marios1234
Established Member
- 20 October 2009
- 114
Το ξέρω. Εγώ έχω 2 κεραίες (Πήλιο και Δοβρούτσι). Έτυχε το απόγευμα κάποιος να μου πει ότι έπιασε μόνο τα κανάλια της DIGEA με κεραία προς Πήλιο. Γι' αυτό λέω, μήπως όσοι λένε ότι πιάνουν μόνο τα κανάλια της DIGEA έχουν κεραία προς Πήλιο και όχι προς Δοβρούτσι.
Μπορεί να ισχύει. Τα κανάλια της DIGEA απ' ότι φαίνεται έχουν πιο δυνατό σήμα, οπότε μπορεί να πιάσει κάποιος, έστω και οριακά, από αντανακλάσεις.αν δεν κανω λαθος απο το πηλιο εκπεμπουν μονο τα σπορ+ κτλ και οχι η ερτ και τα ιδιωτικα οποτε δεν μπορει να ισχυει αυτο
Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα ο δικός μου αποκωδικοποιητής, για κάποιο λόγο, δε το αναγνωρίζει στα κανάλια MPEG4.Ναι εχουν flag 16/9 και ο ΣΚΑΙ και το STAR...
Λαμβάνεις καλό σήμα;Εμένα τα DIGEA κανάλια μου κάνουν που και που κάτι κολλήματα, χάσιμο σήματος κλπ είναι φυσιολογικό ή φταίει η TV?
Μπορεί να ισχύει. Τα κανάλια της DIGEA απ' ότι φαίνεται έχουν πιο δυνατό σήμα, οπότε μπορεί να πιάσει κάποιος, έστω και οριακά, από αντανακλάσεις.
Η DU είναι ψηφιακός πάροχος (μέσω της οποίας εκπέμπουν τα τοπικά)το Digital Union ,τι ειναι ρε παιδια ? :huh2:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.