Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025
Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μήπως για αυτό?
Έτοιμος είναι ο νέος ψηφιακός χάρτης ο οποίος θα δοθεί σε διαβούλευση στα αρμόδια υπουργεία και αναμένεται να εκδοθεί ως υπουργική απόφαση. Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες μας ο νέος Ψηφιακός Χάρτης προβλέπει συνολικά 307 κύρια Κέντρα εκπομπής ανά την Ελλάδα και 600 gap fillers κατανεμημένους ανά περιφέρεια!
ΠΗΓΗ
Οχι δεν είναι έτσι ακριβώς. Τόσο οι πανελλαδικές όσο και οι περιφερειακές άδειες είναι πλέον υπό αίρεση και υπό διαδικασία διαγωνισμού. Αναμένεται στο επόμενο διάστημα να προκηρυχθεί διαγωνισμός -αν δεν γίνουν εκλογές- για τα περιφερεειακά, και οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι πολύ λίγες και εκεί....στην Αθήνα τουλάχιστον μπορούν να συνεχίσουν να εκπέμπουν κανονικά, όπως τα Kontra, Extra, BlueSky, Attica κτλ. Έτσι δεν είναι;
Και εγώ αυτό πιστεύω.Τι θα πει "δεν πέφτει "κατηγορία"; Ο διαγωνισμός είναι για πανελλαδική άδεια, εφόσον δεν την πάρω συνεχίζω να εκπέμπω νόμιμα σε τοπικό επίπεδο μέχρι να έρθεις με νόμο να μου πεις ότι ανακαλείς την άδεια λειτουργίας μου. Ο διαγωνισμός ήταν για πανελλαδική άδεια, όχι άδεια λειτουργίας. Φυσικά αν ο επιχειρηματίας θέλει, το κλείνει, αν όμως θελήσει να εκπέμψει στο νομό Αττικής, μέχρι στιγμής κανένας νόμος δεν του το απαγορεύει!
Συμφωνώ με το άρθρο και σε αυτό το σημείο, πέρα από τα άλλα που λέει. Και νομίζω ότι στο μέλλον θα υπάρξουν και ποινικές ευθύνες πάνω σε αυτο. Δεν στηρίζεσαι σε μια (επισφαλή) μελέτη Ιταλικού Ινστιτούτου για να μειώσεις τις συχνότητες -εκτός από τα κανάλια- προς όφελος μάλιστα του φάσματος των Ιταλών.Επιπλέον η κυβέρνηση από αδιαφορία ή δόλο αποφεύγει να διεκδικήσει κομμάτι συχνοτήτων απεμπολώντας εθνικό πλούτο με μοναδικό στόχο να δημιουργηθεί ο τεχνητός περιορισμός των καναλιών σε τέσσερα.
Πηγή:capital.gr