Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στο θεσσαλικό κάμπο

Re: Η Digea στον Θεσσαλικό Κάμπο

Καλησπερα παιδια εχω την Panasonic TX-P42U30E και απο την αρχη που εκανα αναζητηση δεν εμφανιστηκε κανενα ψηφιακο καναλι απο digea (λαρισα) , μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Επέλεξε το "Εισαγωγή HD καναλιών" απ' το menu του ψηφιακού δέκτη της τηλεόρασης......

Απάντηση: Η Digea στον Θεσσαλικό Κάμπο

Ενα καναλι "Video on demand" εμφανισθηκε - τι ενα´ναι;

Ευχαριστω πολυ φιλε αλλα δεν την βρισκω αυτη την επιλογη . Δεν εχω καθολου σημα , οι επιλογες που μου εμφανιζει για συντονισμό ειναι τρεις ¨DVB-C , DVB-T , και Αναλογικη '' καλα η τελευταια ειναι αχρηστη μιας και δεν εχω συνδεσει καλωδιο RF. Κανω Εναρξη αυτοματου συντονισμου και δεν εμφανιζεται τιποτα ...

Απάντηση: Re: Η Digea στον Θεσσαλικό Κάμπο

Ευχαριστω πολυ φιλε αλλα δεν την βρισκω αυτη την επιλογη . Δεν εχω καθολου σημα , οι επιλογες που μου εμφανιζει για συντονισμό ειναι τρεις ¨DVB-C , DVB-T , και Αναλογικη '' καλα η τελευταια ειναι αχρηστη μιας και δεν εχω συνδεσει καλωδιο RF. Κανω Εναρξη αυτοματου συντονισμου και δεν εμφανιζεται τιποτα ...

Συγνωμη αν δεν καταλαβα κατι σωστα, αλλα χωρις καλωδιο κεραιας πως θα τα πιασεις τα καναλια; Ειτε ψηφιακα ειτε αναλογικα...

Re: Απάντηση: Re: Η Digea στον Θεσσαλικό Κάμπο

Με μπερδεψες , το καλωδιο RF ειναι αχρηστο για τα MPEG-4

Ρε θα με τρελλανεις αποψε; Ειτε θες να πιασεις ψηφιακα ειτε αναλογικα πρεπει να εχεις συνδεδεμενη κεραια, χωρις αυτη γιοκ καναλια!

Απάντηση: Re: Η Digea στον Θεσσαλικό Κάμπο

:smash::smash::twoguns::HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Re: Η Digea στον Θεσσαλικό Κάμπο

Με μπερδεψες , το καλωδιο RF ειναι αχρηστο για τα MPEG-4

Ποιος σου το 'πε αυτό;

Ίσως να μπέρδεψες ότι αν κάνεις λήψη ψηφιακών καναλιών με εξωτερικό αποκωδικοποιητή δεν χρειάζεται να συνδέσεις τη κεραία στη τηλεόραση. Έτσι είναι αλλά χρειάζεται να συνδέσεις τη κεραία στον εξωτερικό αποκωδικοποιητή αλλά εσένα ο αποκωδικοποιητής είναι ενσωματωμένος στην τηλεόρασή σου οπότε χρειάζεται να συνδέσεις τη κεραία στη τηλεόραση σου!
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​
small-logo.png

Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στο Θεσσαλικό κάμπο

Τελικά αυτο το κανάλι "Video on demand" που εμφανίστηκε χτες τι είναι;

Last edited by a moderator:

''Ίσως να μπέρδεψες ότι αν κάνεις λήψη ψηφιακών καναλιών με εξωτερικό αποκωδικοποιητή δεν χρειάζεται να συνδέσεις τη κεραία στη τηλεόραση.''

Ακριβως αυτο επαθα μπερδευτικα ρε παιδια ενταξει ...

Δεν πειράζει! Το παθαίνουν κι οι καλύτεροι! Καμιά φορά κολλάει το μυαλό!

Καλησπερα παιδια εχω την Panasonic TX-P42U30E και απο την αρχη που εκανα αναζητηση δεν εμφανιστηκε κανενα ψηφιακο καναλι απο digea (λαρισα) , μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Μήπως θέλει γύρισμα η κεραία να κοιτάει προς Δοβρούτσι μεριά;

Ολα οκ παιδια εχω κανονικα σημα , να και τωρα που εχω βγαλει το καλωδιο RF κανονικα βλεπω τα ψηφιακα ...

Ναι φιλε μ κανονικα μερικες φορες υπαρχει ασθενες σημα σε κανα δυο καναλια.

Που μένεις; Στο Δοβρούτσι; Άλλο και τούτο να πιάνεις τηλεόραση χωρίς κεραία!