύματος: η 55 & η 61 παίζουν με ποιότητα 100% χωρίς κανένα από τα προβλήματα που είχα πριν κάποιες βδομάδες :2thumb22sup:.
Το έχω τσεκάρει εδώ και μία ώρα (Αίγιο)

Παιδιά σήμερα μόλις επέστρεψα από ΗΠΑ και κοίταξα να δω και...... ω του θαύματος: η 55 & η 61 παίζουν με ποιότητα 100% χωρίς κανένα από τα προβλήματα που είχα πριν κάποιες βδομάδες :2thumb22sup:.
Το έχω τσεκάρει εδώ και μία ώρα (Αίγιο)

Ναι, εδω και δυο μερες δειχνουν καλα. Ας ελπισουμε το προβλημα να λυθηκε οριστικα!:ernaehrung004:

τελικά έφτιαξε το πρόβλημα που υπήρχε στα ψηφιακά της Ερτ από Ξυλόκαστρο?μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος?

Απάντηση: Re: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στην Κορινθία

τελικά έφτιαξε το πρόβλημα που υπήρχε στα ψηφιακά της Ερτ από Ξυλόκαστρο?μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος?
Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια.. αλλα τις τελευταιες 5-6 μερες δειχνει χωρις κανενα προβλημα.:drummer:

Κάθισα και είδα χτες μια ελληνική ταινία στη ΝΕΤ γύρω στο μισάωρο και δεν είχα πρόβλημα. Δεν βλέπω συνέχεια τηλεόραση, έχω έρθει για μπάνια!
Να ρωτήσω και γω κάτι; Τους δέκτες τους αγοράσατε φέτος πρόσφατα ή τους είχατε από πρόπερσι που ξεκίνησε η Digea; Γιατί έχω κάποιες υποψίες ότι είναι παλιοί και δεν υποστηρίζουν σωστά 64QAM! Ενισχύεται αυτό γιατί κάποιος είπε ότι με τον ένα από τους δύο δέκτες που έχει δεν έχει πρόβλημα.
Από την άλλη δείτε τι έγραψε κάποιος σε άλλο forum που μένει στη Σαρωνίδα Αττικής:
"Στη Σαρωνίδα δεν έρχετε κ πολύ σήμα στις καινούριες συχνότητες 55 και 61
την 55 καταφερα να την κατεβάσω βράδυ με ισχύ περίπου50% και ποιότητα ανάμεσα σε 45 και 70 % την ώρα που η digea με ισχύ 60% και ποότητα 70% .το καναλι10 κάνει την ζημιά... την ημέρα δεν μου κατέβαινε τιποτα... υπήρχε σαν ψηφιακό χιόνι πάνω απτο 10
στην 61 δεν κατάφερα τίποτα.. μόνο ψηφιακό χιόνι πάνω απτο 902tv υμηττού"
Ολα καλα τωρα πια με τα ψηφιακα.:a0210:
Φιλε arva.. γεια σου και παλι -bye-.. μηπως :hmmmm: εβλεπες καποια ταινια του Αγγελοπουλου και για αυτο δεν ειχες διαπιστωσει το προβλημα?..;)

:smile:

Απ' ότι θυμάμαι ήταν μια ταινία με τον Βέγγο!!!

:ridinghorse:

Ίσως επειδή στο Λουτράκι δεν περνάει ο Υμηττός όπως στο Βραχάτι, μιας και τελικά το πρόβλημα ήταν από το Κανάλι 10 του Υμηττού!

Last edited:
Άντε με το καλό! Ποιότητα; Έχουμε μερικά screenshots;

[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​
small-logo.png

Last edited:
Re: Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στην Κορινθία

Άντε με το καλό! Ποιότητα; Έχουμε μερικά screenshots;

[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​
small-logo.png
Τωρα δεν υπαρχει σημα.. Ποιοτητα.. ηταν σαν να εκαναν αναμεταδοση τα αναλογικα (χιονακια, θαμπαδα κ.τλ).........

Εχθες εβλεα μις ταινια στο MEGA τον καταδικο και .. βρε παιδια εκανε αρκετα κολληματα-παγωματα.. εσεις δεν εχετε παρατηρησει κατι (στην συχνοτητα 43 γενικα)?

Re: Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στην Κορινθία

Στη συχνοτητα 64 βγηκαν δυο νεα (ο θεος να τα κανει) ψηφιακα τοπικα καναλια. Τα ΤΟP TV - SUPER. Ομως ενω με τον edision mini 2in1 εχω ποιοτητα 90% (οπως και στα αλλα δηλαδη) και κατεβαζω τα καναλια, με τον 210MP HD HDMI, δεν εχω ιχνος σηματος! Στην ιδια συχνοτητα ειναι το αναλογικο τηλεαστυ. Μηπως αυτο επιρεαζει, η ειναι θεμα του δεκτη? Γιατι με τον mini αλλα και με τον cdvb-hd της crystal audio, που δοκιμασα, τα καναλια κατεβαινουν κανονικα. Αν καποιος δοκιμασει ας μου πει παρακαλω..

Παίζει να είναι και θέμα δέκτη γιατι έχουν όλοι τους διαφορετική ευαισθησία στη λήψη αλλά με 90% σήμα που είχες στον πρώτο , άντε μετά στον άλλο να είχες λίγο μικρότερη διαφορά και όχι καθόλου σήμα , η εκτός και την ώρα που σύνδεσες τον δεύτερο δέκτη και δεν σου έβγαζε σήμα , οι τεχνικοί να έκαναν δοκιμές και να έσβησαν τον πομπό..Το αναλογικό Τηλεάστη δεν ενοχλεί γιατι είναι στην 65 απο Γεράνεια.. Πριν απο λίγο έκανα ένα search στον Crypto Redi 250 HD και στην 64 δεν έβγαλα τίποτα...Ίσως ακόμα να κάνουν δοκιμές. Το πρώτο πακέτο με τα τοπικά στην 59 έρχεται με 90% περιπου ποιότητα.. Σύμφωνα με την εταιρεία της Digital Union , αυτές θα είναι τελικά οι συχνότητες με τα τοπικα κανάλια στον νομό Κορινθίας (59 , 64) http://www.digital-union.eu/channels.html