Στην αθηνα που το ξαναδα, συνεχιζει να ειναι qam64.. Περιεργα πραγματα. Καποιος κατι καπου εχει ξεχασει?
εγω το mux 31 της DU το βλεπω κανονικα... παιζουν achaia + patra tv
αν και ελλειπα εκτος πατρας το Σ/Κ ξερω με βεβαιοτητα οτι το σαββατο επαιζαν κανονικα, επισης και την δευτερα επαιζαν κανονικα, οποτε κατι πηγε λαθος απο την μερια σου πιθανα.Τώρα παίζουν, Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα ήταν off.
Σωστά. Απλά στα υπόλοιπα δεν είχα δει αρκετή ώρα και δεν το είχα προσέξει. Ξέρεις τί συμβαίνει;
Καλα ποσο ηλιθιοι ειναι εκει στην Digea,ηρθανε στην Πατρα και αλλαξαν την τροφοδοσια απο οπτικη ινα σε δορυφορικη και βαλανε 60 ' ποντους πιατο για ληψη.Αυτη την ωρα εχω σημα full απο ΑΡΟΗ αλλα κοβεται η τροφοδοσια απο τον δορυφορο συνεχεια λογω της βροχης.Ηθελα να ηξερα τοσο δυσκολο ειναι να βαλουνε λιγο μεγαλυτερο πιατο να μην κοβει.Και μετα παραπονιουνται οτι η ΕΡΤ παιζει σε HD.
Βρε ουστ!!!!!!!
Καλη Ανασταση!!
Καλα ποσο ηλιθιοι ειναι εκει στην Digea,ηρθανε στην Πατρα και αλλαξαν την τροφοδοσια απο οπτικη ινα σε δορυφορικη και βαλανε 60 ' ποντους πιατο για ληψη.Αυτη την ωρα εχω σημα full απο ΑΡΟΗ αλλα κοβεται η τροφοδοσια απο τον δορυφορο συνεχεια λογω της βροχης.Ηθελα να ηξερα τοσο δυσκολο ειναι να βαλουνε λιγο μεγαλυτερο πιατο να μην κοβει.Και μετα παραπονιουνται οτι η ΕΡΤ παιζει σε HD.
Βρε ουστ!!!!!!!
Καλη Ανασταση!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.