papasouzakias
Supreme Member
- 13 May 2009
- 4,519
Σύμφωνα με το www.satleo.gr η ΕΡΤ και η Digea θα αρχίσουν εκπομπές στη Κρήτη από Ρογδιά και Μαλάξα πριν το Πάσχα
Γενικά η εκπομπή από Αίγινα είναι μια κοροιδία, όσον αφορά τη λήψη της από Αττική!Αν κόψουν την αναλογική μετάδοση έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εισπράξουν αμέτρητα μπινελίκια. Ο πατέρας μου χρειάζεται το Contra και το EXTRA3. Όμως δεν το πιάνει ψηφιακά όπως και κανένα κανάλι από Αίγινα. Αν κόψουν και την αναλογική μετάδοση τέλος αυτά τα κανάλια. Και δεν θα μπορούμε ούτε να πάρουμε την DIGEA τηλέφωνο να τους βρίσουμε, αφού και το τηλέφωνο τους με πληρωμή είναι. Να κόψουν την αναλογική μετάδοση, μόνο όμως αφού ανοίξουν Υμηττό και Πάρνηθα για όλα τα κανάλια. Έτσι και αλλιώς και αυτό που λένε να κάνουν παράνομο είναι αφού δεν έχει βγει ακόμα ο νόμος που θα ορίζει το επόμενο βήμα της ψηφιακής μετάβασης. Ας κάνουν μία ολοκληρωμένη παρανομία που θα έχει τουλάχιστον και θετικό αποτέλεσμα.
Ωραία τα λες, αλλά στη σημερινή ελλάδα του μνημονίου είναι μάλλον...ονειρώξεις. Αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο στην περίπτωση που εγκρινόταν κάποια επιχορήγηση, ώστε να κερδίσουν και κάτι τα κακόμοιρα τα τοπικά κανάλια (όπως γίνεται πχ στη γείτονα)..Θα πρότεινα οι ελεύθερες συχνότητες που θα προκύψουν να καλυφθούν από δορυφορικά κανάλια, τύπου eurosport, espn, extreme sports, μουσικά (εκδόσεις MTV) κπλ. ή από τοπικά από άλλες ελληνικές πόλεις...Είμαι υπέρ του πλουραλισμού:FSGSFGS4:
Συμφωνώ απόλυτα. Τα thrash κανάλια πρέπει να κλείσουν. Δηλαδή τα MEGA, ANT1 και ειδικά ο ΣΚΑΙ με την άθλια προπαγάνδα που κάνει για να προασπίσει κάθε φορά το κάθε συμφέρον του. Δηλαδή εννοώ ότι ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για το ποιό είναι thrash κανάλι...
Trash είναι βρε tolia, όχι thrash! Μην ακούσουν οι Slayer & co. οτι αποκαλείς thrash τα ελληνικά κανάλια και έχεις μπερδέματα, μέρες που είναι. :4603:
Ζούμε που ζούμε Seasons in the abyss...
Μπράβο, τόση ώρα προσπαθούσα να θυμηθώ ποιο album ακολούθησε το South of Heaven :4624:
Συμφωνώ απόλυτα. Τα thrash κανάλια πρέπει να κλείσουν. Δηλαδή τα MEGA, ANT1 και ειδικά ο ΣΚΑΙ με την άθλια προπαγάνδα που κάνει για να προασπίσει κάθε φορά το κάθε συμφέρον του. Δηλαδή εννοώ ότι ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για το ποιό είναι thrash κανάλι. Για την νομιμότητα δεν τίθεται θέμα αφού όλα παράνομα είναι και εκτός της ΕΡΤ δεν θα έπρεπε να υπάρχει άλλο κανάλι. To θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια και ο πλουραρισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν εκτός από την εκάστοτε εξουσία. Συγνώμη αν το ύφος μου είναι λίγο επιθετικό, αλλά επιθετική είναι και η άποψη ότι τα κανάλια που παρακολουθεί ο πατέρας μου είναι thrash και πρέπει να κλείσουν, άρα και ο πατέρας μου είναι χαμηλού επιπέδου. Νούμερο ένα thrash εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση θεωρώ τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ και νούμερο δύο τις ειδήσεις του MEGA. Αν και προσωπικά δεν βλέπω Contra και EXTRA3 γιατί κάνω zapping συνήθως στα ψηφιακά κανάλια και σπάνια μπαίνω στα αναλογικά. Και όπως είπα αυτά τα δύο δεν τα πιάνω ψηφιακά. Αλλά όπως είπα προτιμώ τον πλουραλισμό από την πλύση εγκεφάλου της κάθε κλίκας συμφερόντων.
+100
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.