Επίγεια ψηφιακή λήψη με SAMSUNG LE37M86

liatani

New member
5 September 2007
4
Καλημέρα και καλή χρονία σε όλους.

Είμαι καινούργιο μέλος στο forum και καθώς έχω μόλις αποκτήσει μία SAMSUNG LE37M86 θα ήθελα τα φώτα σας για το πως θα μπορούσα να δώ τα επίγεια ψηφιάκα κανάλια της ΕΡΤ.

Ευχαριστώ

Καλημέρα και καλή χρονία σε όλους.

Είμαι καινούργιο μέλος στο forum και καθώς έχω μόλις αποκτήσει μία SAMSUNG LE37M86 θα ήθελα τα φώτα σας για το πως θα μπορούσα να δώ τα επίγεια ψηφιάκα κανάλια της ΕΡΤ.

Ευχαριστώ

Βασικα πρεπει να τα πιανεις στην περιοχη σου , οποτε κανεις αναζητηση με τον ψηφιακο δεκτη και βουαλα .

Επειδή και το manual δεν είναι και τόσο περιεκτικό θα μπορούσε κάποιος που έχει σετάρει samsung να μου πει επιγραμματικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω;

Δοκιμασε να δηλωσεις στο μενου αντι για Ελλαδα σαν χωρα την Γερμανια και βαλτη να κανει search απο την αρχη

Λογικα πρεπει να τα πιανεις , οποτε πηγαινε στο μενου εγκατασταση , αναζητηση ψηφιακων καναλιων και βαλτο να ψαξει αυτοματα .
Δεν εχω samsung και δεν ξερω πως ακριβως ειναι αλλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο .

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι στις χώρες δεν έχει την Ελλάδα και έχω επιλέξει 'Αλλες'. Θα δοκιμάσω να βάλω Γερμανία.

Ευχαριστώ

Στο χειριστήριο έχει ένα κουμπί που γράφει TV/DTV όταν το πατήσεις πρώτη φορά σε βάζει στις ρυθμίσεις για την ψηφιακή τηλεόραση, όπου επιλέγεις να σκανάρει τα διαθέσιμα κανάλια.

Τελικά μπόρεσες να δεις τα ψηφιακά ;
Πώς είναι η λήψη στη Samsung ;
Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η τηλεόραση