ΕΠΙΓΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ?

Γιατί φωνάζεις? σ' ακούσαμε!

Τι κι αν υπάρχουν τα μηχανήματα στην Ρογδια αφου δεν παιζουν?

οταν βουιξει ο τόπος οτι ανοιξαν κι εδω, άνοιξαν κι εκεί.... θα ανοιξουνε και Κρήτη.

Τα μηχανήματα πρέπει να μείνουν μερικά χρόνια στημένα μέχρι να ωριμάσουν...

Αν ήσουν στα Ν'οτια του Νομού θα σου έλεγα να στρίψεις τις κεραίες σου προς Αιγυπτο ή Λιβύη...μαλλον πιο γρηγορα θα δεις επίγεςια ψηφιακή εικόνα απο εκει!

δεν ξέρω για ψηφιακή αλλά μερικές φορές στο πατρικό μου που είναι νότιο Ρέθυμνο, έρχεται σήμα "καμπάνα" από αφρική.
τώρα εδώ στο κέντρο του κόσμου που μένω (στη Λάρισα ντε!!!) έχω ψηφιακή αλλά την άλλαζα αμεσως με το σπιτάκι μου και χωρίς ψηφιακή!!-bye-

Συμφωνώ και εγώ, τώρα που είναι καλοκαιράκι σκέφτομαι πολύ τα νότια του νομού σας. Πρέβελη, Πλακιάς, Ροδάκινο και πολλά - πολλά ακόμη. Από τα ωραιότερα σημεία της ελλάδος.

Συμφωνώ και εγώ, τώρα που είναι καλοκαιράκι σκέφτομαι πολύ τα νότια του νομού σας. Πρέβελη, Πλακιάς, Ροδάκινο και πολλά - πολλά ακόμη. Από τα ωραιότερα σημεία της ελλάδος.

Να προτείνω σε περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις φίλε Αργύρη μικρό αμουδί(αμουδάκι) αν δεν σε ενοχλούν οι γυμνιστές, σχοινάρια και φυσικά Ακουμιανή γυαλιά (Τριόπετρα) και Αγιο Παύλο (την μεγάλη με τους αμόλοφους) αν μπορέσεις να τις πετύχεις χωρίς πολύ αέρα.

ξεφύγαμε λίγο εκτός θέματος άλλά το αξίζει:2thumb22sup:

Μηπως κατεβαινει τιποτα απο Αττικη μερια ? Πολυ δυσκολο το βλεπω με 300χλμ αποσταση αλλα αν στις γνωστες συχνοτητες δεν παρεμβαλλει κανας κοντινος και υπαρχει απολυτα ελευθερη θεα προς τα ΒΒΔ με μια πολυ δυνατη Televes DAT-75 η κανα array ισως λαμβανεται. Δε ξερω αν το εχει δοκιμασει κανεις ακομα. Παντως εχουν γινει αναλογικες ληψεις απο Υμηττο στην Βορεια Κρητη. Στο satleo forum υπαρχουν μερικες αναφορες.