Switsh off στην Κρήτη?δηλαδη πως θα γινει αυτο αφου δεν εκπεμπει τιποτα απο τα μεγαλα καναλια ψηφιακα?Και ξαφνικά σχέδιο για Switsh off στην Κρήτη!
Δεν είμαι ακόμη σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτοί οι πομποί που λες. Το switch off της Κρήτης θα γίνει πάλι με την παλιά ΚΥΑ. Εκεί προβλέπετε να κλείσουν αυτοί οι πομποί?Δεν στέκει κάτι τέτοιο! Σκοπός είναι η τηλεθέαση με το λιγότερο κόστος. Μαλάξα και Ρογδιά καλύπτουν Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Μην ξεχνάμε ότι η πόλη του Ηρακλείου είναι η 4η σε πληθυσμό στην Ελλάδα. Φανταστείτε θα σβήσουν 12 πομποί και θα ανάψουν 2 σε μικρότερη ισχύ κιόλας.
Όχι βέβαια τι δουλειά έχει με τη Μαλάξα!Δηλαδη θα εχουμε στο χωριο (Χανια Καμπανος) της γυναικας μου κλικλικου συστεμ;
Switch off στην ουσία αυτό σημαίνει στα αγγλικά! Σβήσιμο! Και ναι σε όποιο κέντρο εκπομπής έγινε ψηφιακή μετάβαση στην Ελλάδα έγινε και Analogue Switch Off (Αναλογικό σβήσιμο) με εξαίρεση την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που το switch off έγινε αργότερα.Δεν είμαι ακόμη σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτοί οι πομποί που λες. Το switch off της Κρήτης θα γίνει πάλι με την παλιά ΚΥΑ. Εκεί προβλέπετε να κλείσουν αυτοί οι πομποί?
Αυτό είναι ο βασικότερος λόγος που με κάνει να έχω τις αμφιβολίες μου όσο αναφορά τη ψηφιακή μετάβαση στη Κρήτη ως το επόμενο βήμα!!!Να δούμε πότε θα αποκτήσει και η ΕΡΤ δορυφορική εκπομπή των ψηφιακών! Ας μην ξεχνάμε ότι και η Ρόδος περιμένει...
Δεν άκουσα κανέναν άλλο να έχει τέτοια νέα εκτός από το digital TV info και αυτούς που αναπαράγουν την είδηση του digital TV info!Να μην έχεις καμία αμφιβολία για την ψηφιακή μετάβαση στην Κρήτη ως το επόμενο βήμα. Το έχουν συμφωνήσει όλοι οι φορείς. Οπότε να το θεωρείς σίγουρο.
Δεν μου λέει κάτι η εκπομπή μέσω δορυφόρου του έτσι κι αλλιώς δορυφορικού καναλιού ERT World και των ραδιοφώνων της ΕΡΤ!Για την δορυφορική μετάδοση κοίτα εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ικό-ενδιαφέρον-στις-21-6°-East-(Eutelsat-21B)
Σε απάντηση στον LLLEFTERIS ότι η πλακα ειναι να κλεισουν τα αναλογικα και να μην ανοιξουν καθολου τα ψηφιακα και αν μεινει ο κοσμος στο μαυρο σκοταδι, είπα ότι θα κλείσουν 12 πομποί και θα ανάψουν 2 στη θέση τους αυτό ακριβώς εννοούσα! Τα εθνικής εμβέλειας ιδωτικά κανάλια, αυτή τη στιγμή διατηρούν σε Μαλάξα και Ρογδιά 12 αναλογικούς πομπούς οι οποίοι θα σβήσουν και θα ανάψουν στη θέση τους 2 ψηφιακοί πομποί. Εδώ είναι και το λάθος μου, έπρεπε να γράψω 4. Και μου λες ότι αμφιβάλεις ότι θα σβήσουν οι πομποί που λέω! Γι' αυτό και σου απάντησα παρακάτω ότι σβήνουν παντού! Δεν είπα πουθενά ότι θα σβήσουν κι άλλα κέντρα εκπομπής της Κρήτης, ακριβώς για το λόγο ότι θα τηρηθεί η παλιά ΚΥΑ κι όχι το νέο ΦΕΚ.Τώρα όσο αφορά αυτό που σε ρώτησα, μάλλον δεν κατάλαβες. Αυτό που πλέον γνωρίζω με βεβαιότητα είναι ότι πλην των δύο πομπών Μαλάξας και Ρογδιάς, οι υπόλοιποι αναλογικοί πομποί της Κρήτης δεν θα κλείσουν.
Αυτό θα είναι και το τελευταίο switch off με την παλιά ΚΥΑ. Σε όλα τα υπόλοιπα που πρόκειται να ακολουθήσουν θα κλείνουν και οι υπόλοιποι πομποί. Ήδη υπάρχουν πολλές ειδήσεις ακόμη, που επιβεβαιώνουν και εξέλισουν την αρχική είδηση, αλλά αυτά από αύριο πρωί...
Στις 31 Μαΐου 2013 και πρωινή ώρα 02:00 π.μ. θα ξεκινήσει η ψηφιακή μετάδοση όλων των τηλεοπτικών προγραμμάτων από τα κέντρα εκπομπής «Ρογδιά» στο νομό Ηρακλείου και «Μαλάξα» στο νομό Χανίων της Κρήτης, ενώ παράλληλα θα διακοπεί η εκπομπή του τηλεοπτικού αναλογικού σήματος σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση 18433/515/16-4-2013.
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.